Muž poginuo, supruga i sveštenik povrijeđeni

PALE - Mijat Parlić (53) iz Rogatice poginuo je, a njegova supruga Jadranka (48) i sveštenik Milorad Ljubinac (66) iz Sokoca teško su povrijeđeni u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Rogušićima, kod Pala.

Republika Srpska 08.10.2014 | 20:20
Muž poginuo, supruga i sveštenik povrijeđeni

Do nesreće, koja se dogodila u srijedu na putu Ljubogošta - Podromanija u 16.50, došlo je kada se pežo, za čijim volanom se nalazio sveštenik, sudario sa golfom 2, kojim je upravljao Parlić.

Sa nastradalim Parlićem u vozilu je bila i njegova supruga Jadranka, B.K. (23) i dječak (5), koji su lakše povrijeđeni, te petomjesečna beba, koja je na sreću prošla bez povreda.

Povrijeđni Milorad Ljubinac i Jadranka Parlić zadržani su na liječenju u Kliničkom centru Kasindo.

"Ljubinac je zadobio prelom lijeve natkoljenice i povredu glave, dok je Jadranka Parlić zadobila prelom obje natkoljenice. Njihovo zdravstveno stanje je trenutno stabilno", kazali su u ovom centru.

Izvor "Nezavisnih" blizak istrazi kazao je da je sveštenik iz zasad nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad vozilom.

"Skrenuo je u suprotnu kolovoznu traku i došlo je do direktnog sudara s golfom", kaže naš izvor.

Mještani Rogušića, gdje se dogodila nesreća, kazali su da su od siline udara oba vozila u potpunosti uništena.

"Bila je dugačka kolona automobila i uviđaj je trajao dva sata. Dijelovi oba automobila bili su razbacani na sve strane. Bilo je mučno gledati te scene. Auta su rasparčana do neprepoznatljivosti", ispričao je jedan od očevidaca.

Inače, u blizini ovog mjesta nesreće u avgustu ove godine smrtno su stradali i Jelena Malinić (37) i njen sin Mihajlo (9).

Do tragedije je došlo nakon što je Stefan Gavrilović (26), vozeći škoda fabiju, usljed neprilagođene brzine, izgubio kontrolu nad vozilom, te udario u automobil kojim je upravljala Malinićeva.

Nesrećna žena i njen sin izdahnuli su odmah, a Gavrilović je prevezen u bolnicu Kasindo, gdje je zadržan na liječenju na Odjeljenju intenzivne njege.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

miki

08.10.2014 18:29

ovdje se stalno gine bas na toj krivini blizu bobar pumpe. vozaci su nepazljivi jurcaju i preticu i zbog toga nevini stradaju.

ODGOVORITE
Name

Ратко

08.10.2014 20:08

Ја сам предлагао а ево предлажем опет.Средином пута нема траке него жељезна ограда.Остаћемо живи овако не вјерујем.

ODGOVORITE
Name

crni

11.10.2014 05:34

Pa da je muž bio blizu sveštenika ne bi ni on poginuo

ODGOVORITE