Vukotić: Ćurguz je kao kartica za mobilni - uklapa se u svaki aparat

Sa scene na kojoj su bili, kako se tvrdilo, dežurni krivci i narandžasta prijetnja za Srpsku, Veterane RS skinula je iznenađujuća i dosta konkretnije opasna poplava.

Republika Srpska 09.07.2014 | 10:47
Vukotić: Ćurguz je kao kartica za mobilni - uklapa se u svaki aparat

Predsjednik VRS, Duško Vukotić, kaže da oni ostaju pri svojim zathjevima i da neće odustati od borbe.

Dio godine obilježili su protesti veterana. Vaši zahtjevi nisu ispunjeni, a nije se, kako vlast kaže ''desilo ni narandžasto proljeće''. Dokle se stiglo?

Od nastavka našeg bunta za pravedne ciljeve i režim i Ćurguza spasila je poplava. Nadam se da u septembru neće biti poplave a VRS će u proteste ići sigurno ako se ne udovolji našem zahtjevu da nas RS udruženjem od posebnog javnog interesa za RS i ako se ne udovolji našim zahtjevima. Više je nego očigledno da BORS više nas ne može predstavljati.

Kako komentarišete da će se predsjednik BORS-a, Pantelija Ćurguz, možda naći na listi SNSD za izbore?

Sluga uvijek sluzi gospodaru, pa ga gospodar po nekad i nagradi. Većina tipova bez karaktera danas funkcionišu po sistemu kartica za mobilni telefon-UKLAPAJU SE U SVAKI APARAT.

Ćurguz je karijeru u BORS-u započeo sa funkcije podpredsjednika SDS-a, a u drugi mandat već ga je promovisao predsjednik SNSD -a. Ja sam na vašem portalu davno objavio tekst "kult Mila i Ćurguza". Naše prozivke Ćurguza zbog podaništva režimu potvrđuju se kao opravdane. Ne isključujem ni perfidnu dogovorenu igru Dodika i Ćurguza gdje bi Ćurguz mogao odbiti ponudu Dodika kako bi se zadržao na poziciji predsjednika BORS-a. U oba slučaja siguran sam da se izbori u BORS-u neće završiti u statutarnom roku.

Kakav je vaš odnos sa Savezom za promjene? Vi ste jedini koji nisu stavili potpis na svečanom potpisivanju deklaracije.

Nismo i nećemo potpisivati ni sa jednom političkom opcijom nikakve sporazume i deklaracije osim ako neka od njih na djelu ne pokaže da je spremna da se sa nama bori za dostojanstvo i bolji život srpskih demobilisanih boraca.

Izvor: Frontal.rs

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

cuvar casti

09.07.2014 08:59

Ja sam borac 5 kategorije,u rat sam otisao odmah nakon skole 1994 sa 18 godina,nas 300 momaka nakon izvidjacko diverzantske obuke popunjavaju u najopasnije ID-jedinice,bacali su nas gdje god su stigli,da bi na kraju rata nam dali da smo borci 5 kategorije. Onaj ko je bio sponzor VRS je sada borac 1 kategorije,zar to nije bruka i sramota da nama djeci rata daju 5 kategoriju a sponzorima 1 kategoriju. Ovo je bruka i sramota sta se radi od boracke populacije,pogotovo mladih boraca koji su bacani u najgore jedinice i data nam je 5 kategorija DUSKO VUKOTICU!!! TERAJ BAGRU IZ BORACKE.

ODGOVORITE
Name

vojo

09.07.2014 09:05

Odlicno poredjenje ne samo za Ćurguza nego za jos mnogo njih uklapaju se u svaki aparat i gdje je lova tu su i oni a lopovluku nikad kraja.

ODGOVORITE
Name

zvornicanka

09.07.2014 09:17

Sta hoce ovaj Vukotic, nestalo mu para pa sve redom optuzuje. Ne kazem da je Ćurguz cvjecka ne. Nema onoga ko ima priliku da uzme a da kao nece.

ODGOVORITE
Name

rada

09.07.2014 16:10

Cuvar casti- boracke kategorije su nam date odmah poslije rata tako da ova vlast i ova boracka nema veze sa nama.

ODGOVORITE
Name

borg

09.07.2014 16:48

Otpor je uzaludan bićeš asimiliran.

ODGOVORITE
Name

risto

09.07.2014 19:29

sjecate se ovog vukotica kad je bio narodni poslanik.Bio je sa Dodikom,a sta sad hoce.I kako je on veteran rata kad je on ucesnik rata od 92 a rat je poceo 91.

ODGOVORITE
Name

Gavro

09.07.2014 20:25

Drzace njega baja, dok mu treba... kad mu nebude vise trebao, poljubice ga nogom u zadnjicu. onda ce morati naci nekoga, kome ce se uvlaciti. Ali on to zna.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

09.07.2014 20:28

Davno je bilo krajnje vrijeme da se ovo pokrene. Zar ne vidite da nas djele gdje god mogu. Npr. invalidima zaključno sa IV kategorijom su dali "slidna" primanja ali su zato ove ispod "zaklali tupim nožem". Tako da ovi ćute i baš ih briga za nepravdu koja se događa.Prvo se moramo svi ujediniti a mislim da je Vukotić solidan predstavnik koliko sam obavješten od njegovih poznanika.Uostalom i za to ima rješenje. Svakih 6 mjeseci treba raditi analizu i ako nema realnih pomaka vršiti zamjenu a ne kao ovi sada. Igleda da su im super lijepkom zalijepljene zadnjice za fotelje!

ODGOVORITE
Name

vukovar

10.07.2014 06:57

Ne mogu da vjerujem kakvih zlobnika ima na svim portalima i koliko im je stalo da se satanizuje ovaj čovjek. Da tebe Rile interesuje istina ti bi znao da je ovaj Vukotić učesnik rata od maja mjeseca 91. u Vukovaru.

ODGOVORITE