Odaberi košulju po svojoj mjeri

Jedan od nesumnjivo najstarijih, ali i najvažnijih komada odeće, košulja je bila i ostala simbol stila i elegancije.

Moda i ljepota 16.09.2014 | 18:26
Odaberi košulju po svojoj mjeri

Pogodna za razne prilike, lako se uklapa uz sve stilove, pa nije ni čudo da je nezaobilazna u svim ženskim ormanima. Bilo da idete u šetnju, na posao ili se spremate za izlazak, nećete pogrešiti ako uz suknju ili
pantalone obučete košulju.

Zahvaljujući maštovitoj kombinaciji krojeva, boja i dezena ovaj komad je svake sezone u vrhu modne lestvice. Toliko se modela može videti u raznim kolekcijama da je zaista lako pronaći formu i materijal po svojoj meri. U zavisnosti od toga sa kojom odećom je nosite i kakvim detaljima je upotpunjujete može da izgleda otmeno ili ležerno, nezavisno od kroja same košulje.

Ove sezone moderni su blago strukirani modeli sa klasičnom kragnom, jednobojni ili prošarani dezenima. U trendu su i asimetrični krojevi, kraći s prednje strane, kao i oni sa razigranim printom i raznolikim dezenima.

Košulja sa karnerima, inače najčešći izbor romantičnih dama, zastupljena je ove sezone u većini modnih linija. Ističu se i providni modeli od laganog muslina, kao i oni ukrašeni čipkom na rukavima i kragni. Lepršave košulje, dužih rukava, osim što su najudobnije, jednostavne su za kombinovanje i prikladne i za
dan i veče. Nezaobilazni su i modeli sa ruskom kragnom koji uvek odaju utisak prefinjenosti, pa bi ih trebalo nositi uz elegantniju i svečaniju odeću.

Komentari / 0

Ostavite komentar