Uhapšeni zbog nezakonitog lova

U mjestu Morine, opština Kalinovik, uhapšena su četiri lica zbog postojanja osnova sumnje za nezakonit lov i nedozvoljenu proizvodnju i promet oružja ili eksplozivnih materija, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Bosna i Hercegovina 01.12.2014 | 16:15
Uhapšeni zbog nezakonitog lova

Akcija je izvedena juče u saradnji sa Lovačkim udruženjem "Zagorje", čiji su članovi zajedno sa policijskim službenicima vršili obilazak terena na području Mjesne zajednice Ulog.U Morinama je oko 17.00 časova kontrolisano automobil "džip čiroki", kojim je upravljalo lice čiji su inicijali Z.Š, dok su se u vozilu nalazila još tri lica - S.M, B.P. i V.K, svi nastanjeni u Nevesinju.

Prilikom pregleda vozila pronađeno je i oduzeto sedam pušaka za koje ova lica nisu posjedovali oružne listove, od kojih tri vojničke puške, jedna automatska, dva lovačka karabina i jedna snajperska vojnička puška, te 112 komada municije i meso srneće divljači.Nakon kriminalističke obrade i dokumentovanja predmeta, protiv ovih lica nadležnom tužilaštvu biće dostavljen izvještaj.

Komentari / 0

Ostavite komentar