Borat snima film o pravom licu Britanije

Saša Baron Koen, glumac poznat po provokativnim filmovima sa delikatnim sadržajem, odlučio se da nakon prozivki Amerike, pređe i na svoju državu.

Zabava 12.07.2014 | 14:05
Borat snima film o pravom licu Britanije

Naime, on je snimio film o pravom licu Engleske, koji obuhvata maloletno opijanje, prostituke i huligane na ulicama ove države, a čiji radni naziv je "Grimsby".

Kontravezni komičar će ovaj film premijerno prikazati 2015. godine, a njegova produkcija je već naišla na kritike javnosti da je preterano ekstremno prikazao dešavanja u ovoj zemlji.

Film prati tajnog agenta, koji mora da pobegne kod brata u grad Linkolnšajer, kako bi se sakrio od kriminalaca. Cela radnja se dešava u 80-im godinama, a u kontraverznim scenama može se videti smunjičavi momak kako urinira sa prozora, mala deca koja guraju pijane roditelje u kolicima dok im prostitutke nude alkohol.

Prema rečima Koena, film će se bazirati i na huligansko obračunavanje na ulicama ovog grada, što je razočaralo gradonačelnika ovog grada Metju Brauna.

"Razočaran sam ovim projektom, jer predstavlja negativno naš grad. Nije da smo mi jedini koji imaju problem sa huliganstvom, Milval je odmah pored nas, oni su u još većem problemu. Sve u svemu, ne sviđa mi se što je Koen izabrao naš grad za ovaj film", rekao je Metju za britanske medije.

Komentari / 0

Ostavite komentar