Oženio se Džordž Kluni

Holivudski glumac venčao se sa Amal Alamudin na privatnoj ceremoniji u Veneciji, objavio je portparol dojučerašnjeg večitog neženje.

Zabava 29.09.2014 | 08:12
Oženio se Džordž Kluni

Ranije danas je javljeno da su poznate ličnosti, paparaci i novinari pohrlili u Veneciju da bi prisustvovali venčanju Džordža Klunija, čoveka koji je dugo smatran najpoželjnijim neženjom Holivuda, prenose elektronski mediji.

Poznati glumac i njegova verenica advokat, stručnjak za međunarodno pravo Amal Alamudin fotografisani su juče u tom italijanskom gradu. Kluni (53) i Alamudin (36) delovali su srećno i glamurozno dok su se vozili čamcem po imenu "Amore".

Na venčanju će pevati italijanski tenor Andrea Bočeli i američka pop pevačica Lana Del Rej, a prema pisanju medija među zvanicama su Kejt Blanšet, Met Dejmon, Bono, Sindi Kraford, Ana Vintur, Bred Pit i Anđelina Džoli.

Ceremonija venčanja je zakazana za ponedeljak, a prema prema pisanju lokalnih medija, deo grada će biti zatvoren tog dana i najavljeno je da će venčanje obaviti bivši gradonačelnik Rima Valter Veltroni.

Ovo će biti drugi Klunijev brak, pošto je bio oženjen glumicom Talijom Balsam, od 1989. do 1993. godine.

Komentari / 0

Ostavite komentar