Tijanin telefon lociran na 15 km od granice

Signal mobilnog telefona Tijane Jurić, na osnovu kojeg su istražni organi zaključili da se Tijana možda kreće ka Mađarskoj, ponovo je lociran na 15 kilometara od mađarskog graničnog pojasa!

Srbija 04.08.2014 | 15:28
Tijanin telefon lociran na 15 km od granice

“Prvi put telefon je lociran na dva kilometra od granice s Mađarskom, u Srbiji. Međutim, aparat je, po poslednjim informacijama koje imamo, sada na teritoriji susedne države”, otkrio je izvor blizak istrazi.Kako navodi, od ključne je važnosti ustanoviti da li je telefon još uvek kod devojčice.

“Ne možemo da isključimo mogućnost da je, primera radi, bačen negde u vodu ili da mu je izvađena baterija, što predstavlja problem”, objašnjava izvor.

Izvor takođe dodaje da “kobna greška” napravljena još prvog dana.

“Propust je napravio tužilac prvog dana. Policija od njega dobija odobrenje za lociranje, ali tog dana se držao zakona, koji kaže da treba da prođe 24 sata pre izdavanja naloga za praćenje. To jeste po zakonu, ali uvek postoji mogućnost da se takve stvari ubrzaju”, objašnjava izvor.

Policija je odlučna da nastavi posao sve dok ovaj slučaj ne bude rasvetljen, saopštio je ministar policije Nebojša Stefanović, koji se već sastao sa pripadnicima mađarske policije.

Izvor: Srbija danas

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Učitelj joge

04.08.2014 14:11

Kakvi su to ljudi

ODGOVORITE
Name

pedja

04.08.2014 17:49

Ja bi tog idiota lincovao odmah.

ODGOVORITE