Obustavljena nabavka automobila

Vlada distrikta Brčko na današnjoj vanrednoj sjednici donijela je odluku o obustavljanju nabavki automobila i informatičke opreme za potrebe izvršne vlasti i lokalnih institucija, a namjenska budžetska sredstva za ove namjene biće preusmjerena u rebalans budžeta, čija je priprema započela.

Bosna i Hercegovina 14.06.2014 | 12:47
Obustavljena nabavka automobila

"Članovima Vlade i administraciji distrikta ostaje na raspolaganju oko 350 automobila", napomenuo je gradonačelnik Brčkog Anto Domić.

On je ukazao na potrebu veće angažovanosti ljudstva i mehanizacije u čišćenju kuća, puteva, zemljišta i kanala u Mjesnoj zajednici /MZ/ Vučilovac i dodao da bi, uz pojačanu dezinfekciju i dekontaminaciju terena, te poslove trebalo završiti u toku vikenda.

Na današnjoj sjednici Vlade konstatovano je da je i dalje u prekidu saobraćaj na dionici magistralnog puta Brčko–Lončari, jer još nije postavljen alternativni most preko rijeke Tinje umjesto onog kojeg je uništila vodena stihija.

I na današnjoj vanrednoj sjednici Vlade distrikta Brčko saopšteno je da je higijensko-epidemiološka situacija na teritoriji ove lokalne zajednice stabilna, izuzev u naseljima Krepšić i Vučilovac, gdje opasnost od zaraznih bolesti još nije prošla.

Očekivani nastavak započete akcije na zaprašivanju komaraca iz vazduha,kako je predočeno članovima Vlade, sinoć je izostao zbog nepovoljnih meteoroloških uslova.

Komentari / 0

Ostavite komentar