Karleuša u trci za Eurosong

U šest gradova održaće se kastinzi za jednog od tri izvođača srpske evrovizijske pesme.

Zabava 29.10.2014 | 18:33
 Karleuša u trci za Eurosong

RTS je uz podršku kompanije „Beoton” počeo pripreme za izbor srpskog predstavnika na Evrosongu 2015. Već od 15. novembra organizovaće audicije na kojima će tražiti mladu pevačku zvezdu, koja će sa još dva izvođača otpevati kompoziciju Vladimira Graića Graje.

- Audicije će se održati u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu, Užicu i Zaječaru, a u komisiji će biti predstavnici „Beotona” i RTS-a, kao i kompozitor Vladimir Graić. Specijalne emisije počeće da se prikazuju na RTS-u već u januaru, a u njima ćemo dobiti mladu pevačku zvezdu, koja je do tada bila anonimna i koja će otpevati srpsku evrovizijsku pesmu - kaže Saša Mirković iz „Beotona”.

On dodaje da će gledaoci zatim izabrati predstavnika Srbije.
- U februaru ili martu u specijalnoj emisiji gledaoci će SMS glasovima odabrati koji će kandidat pevati Grajinu pesmu i biti naš predstavnik. Pored anonimnog pevača, u toj emisiji boriće se i dve muzičke zvezde koje će izabrati produkcija - kaže Mirković.

On ne isključuje mogućnost da jedna od te dve zvezde bude Jelena Karleuša.
- Još nismo odabrali dvoje poznatih pevača, koji će biti u igri za predstavnika Srbije na Evrosongu. Finalnu odluku o tome doneće komisija RTS-a, a Graja i ja ćemo dati predloge. Jelena Karleuša ima neverovatnu energiju i sjajan scenski nastup, ne bih imao ništa protiv da ona bude među takmičarima - kaže Mirković, i dodaje da će Graja evrovizijsku kompoziciju završiti do 1. decembra.

Konkurencija
JK je zagolicala maštu fanova tvitom: „Šta mislite o ideji - JK na Evrosongu?“ Pored nje, u konkurenciji za predstavnika Srbije na Evrosongu 2015, koji će se održati u Beču zahvaljujući pobedi Končite Vurst, jesu i Adil Maksutović, Bojana Stamenov i Marija Šerifović.

Komentari / 0

Ostavite komentar