Barbra Strejsend pjeva samo sa muškarcima

Na svom novom albumu, koji je upravo izašao u prodaju, čuvena američka pevačica Barbra Strejsend peva u duetu isključivo sa muškarcima.

Svijet 18.09.2014 | 07:50
Barbra Strejsend pjeva samo sa muškarcima

Na pitanje zašto nema nijedne njene koleginice, 72-godišnja diva odgovara: "Sve koje smo pitali bile su zauzete".

Ipak, malo je falilo da nagovori Bijonse: "Trebalo je da zajedno izvedemo jednu od pesama iz mog filma ''Zvezda je rođena'', ali nismo uspeli da je završimo, a trebalo je da objavimo album. Možda ćemo jednog dana izvesti taj duet jer je ona sjajna pevačica".

Na albumu "Partners" uz Strejsend pevaju, između ostalih, Bili Džoel, Stivi Vonder, Džon Mejer, Džon Ledžend i Bejbifejs koji je i producent projekta.

Tu su još i njen sin Džejson Guld, Lajonel Riči, Andrea Bočeli ali i Elvis Prisli, koji zajedno sa njom (virtuelno naravno, uz pomoć moderne tehnologije) izvodi čuveni hit Kralja "Love Me Tender".

U nedavnom intervjuu koji je dala AP-u, Strejsend je objasnila kako uspeva da održi svoj neverovatni glas: "Ne pijem. Ne volim ukus alkohola. Ponekad volim da popijem pivo, a ponekad i pola čaše votke sa tonikom. Ali miris alkohola me uvek podseća na lek. Čak ne pijem ni vino".

Ona je kazana da je pušila iz zabave kada joj je bilo 10 godina, dok je živela u Bruklini, ali da je sa 12 prestala, te da se u odsustvu ova dva poroka možda krije razlog što i dalje peva kao i na početku karijere.

Komentari / 0

Ostavite komentar