KK Partizan prijeti suspenzija!

Predsednik JSD i trener KK Partizan Duško Vujošević rekao je za ‘Novosti’ da klubu preti suspenzija zbog dugovanja igračima.

Košarka 16.07.2014 | 07:32
KK Partizan prijeti suspenzija!

U ponedeljak je stigla presuda iz trgovinskog suda da klub iz Humske mora da uplati bivšem kapitenu Dušanu Kecmanu 14.000 evra.

Vujošević je istakao da se neki igrači “ponašaju gospodski, a neki racionalno”.

„Neki igrači-poverioci se ponašaju krajnje gospodski, neki racionalno. Tačno je da je iz Trgovinskog suda stigla presuda zbog neizmirenih obaveza prema Kecmanu. Takođe nam preti i suspenzija BAT zbog dugovanja prema Katiću, dok je Raduljica prolongirao zahtev za mesec dana. Mačvan se ponaša gospodski od početka, pa moram još jednom javno da mu se zahvalim“, rekao je Vujošević.

On je dodao da bi klub mogao da se nađe u velikom problemu zbog Jake Klobučara koji potražuje veću sumu od one propisane ugovorom.

„Do povećanja sume je došlo zbog vremenskog pomeranja isplate, a uz garancije njegovog menadžera Aleksandra Raškovića ljudima iz kluba da je u pitanju samo formalno pomeranje i da se to nikako neće odraziti na sumu koju klub duguje igraču.“

Komentari / 0

Ostavite komentar