Kako da izaberete bikini

Ovom zadatku važno je da pristupite kao i kupovini farmerki - prvo izaberemo model koji savršeno pristaje, a zatim razmišljamo o boji, uzorcima i detaljima.

Moda i ljepota 30.06.2014 | 09:07
Kako da izaberete bikini

Leto je stiglo i još jednom nam je donelo jednu slatku žensku muku - pronalazak savršenog kupaćeg kostima.
Tom zadatku važno je da pristupite kao i kupovini farmerki - prvo izaberemo model koji savršeno pristaje, a zatim razmišljamo o boji, uzorcima i detaljima.Modni stručnjaci savetuju da pri kupovini bikinija pažnju obratiš na dve najvažnije stvari - da li ti stoji dobro na zadnjici i da li odgovara tipu tvojih grudi.

Što se donjeg dela tiče, važno je da nije prevelik ni previše mali, da pokriva sve što treba i ne pomera se dok hodaš ili skačeš, a biranje gornjeg dela je malo komplikovanije.
Kako bismo ti olakšali potragu, donosimo nekoliko važnih saveta za biranje gornjeg dela kupaćeg kostima.

Male grudi - Ako imaš male grudi koje želiš vizuelno da povećaš, biraj trouglaste bikinije s podebljanjima ili push-up kupaće koji izgledaju poput tvog omiljenog grudnjaka. Ipak, pazi da ne preteraš sa jastučićima, jer će gornji deo biti mokar mnogo duže od donjeg, pa će tvoja mala "varka" na plaži biti lako uočljiva. Važno je da nežno naglasiš grudi, a ne da ih povećaš za dva broja. Dobar trik su i volani i šareni uzorci poput tačkica i cvetića koji će grudi učiniti vizuelno većim.

Grudi srednje veličine - Ti si prava srećnica jer možeš da kupiš bilo koji kupaći i da nesmetano uživaš u bikinijima i kupaćima s grudnjacima u stilu topića koji se ne vezuju oko vrata. Ako imaš skladnu figuru, možeš da odabereš i monokini, a ako želiš malo pojačanja predelu poprsja - nabavi kupaći sa volančićima.

Opuštene ili razmaknute grudi - Kvalitetne prodavnice kupaćih kostima nude širok izbor korpi za žene i devojke čije su grudi opuštene ili razmaknute. Žene sa razmaknutim grudima trebalo bi da biraju korpe u retro stilu koje imaju više tkanine na području ispod ruke, vezuju se oko vrata, i imaju korpice koje neprimetno guraju grudi bliže. Žene sa opuštenim grudima uživaće u balconette korpama koje će ih prirodno podići.

Grudi različite veličine - Imaš grudi različitih veličina? To ne mora niko da zna! Nabavi kupaći sa lepim, čvrstim korpama, pa veličinu prilagodi većoj dojci. Zatim kupi umetak za kupaće, pa ga ušij u korpicu na strani manje dojke. Problem rešen!

Velike grudi - Nemoj da napraviš klasičnu grešku i da velike grudi trpaš u sićušni trouglasti bikini, jer ćeš tako da izgledaš vulgarno, a ne ženstveno. Izaberi dobre korpe koje pružaju podršku, a ako želiš vizuelno da smanjiš grudi, poigraj se s klasičnim trikom - odaberi gornji deo u tamnoj boji i gaćice sa živahnim dezenom!

Komentari / 0

Ostavite komentar