Za Bufona gotov Mundijal?!

Golman reprezentacije Italije propustio je utakmicu sa Engleskom noćas, a postoji šansa da uopšte neće igrati na Svetskom prvenstvu zbog povrede skočnog zgloba.

Fudbal 15.06.2014 | 14:25
Za Bufona gotov Mundijal?!

Kapitena ‘azura’ na golu na meču sa Engleskom, koji je igran na “Areni Amazonija” u Manausu zamenio je Salvatore Sirigu.

Iako su mnogi pomislili da će Bufon propustiti samo prvi meč Italije na Mundijalu, sam Bufon je nagovestio da bi Svetsko prvenstvo za njega moglo da bude gotovo i pre nego što je počelo.

“Život je lep, još jedna propuštena utakmica ili Svetsko prvenstvo neće promeniti moje mišjenje. Postoje mnogi načini da budete važni i kada niste na terenu. Tako da želim svu sreću Salvatoreu, momcima i Italiji, mojoj velikoj ljubavi”, poručio je Bufon.

Umesto Bufona, kapitensku traku na meču sa Engleskom poneo je Andrea Pirlo.

“Điđi je zadobio povredu, ali je to bilo veoma malo iskrivljenje zgloba, veoma, veoma malo. On je odmah dobio terapiju, verujemo da ništa ozbiljno nije u pitanju“, istakao je Prandeli.

Iako je Prandeli istakao da nije u pitanju ozbiljna povreda, ostatak italijanskog štaba tvrdi suprotno, tačnije da je Bufon takođe povredio i koleno.

Ukoliko se potvrdi da je Bufonova povreda ozbiljnije prirode, to će biti novi veliki udarac za Italiju, posle povrede Matije de Šilja koji će verovatno propustiti čitav tok Mundijala.

Komentari / 0

Ostavite komentar