Ceca i Mira Škorić u svađi

Iako ih pamtimo još iz devedesetih kao duo iz pesme "Ne računaj na mene", i dve drugarice koje su godinama bile nerazdvojne i prijateljice za primer na estradi, ipak je prijateljstvo puklo.

Zabava 23.07.2014 | 13:47
Ceca i Mira Škorić u svađi

Prvi znak razdora u prijateljstvu je bio Cecin rođendan. Već dvadeset godina, Mira Škorić nije propustila nijedan Svetlanin rođendan, i obavezno su odlazile jedna drugoj na slavu. Međutim, ove godine u junu, Mira je zaobišla Cecinu vilu i veliku proslavu. A zatim su se srele na rođendanskoj proslavi zajedničke prijateljice i samo su se zaobišle u širokom luku.

- Ceca i Mira se već izvesno vreme niti čuju niti viđaju. Nakon više od dve decenije velikog prijateljstva i deljenja i dobra i zla, dogodilo im se da sada okreću glavu jedna od druge. Nije bilo slave i rođendana da Škorićka bude počasni gost kod Ražnatovićke, sada ni na jedno nije došla. Vrhunac je bio kada su nedavno to svi primetili na zabavi kod jedne njihove zajedničke drugarice, gde se pred svima nisu javile jedna drugoj, otkrio je izvor za domaće medije i dodao:- Miru je posebno povredilo što je u poslednje vreme Ceca pred njom počela da glumi nešto što nije, a Škorićka je poznata po tome da ne voli ničija glumatanja, a kamoli najbližih prijatelja. Zbog toga je odlučila da preseče dugogodišnje druženje i da pamti samo lepe stvari, završava izvor.

Pošto ni jedna ni druga nikada nisu komentarisale privatan život, i ovoga puta smo ostali bez njihovih komentara na ovu priču.

Izvor: Srbija danas

Komentari / 0

Ostavite komentar