'Prazne puške' u Razgradu: LUD - PAR 0:0

Fudbaleri Partizana igrali su nerešeno 0:0 sa Ludogorecom u Razgradu, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Fudbal 31.07.2014 | 07:30
'Prazne puške' u Razgradu: LUD - PAR 0:0

Crno-beli su krenuli agresivno, imali 2-3 sjajne šanse u prvih 15 minuta koje su propustili, nakon čega su se povukli i čekali grešku domaćina.

Ludogorec s druge strane nije bio ništa bolji, dve najbolje prilike je takođe imao u prvom poluvremenu ali ih je osujetio sjajni Vladimir Volkov. U drugom delu oba tima su delovala nezainteresovano, pa je Partizan sačuvao 0:0 za revanš u Humskoj.

U drugom poluvremenu utakmicu je pre vremena zbog povrede ramena završio Danko Lazović, a verovatno će tek u četvrtak biti jasnije da li će biti spreman za revanš.

Partizan je krenuo veoma ofanzivno u Razgradu i već u prvih pet minuta imao dve sjajne gol šanse. Prvo je Brašanac propustio da kazni grešku domaće odbrane, da bi potom golman Ludogoreca sjajno intervenisao posle snažnog šuta Škuletića sa leve strane.

Nakon desetak mirnih minuta opet je zapretio Škuletić iz slične pozicije, ali je Stojanov I ovaj put bio oprezan. Nekoliko minuta kasnije Bugari su imali prvu gol šansu, Djakov je izbacio Bezjaka direktno na Lukača, ali je njegovu sporost iskoristio Volkov i klizećim spasao crno-bele.

Novo uzbuđenje dogodilo se u 29. minutu,Drinčić pronalazi Škuletića na levoj strani, ovaj proigrava Živkovića na oko 12 metara od gola, ali mladi igrač Partizana promašuje loptu. Tri minute kasnije nova opasnost po Partizan, ovaj put posle kornera, nova gol šansa za Bugare, ali Volkov interveniše na gol liniji.

To je bilo jedino konkretno od napada u ovom meču, Ludogorec je tek posle sat vremena igre prvi put šutirao u okvir gola Partizana koji je u drugom poluvremenu više vodio računa o odbrani nego što je pokušavao da stigne do gola. Tek u finišu je zaigrao agresivnije I na drugoj polovini terena, ali Stojanov nije bio ugoržen.

LŠ, 3. kolo kvalifikacija:
Ludogorec – Partizan 0:0

Ludogorec: Stojanov – Vitinja (Angulo 47'), Moti, Aleksandrov, Kaisara – Aleksandrov, Espinjo, Djakov, Abalo – Marselinjo, Bezjak

Partizan: Lukač – Volkov, Stanković, Trajković, Vulićević – S. Ilić (Luka 81'), Drinčić, Brašanac, Živković (Grbić 68') – Lazović (Ninković 54'), Škuletić

Komentari / 0

Ostavite komentar