Problem sa Ajfonima 6 Plus

O ovome nisu ništa rekli na svečanom predstavljanju.

Informacione tehnologije 24.09.2014 | 17:20
Problem sa Ajfonima 6 Plus

U utorak je iPhone 6 Plus bio prisiljen da se suoči se s pitanjem koje je u srcu mnogih novih vlasnika: hoće li se saviti?

Ukratko, odgovor je: Da!

Nakon fotografija koje su prikazivale blago savijeni iPhone, a koje su se počele pojavljivati na društvenim mrežama, ekipa na Unbox Therapy odlučila je putem Jutjuba jednom zauvek da odgovori na pitanje ima li iPhone 6 Plus ikakvih problema sa savijanjem.

Njihov video prikazuje čoveka koji drži svoj ​​iPhone 6 Plus, kupljen navodno prošlog petka, i pokušava da ga slomi na pola.

U jednom trenutku je iPhone zaista izgledao kao da će da pukne na pola, ali nakon primene dovoljno sile na telefon ispitivač nije bio u stanju da učini ništa više nego da savije aluminijsku ljusku telefona.
Ipak, ostaje nejasno kako i zašto se iPhone-i savijaju u našim džepovima. Izgleda da je potrebno primeniti puno snage da bi se ovaj telefon savio.

Ipak, ono što navodno najviše frustrira korisnike je da se telefon nakon savijanja automatski ne vraća u svoje prvobitno stanje. Možda to i ne bi trebalo očekivati od telefona, ali anti-kampanje protiv Applea svakodnevne su, posebno u trenutku kada stiže vest da je već u prvom vikendu prodaje Appleovih novih iPhonea, prodato više od 10 miliona primeraka iPhonea 6 i iPhonea 6 Plus.

Komentari / 0

Ostavite komentar