Srbin izboden nožem u Mitrovici

Dvojica maskiranih napadača jutros nešto pre osam sati napali su Časlava Ilića (35) iz Kosovske Mitrovice, koji je tom prilikom zadobio više ubodnih rana u stomak.

Srbija 31.10.2014 | 09:45
Srbin izboden nožem u Mitrovici

lić nije životno ugrožen i smešten je u mitrovičku bolnicu, gde mu je ukazana lekarska pomoć.

Incident se dogodio ispred jednog od studentskih domova u severnoj Kosovskoj Mitrovici, kad su dvojica maskiranih napadača prišli Iliću, a jedan ga je više puta ubo nožem.

Ilićev brat Milan izjavio je novinarima da sumnja da iza napada na njegovog brata stoji "vrh policije regiona Mitrovica sever".

Časlav Ilić je radnik kosovske policije.

Ispred studentskog doma, gde je došlo do napada, u toku je uviđaj koji obavljaju pripadnici kosovske policije, a mesto gde se dogodio incident obeleženo je policijskom žutom trakom.

Izvor: TANJUG

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Milojko-Banja luka

31.10.2014 09:13

I nikada niko neće za takvu kukavičku akciju odgovarati, a i neće se počinioci pronaći, jer je napadnut Srbin. U stvari napada nije ni bilo, tako će se ponašati šiptari sa eulexom i predstavnicima velike albanije...

ODGOVORITE
Name

reMilojko-Banja luka

31.10.2014 09:56

Nigde ne piše da su ga Šiptari napali! P.S. Niam znao da se reč Luka piše mali slovom!

ODGOVORITE
Name

Milojko-Banja luka

31.10.2014 14:05

Piše prijatelju piše, a ti bi mogao da se naučiš prvo Srbski jezik pre nego što počneš da raspravljaš, "jelj tako aljbanac" nije ti ovo beograd već banja luka i ne možeš tako da se ponašaš,ja bi da te učim SRBSKI jezik potpuno besplatno:) a i hranu bi ti doneo isto besplatno imam neku adidas slaninu. Što se tičke tačke i velikih slova daleko ste vi šiptari umsko zamnom da bi shvatili o čemu se radi, uzdšnp.

ODGOVORITE