Otkrivena tajna najpopularnije filmske scene

Ova se scena svima urezala u pamćenje...

Svijet 17.07.2014 | 12:21
Otkrivena tajna najpopularnije filmske scene

Slavna glumica Šeron Stoun po prvi put nakon 22 godine progovorila je o čuvenoj sceni iz filma 'Niske strasti', koji je od nje napravio planetarno popularnu zvezdu.
'Bila sam obična američka glumica kada sam stigla na Festival u Kanu, a otišla sam kao svetska zvezda', priznaje Stounova.

U intervjuu za francuske novine, 56-godišnja glumica tvrdi da nije znala da će scena ispitivanja u policijskoj stanici postati tako erotska, prenosi dnevnik.hr.

'Reditelj me zeznuo. Tražio je da skinem bele gaćice jer se navodno primećuju u snimku, ali je obećao da se ništa neće videti. Tek nekoliko nedelja kasnije, pokazao mi je gotov film koji je trebao biti prikazan u Kanu. Kad sam videla tu scenu, osetila sam se prevarenom. Ustala sam i ošamarila ga', ispričala je glumica.

'To me je šokiralo. Da sam bila na mestu reditelja, svakako bih zadržala tu scenu, ali trebao je da me upozori. To je bio znak nepoštovanja', dodala je Šeron i priznala kako je upravo taj film promenio njenu karijeru.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Nik

17.07.2014 12:40

Jadna naivna ko' francuska sobarica.

ODGOVORITE
Name

Idi begaj

17.07.2014 18:26

Posle snimanja,nema kajanja.Sta sad,kao prevarena,ma idi begaj.Koliko bi glumica i danas-dan dali bele gacice za neki film.

ODGOVORITE