Poslanici Srpske danas o poplavama

Narodna skupština Republike Srpse razmatraće danas na posebnoj sjednici prijedlog zakonskih mjera Vlade Republike Srpske za sanaciju poplava koje su zadesile Srpsku u maju.

Republika Srpska 13.06.2014 | 07:43
Poslanici Srpske danas o poplavama

Po hitnom postupku biće razmatrani prijedlozi zakona o Fondu solidarnosti za obnovu Republike Srpske, o posebnom doprinosu za solidarnost, te o naknadama za korištenje prirodnih resursa u svrhu proizvodnje električne energije.

Na dnevnom redu su po hitnom postupku prijedlozi zakona o izmjenama Zakona o porezima na upotrebu, držanje i nošenje dobara, o izmjenama i dopuni Zakona o posebnim republičkim taksama, te o izmjenama i dopunama Zakona o posebnim načinima izmirenja poreskog duga.

Poslanici će po hitnom postupku razmatrati i prijedloge zakona o izmjenama i dopunama Zakona o budžetskom sistemu Republike Srpske, o dopunama Zakona o zaduživanju, dugu i garancijama Republike Srpske, te o dopuni Zakona o sprečavanju sukoba interesa u organima vlasti Republike Srpske.

Početak sjednice zakazan je za 10.00 časova.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

analjubljana

13.06.2014 06:33

Evidentno je, da vlada RS nema nikav plan, kako raditi,šta raditi, da bude bar malo bolje narodu u RS. Nikada ga nije ni imala, jer mu je vlast katastrofa!!!!

ODGOVORITE
Name

Juzno Voce

13.06.2014 10:06

Druzina ,,PINOKIO" na celu s mackicom u bijelim cizmicama se neda tako lako.....valjda???

ODGOVORITE