Karleuša dobila spor protiv Dare

Karlueša je dobila spor protiv Dade Bubamare.

Zabava 24.07.2014 | 12:25
Karleuša dobila spor protiv Dare

Međutim, pevačica će morati da se zadovolji cifrom od 100.000, ali njoj to nije problem, pošto će sav novac od tužbi dati u humanitrne svrhe.JK je na Facebook postavila saopštenje i slike presuda, a sve sa ciljem kako bi druge ljude sprečila da iznose laži o njoj.

Najnovija tužba, upućena je njenoj mlađoj koleginici Dijani Janković, koja je za Karleuša izjavila da može da se kupa u bazenu od dva kvadrata i da je jedino para imala dok je bila sa Karićem u braku.Pored slika, na kojima su sve presude u njenu korist, pop diva je napisla sledeće:

- JK|NEWS|PR SLUŽBA:JK DOBILA JOŠ JEDNU PRAVOSNAŽNU PRESUDU PROTIV RADOJKE KESIĆ I "PRESS"-a. PODNETA TUŽBA PROTIV IZVESNE DIJANE JANKOVIĆ.

Advokatska kancelarija "Ateljević" nastavlja da dobija pravne ratove u ime Jelene Karleuše. Posle dobijanja prve u nizu tužbi protiv voditelja TV Prva, Ivana Ivanovića, protiv Radojke Kesić (Dara Bubamara prim.aut.) i obaranje tužbe koju je protiv JK podnela Svetlana Ražnatović, čuveni beogradski advokat Zoran Ateljević dobio je u Jeleninu korist još jednu tužbu protiv Radojke Kesić, ali i protiv nekadašnjeg lista "Press".

U pravnom timu Jelene Karleuše nalazi se i advokatska kancelarija "Stojković&Prekajski" koja je danas, zbog iznošenja grubih uvreda u listu "Kurir", tužila izvesnu Dijanu Janković.

Pokazivanjem presuda, JK pokušava da odvrati druge da iznošenjem laži i uvreda na njen račun, podižu svoj društveni rejting.Kao i do sada, sav novac od presuda, Jelena Karleuša će dati u humanitarne svrhe.

Izvor: Srbija danas

Komentari / 0

Ostavite komentar