Škuletić: Naravno da bih igrao za Srbiju!

Napadač Partizana istakao da jeste rođen u Crnoj Gori, ali da bi samo igrao za "orlove". "Neću da se nudim, ćutim i radim svoj posao".

Fudbal 16.11.2014 | 14:00
Škuletić: Naravno da bih igrao za Srbiju!

Petar Škuletić briljira u dresu Partizana ove sezone. Postigao je 11 golova na 12 utakmica, ali uprkos tome što igra u životnoj formi, nije dobio poziv za reprezentaciju.
Srbija muku muči u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. u Francuskoj, a rasni golgeter i dalje čeka da pozovu u nacionalni tim.

"Stalno me to pitaju i uvek ponavljam isto - voleo bih da igram za reprezentaciju Srbije, ali neću da se nudim. Ćutim, radim svoj posao i fokusiran sam na igru u Partizanu", izjavio je za "Kurir" Škuletić.

Uprkos tome što nije član "orlova", najbolji napadač Partizana u poslednjih 20 godina tvrdi da neće obući ni dres Crne Gore u kojoj je rođen.

"Rođen sam u toj zemlji, mnogo je volim, možda čak više nego neko ko je sad tamo, ali ja sam Srbin i igrao bih jedino za Srbiju. Samo ne želim da neko ovo meša sa politikom, jer me ona ne zanima i bavim se samo sportom", istakao je Škuletić.

Selektore "orlova", ti si na potezu...

Komentari / 0

Ostavite komentar