Rafal na patrijarhovog rođaka

U selu Vidova kod Čačka nepoznati napadač pucao na automobil za čijim je volanom bio S. G. Unuk rođenog brata poglavara SPC Irineja nepovređen.

Srbija 30.09.2014 | 08:21
Rafal na patrijarhovog rođaka

Nepoznati napadač ispalio je više hitaca iz vatrenog oružja u automobil, u kom je, kako nezvanično saznajemo, bio S. G., rođak patrijarha Srpske pravoslavne crkve Irineja!

Pucnjava se dogodila u noći između subote i nedelje, u selu Vidova, nedaleko od kuće u kojoj je rođen patrijarh, a gde povremeno dolazi ovaj tridesetogodišnji mladić.

Patrijarhov rođak, prema nezvaničnim saznanjima "Novosti", ispričao je policiji da se sve dogodilo u trenutku kada je izašao iz automobila "audi TT", kako bi uklonio granu koja je pala na put. Tada je, kako je izjavio, na njega iz mraka zapucao nepoznati napadač. Četiri metka završila su u automobilu novopazarskih registarskih oznaka, a S. G. je, na sreću, ostao nepovređen.

- Ispričao nam je kako nije stigao da uzvrati paljbu, jer se sve odigralo u deliću sekunde. S. G. je odranije poznat policiji, jer se kreće u jednoj od lokalnih kriminalnih grupa, a bavi se raznim nezakonitim radnjama. Ne znamo šta je motiv i da li je sve što nam je ispričao istina, ali to će definitivno utvrditi istraga, koja će rasvetliti i nekoliko nelogičnosti koje nam je S. G. rekao - saznajemo od izvora bliskih istrazi u čačanskoj policiji.

Da li se radi o nekim neraščišćenim računima ili zastrašivanju, u policiji nisu mogli da preciziraju, navodeći da će više detalja biti poznato kada se istraga privede kraju.

S. G. je, inače, unuk rođenog brata poglavara SPC. Patrijarh Irinej rođen je u selu Vidova, kod Čačka, kao Miroslav Gavrilović. 

Izvor: Novosti 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

m.v.30.09.2014

30.09.2014 07:00

Svi srpski poglavari od VLADIKE pa na dole i njihive porodice se bave kriminalnim radnjama i prljavim poslovima uz pomoć MILOKRADA . RADOJČIĆA i ostale bagre

ODGOVORITE
Name

ronhil

30.09.2014 07:31

Taj audi tt nemoze se voziti od obicne plate,nego samo od kriminala

ODGOVORITE
Name

kurosava vepi

30.09.2014 07:33

Kakve veze ima Milokrad sa Cackom?

ODGOVORITE
Name

Simo

30.09.2014 15:13

Ovo je pokusaj ubistva i za svaku je osudu . Naravno postavlja se pitanje ko moze u Srbiji da vozi Audi TT ?

ODGOVORITE