Pronađeno više od 80 registarskih tablica

Policijski službenici Agencije za istrage i zaštitu BiH /Sipa/ pronašli su na širem području Sokoca više od 80 domaćih i stranih registarskih tablica putničkih automobila.

Republika Srpska 18.07.2014 | 12:05
Pronađeno više od 80 registarskih tablica

Pregled terena izvršen je 11. jula, a operativnim radom pripadnici Sipe utvrdili su ko su vlasnici 42 automobila čije tablice su pronađene, a koja su ukradena u prethodnom periodu, kao i vlasnike devet vozila sa kojih su ukradene samo tablice, dok provjere za ostatak pronađenih tablica i dalje traju.

Pripadnici Sipe su 8. jula započeli aktivnosti na dokumentovanju krivičnog djela organizovani kriminal u vezi sa autokriminalom na području BiH.

Ove aktivnosti provode se u saradnji sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske i MUP-a Kantona Sarajevo, saopšpteno je iz Sipe.

U okviru ovih aktivnosti do sada su uhapšene četiri osobe, a u pretresima i pregledima pronađeno je više od 60 isječenih vozila visoke klase najnovije proizvodnje, te tri automobila, za koje postoji sumnja da su ih u prethodnom periodu ukrali pripadnici organizovane kriminalne grupe.

Aktivnosti na ovom predmetu intenzivno se nastavljaju.

Izvor: SRNA

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

baja

18.07.2014 14:01

jos samo colovica da uhapse i zavrse pricu

ODGOVORITE
Name

wien

18.07.2014 20:38

Tako je trebalo davno pocet da se radi sad bi bilo lakse i manje posla i manjeg rizika ali ipak dobro je i samo tako nastavite da je prije tako radjeno ja nebih bio pokraden 4 puta i rezultat istrage je bio 0 hvala.

ODGOVORITE