Srbi sa sjevera Kosmeta na Gazmestanu

Nekoliko autobusa i kombi vozila krenulo je jutros u pratnji Kosovske policije iz mesta Rudare, u opštini Zvečan na severu Kosova, ka Gazimestanu i Gračanici gde se obeležava Vidovdan.

Srbija 28.06.2014 | 14:51
Srbi sa sjevera Kosmeta na Gazmestanu

Regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić rekao je Tanjugu da je na sprovođenju ovog operativnog plana angažovano ukupno 212 policijskih službenika, od kojih će 110, među njima 50 pripadnika specijalne jedinice, obezbeđivati pratnju konvoju.

"Za sada, po saznanjima kojima raspolažemo pratićemo osam autobusa, međutim, pored toga imaćemo jedinice u pripravnosti koje će u slučaju bilo kakve potrebe moći da prate i druge autobuse koji budu došli", dodao je Bojić.

Autobusi iz Kosovske Mitrovice ali i centralne Srbije, krenuli su put Gazimestana i Gračanice pod pratnjom Kosovske policije jutros oko 7 časova iz mesta Rudare u opštini Zvečan.

Bojić je napomenuo da će u Kosovskoj Mitrovici tokom dana i večernjih sati biti pojačano prisustvo policije. U Kosovskoj Mitrovici večeras se odrzava osma "Bajk rok misija".

Predsednik moto kluba “Harli Dejvidson” Srbija Milić Radević rekao je ranije Tanjugu da se očekuje veliki broj motora, a na večerašnjem koncertu nastupiće Bora Đorđević, Oktobar 1864, grupa Alisa. Polazak bajkera je zakazan za danas u 10 sati, sa platoa Narodne skupštine u Beogradu, a dolazak u Kosovsku Mitrovicu oko 17 sati.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

VRS RVI

29.06.2014 10:42

Svaka čast braćo! Vi idete srcem a ne da skupljate političke poene!

ODGOVORITE