Šalje muža svaki dan na detektor laži

Najljubomornija žena na svijetu Debi Vod (43) napokon se uspjela udati, za svog 12 godina mlađeg zaručnika, i to na Noć vještica.

Svijet 13.11.2014 | 20:53
Šalje muža svaki dan na detektor laži

Zaručniku Stivu Vudu mnogi skidaju kapu jer je uspio istrpjeti ono što bi malo ko mogao.

Naime, ekstremno ljubomorna Debi podvrgavala bi ga kućnom detektoru laži svaki put kada izađe iz kuće kako bi joj dokazao da je vjeran.

Nekoliko puta dnevno mu provjerava mobitel, e-mail i stanje na bankovnom računu.
Stiv ne smije ni gledati televiziju da mu se ne bi svidjela neka druga žena.

Uprkos svoj njenoj nesigurnosti, Stiv vjeruje da vrijedi biti s njom.

"Ponekad sam nervozan, pa detektor laži pokaže neuvjerljiv rezultat jer mi srce radi brže, pa Debi počne sumnjati u mene. Moram joj reći da je nisam prevario i da je molim da mi povjeruje. Sve to trpim jer vjerujem da smo srodne duše, malo ljubomore to ne može promijeniti", priča Stiv.
Nije za sve to kriva Debi sama od sebe već njezina dijagnoza.

Naime, dijagnostikovan joj je rijedak poremećaj "Otelov sindorm" zbog kojeg je uvjerena da je partner vara iako nema dokaza za to, piše Daily Mail.

Osim toga Debi, ima i bipolarni poremećaj. Nakon što je bila ostavljena u prethodnoj vezi, srce joj je bilo slomljeno i obećala je sebi da više neće ulaziti u emotivne veze, a stručnjaci smatraju da je ta emotivna trauma uticala da ona postane sumnjičava i puna nepovjerenja.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

vidovita hadzira

13.11.2014 21:02

Zbog ovog andjela Stiv vrijedi sve istrpiti. Bar ne moras cijepati drva, vidi rucurdi. Pazi se forhenda Stiv, ako te Debi opali kako zna ne gine ti patos i sudijsko brojanje. Predvidjam ti Stive da ces u buducnoati stesati liniju i bit ces jos zgoljaviji dok ce Debi napredovati i biti jos punackija.

ODGOVORITE
Name

Crni Gruja

13.11.2014 22:14

Brate imaš li ti makar oči ako si već mozak izgubio.

ODGOVORITE
Name

mojsije sa istoka

13.11.2014 22:44

Ko je ovde Stiv?

ODGOVORITE