Brena ne krije suze od bolova

Pevačica ne krije suze zbog bolova, a suprug Boba Živojinović se ne odvaja od nje pomažući joj da se što pre oporavi.

Zabava 29.07.2014 | 07:37
Brena ne krije suze od bolova

Lepa Brena (53) je dan nakon operacije provela u jakim bolovima, saznaje „Blic" od izvora bliskog porodici folk zvezde. Boba Živojinović (50) je sve vreme pored nje, a kako su joj obe ruke u gipsu, pomaže joj da se hrani i to će činiti dok ona ne ojača.

- Brena je sve vreme pod lekovima i injekcijama protiv bolova. Kada je medikamenti sa sedativnim dejstvom „obore“, ona uspe da odspava nekoliko sati, ali kada njihovo dejstvo prođe, budi se u jakim bolovima. Ne može da se pomeri zbog gipsa na rukama, ne može sama do toaleta... Neretko i zaplače, a od nje se ne odvaja njen suprug. Pošto ne može da se služi priborom za jelo, on joj pokazuje ljubav tako što je hrani - kaže izvor.

Boba se redakciji beogradskog lista nije javljao na telefon. U Klinici za ortopediju Lovran nisu želeli da komentarišu te navode, kao ni Brenino trenutno zdravstveno stanje.

- Lekar Hrvoje Mokrović, koji je operisao Brenu, danas ne radi. Mi nemamo ingerencije da dajemo bilo kakve informacije o njenom stanju, ali ćemo vas spojiti sa dežurnom sestrom i dežurnim lekarom - rekli su u toj zdravstvenoj ustanovi.

Nakon razgovora i sa sestrom i sa dežurnim doktorom, nisu dobili drugačiji odgovor je ni oni nisu bili voljni za razgovor s novinarima.

- Sačekajte ponedeljak, kada će i doktor biti ovde, ali i osoba zadužena za odnose s javnošću - rekla je dežurna sestra ortopedske klinike, u kojoj je Brena smeštena.

Podsetimo, pevačica je u petak ujutru slomila zglob na desnoj i lakat na levoj ruci na terasi hotela u Novom Vinodolskom. Ona je krenula na doručak u japankama i spotakla se na prazan stalak od suncobrana. Da bi izbegla šiljak od stalka, Brena se dočekala dlanovima na betonskoj podlozi, pri čemu se jako povredila. Kako su novinari saznali, pevačica je plakala od stravičnih bolova, a uz nju je bio suprug Boba, koji ju je tešio u zagrljaju dok Hitna pomoć nije stigla.

Pre letovanja u Novom Vinodolskom, pevačica je dva meseca putovala svetom. Bila je u Tajlandu i na Maldivima. Ona i bivši teniser u braku su 23 godine. Iako su ih mediji često rastavljali, njihov brak nikad nije bio poljuljan. Brena je više puta izjavljivala da bez Bobe ne bi mogla da zamisli život.

Osoblje: Brena se promenila

Osoblje hotela u Novom Vinodolskom, u kojem pevačica sa suprugom godinama letuje, kaže da se Lepa Brena promenila.

- Ranije je bila prijatna i druželjubiva, ali ove godine smo primetili promenu. Postala je odsutna, deluje iscrpljeno i umorno. Čak je odbila i da se fotografiše sa obožavateljkom ispred hotela, već joj je samo dala autogram - rekli su za hrvatske medije zaposleni u hotelu, u kojem se desila nezgoda u petak ujutru.

Izvor: Blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar