Uz ove savjete vaša odjeća izgledaće znatno skuplje

Držite se ovih predloga i izgledaćete kao milion dolara.

Moda i ljepota 15.10.2014 | 16:55
Uz ove savjete vaša odjeća izgledaće znatno skuplje

Promenite dugmad.
Čini se kao tako mali detalj, a zapravo mnogo znači. Neobična dugmad ili ona koja znatno bolje pristaju vašem kaputu, sakou ili svilenoj košulji, osvežiće vaš izgled ili učiniti da izgledatevrlo elegantno.

Odnesite odeću na hemijsko čišćenje.
Ovo će odmah učiniti da vaša odeća izgleda bolje.

Skinite suvišne detalje sa torbe.
Bilo da su u pitanju dodatni kaiševi ili lančići koji vise, uklonite ih i vaša torba će postati sofisticirana i šik.

Vodite računa o svojim stvarima!
Posebno kada su u pitanju cipele, torbe i odeća – čak i da ih niste mnogo platili, pobrinite se što duže izgledaju što bolje. Napunite ih salvetama ili papirnim maramicama pre nego što ih odložite, neka vaš
ormarić za cipele uvek bude čist a cipele uredno naslagane. Proizvode od kože redovno mažite zaštitnom kremom kako biste ih osvežili i izbegli stvaranje ogrebotina.

Kupujte mušku odeću.
Muška odeća često se pravi od kvalitetnijih materijala, pogotovo kada su u pitanju košulje i džemperi, a ako odaberete najmanju veličinu, velike su šanse da će vam odgovarati.

Pravilno odlažite odeću.
Umesto da je razbacana po sobi, držite je uvek na drvenim ili plastičnim ofingerima i odredite posebno mesto za stvari koje ste nosili prethodnih dana, a koje planirate da obučete ponovo (poput džins pantalona). Ovim ćete znatno produžiti vek svojoj odeći.

Posetite krojača.
Želite da vaš kaput iz Zare izgleda kao Kelvin Klajnov? Neka vaša krojačica sredi rubove, skrati rukave, suzi struk ili izvrši neku drugu odgovarajuću promenu - bićete oduševljeni.

Promenite kaiševe na torbama.
Iako se čini kao mukotrpan posao, razlika će biti i više nego očigledna. Mala promena poput čvršćeg kaiša umesto onog sa alkama učiniće da izgleda kao da ste kupili novu torbu!


Komentari / 0

Ostavite komentar