Prijem za najbolje učenike Istočne Ilidže

Rukovodstvo opštine Istočna Ilidža organizovalo je prijem za "vukovce" i učenike generacije škola sa područja ove opštine.

Republika Srpska 12.06.2014 | 14:31
Prijem za najbolje učenike Istočne Ilidže

Vukovcima, učenicima generacije i učenicima koji su ostvarili zapažene rezultate na opštinskim, regionalnim i republičkim takmičenjima uručena su priznanja, zahvalnice, knjige, kao i novčane nagrade.

Nagrađeno je 38 učenika iz tri osnovne škole i jedne srednje sa područja opštine Istočna Ilidža.

Učenik generacije u Osnovnoj školi "Jovan Dučić" kaže da joj je ova nagrada itekako bitna, jer predstavlja podsticaj za dalji uspjeh.

Opština Istočna Ilidža na ovaj način daje podstrek učenicima da usavršavaju svoje znanje, kaže načelnik ove opštine Predrag Kovač.

"Opština Istočna Ilidža malim i skromnim poklonima želi da ukaže pažnju na ovu djecu, i njima koji su pravi ambasadori ove opštine, Republike Srpske i BiH se zahvali, i naravno da im poželimo sreću i nadamo se da kada oni budu upravljali ovim prostorima da će to biti bolje nego što je danas", smatra Kovač.

Učenici generacije, "vukovci" i učenici koji su ostvarili zapažene rezultate na brojnim školskim takmičenjima zahvalili su se načelniku Kovaču i rukovodstvu opštine Istočna Ilidža, očekujući i dalje podršku u njihovom nastavku školovanja.

BN TV

Komentari / 0

Ostavite komentar