Vjenčanica napravljena od toalet papira

Svake godine, poznati brend toalet papira "Čarmin" organizuje takmičenje u kreiranju venčanica od toalet papira. Jedna od takmičarka, talentovana Olivija Mirs, napravila je prelepu venčanicu od 11 rolni toalet papira, 30 metara selotejpa i velike količine lepka.

Moda i ljepota 06.06.2014 | 06:34
Vjenčanica napravljena od toalet papira

Olivija, koja je rekla da joj ovo nije prvi put da dizajnira odeću u viktorijanskom stilu, htela je da se isproba i kao dizajnerka venčanica.

- Bila sam inspirisana viktorijanski balskim haljinama sa šlepom i ukrašenim korsetom. Sve to sam začinila ružicama i volanima. Ali, da bi delovala modernije, nisam napravila rukave, a suknja je bila asimetrična. Iako deluje krhko, ova haljina je iznutra ojačana selotejpom, zato i nije postojao rizik da se pocepa, ali je njeno oblačenje za fotografisanje vrlo komplikovano - rekla je Olivija.

Iako njena haljina nije pobedila, bila je 15. od preko 1.400 poslatih dizajna. Olivija planira ponovo da se takmiči, ali i da se mnogo bolje prirpemi. Ona trenutno studira umetnost na fakultetu u Zapadnoj Karolini.

- Trenutno volim da podučavam mlađe kolege i da im objašnjavam kako da naprave svoje kreacije. Ipak, i dalje sanjam da odem u Los Anđeles i postanem dizajner kostima, kao i da od toga napravim karijeru - rekla je Olivija.

Komentari / 0

Ostavite komentar