To se zove sreća: Ugledajmo se na njih!

Ne postoji nijedan odnos u životu čovjeka, a žene prije svega, koji je toliko značajan kao što je odnos sa majkom. S obzirom da on predstavlja najkompleksniji, najizazovniji i najintenzivniji odnos koji većina nas ima, u sebi ima potencijale i za veliko prijateljstvo i za veliko neprijateljstvo. Šta ga čini takvim?

Svijet 22.08.2014 | 22:01
To se zove sreća: Ugledajmo se na njih!

Nema drugog ljudskog bića koje nam je toliko slično kao što je to majka. Majke i kćerke se međusobno oslikavaju do nivoa gena. Ona je mjera na osnovu koje se procjenjujemo, koliko smo uspješne ili ne, srećne ili ne, itd...

Ona nam je potrebna da integriše našu prošlost, potvrdi našu ženstvenost i vodi nas na našem životnom putu.

Jedan takav divan odnos, na pomalo šaljiv način pokazale su upravo njih dvije – mama i kćerka.

Ova mama je mama koju vjerovatno svako dijete želi da ima. Ona pjeva omiljene pjesme iz crtanih filmova, ona se glupira i dok to radi uživa u svakom trenutku.

Dobro raspoloženje ove mame i njene kćerkice dok pkevaju omiljenu pesmu iz crtanog filma “Frozen” je toliko zarazno da ćete se sigurno smješiti satima. Ona su jednostavno predivne.

Pogledajte...

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Dubravka

22.08.2014 20:14

Nemam riječi. Slatko sam se nasmijala, i moram priznati razniježila. One su stvarno predivne. Kamo sreće da je više ovakvih majki... Diivno!

ODGOVORITE
Name

Iva

22.08.2014 20:15

ODAVNO NESTO LJEPSE NISAM VIDJELA. DIIVNA MAMA. DIIVNA KCERKA.

ODGOVORITE
Name

srle

22.08.2014 20:26

Konacno nesto lijepo, pozitivno. Dosta vise Dodika, Cvijanoviceve... dosta politike uopste. Tesko je vrijeme, ali ovo bas dusu razgali. I ja sam roditelj, i bas ucestvujem u igri sa djecom. To nam svima puno znaci. Svi roditelji bi trebalo da se vise posvete djeci, a ne da ih "yabavljaju" tako sto im sa 3,4 godine otvaraju profile na fb... Ili kupuju igrice.

ODGOVORITE
Name

Taša

22.08.2014 20:29

Diiiiivnoooo.To je sreća najveća. Ništa ljepše na svijetu.I kao što Srle reče dosta više politike.

ODGOVORITE
Name

Bojana

22.08.2014 20:31

Bravo Srle! Potpuno si u pravu. Da roditelji vise brinu o djeci, mislim na stvarnu brigu (skrb, sto bi rekli nasi susjedi :) mnogo toga u drustvu bilo bi daleko bolje. Od malih nogu se uci. A njih dvije ne da su preslatke. bez teksta sam.

ODGOVORITE
Name

mito

22.08.2014 20:51

Bravo to nam treba a ne crna hronnika i politika. Ako ovako nastavite bicete i vise nego sad najgledanija tv.

ODGOVORITE
Name

sale

22.08.2014 21:01

Nemam reči svaka čast.. :D

ODGOVORITE