Džihadista prijeti Merkelovoj

Nemački džihadista, za koga se veruje da je iz pokrajine Severna Rajna Vestfalija, u jednoj video-poruci uputio je pretnje nemačkom kancelaru Angeli Merkel i drugim svetskim političarima i pozvao svoju "dragu braću" u Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj da se pridruže Islamskoj državi (IS), piše danas "Bild".

Svijet 16.10.2014 | 12:20
Džihadista prijeti Merkelovoj

"Krenite na put.....ne sedite tu sa tim prljavim....dođite kući, dođite u zemlju islamsku....", rekao je plavooki terorista sa bradom, naoružan, u vojnoj uniformi u jednoj, kako piše tabliod "Bild", visoko profesionalnoj video-poruci na nemačkom jeziku, sa engleskim titlom.

"Mi čekamo na vas već 1.400 godina", poručio je džihadist sa borbenim imenom "Abu Davud" u devetominutnoj propagandnoj video-poruci, upućenoj Americi i u kojoj je psovkama vređao Merkelovu, američkog predsednika Baraka Obamu i druge političare.

"Obama, ti prljavi lažovu. Ti pokušavaš svoj narod da prevariš prljavim lažima. Odvratnim vazdušnim napadima želiš da ubijaš muslimane...", naveo je terorista u video-poruci.

"To isto važi i za Nemce. Ti, prljava Merkelova. Pošto si dala poklone Izraelu... Okupite se svi protiv muslimana. Oland, Kamerun, Putin. Vi ćete samo izgubiti", stoji u poruci koju su novinari "Bilda" imali priliku da pogledaju.

Izvor: Agencije

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Pas laje vetar nosi

16.10.2014 17:54

Ovaj misli da je nekoga prepao svojim prljavim jezikom.

ODGOVORITE