Džambo nije slagao samo da žena i dijete postoje

Slobodan Nedeljković Džambo, kako pričaju komšije, zaista ima ženu, ali ona ga je napustila prošle godine. 

Srbija 03.06.2014 | 08:53
Džambo nije slagao samo da žena i dijete postoje

Slobodan Nedeljković Džambo, lažni heroj iz Obrenovca, zadržan je u pritvoru u Beogradu, u stanici na Čukarici. Iako nije izgubio ženu i dete u poplavama, kako je na početku pričao, ispostavilo se da je do prošle godine živeo sa ženom koja je bila trudna sa drugim čovekom.

Istaga je pokazala da Nedeljković nije krao po poplavljenim kućama, ali da postoji sumnja da je na ovaj način već pokušavao da vara ljude. On je veoma depresivan i preti da će izvršiti samoubistvo, prenosi “Informer”.

Kako navodi Slobodan Janković, kod čijeg je zeta poslednjih šest-sedam godina povremeno radio, Džambu je potreban lekar.

- On je dobar i radan. Nije lopov. Hoće da pomogne, ali nije baš sav svoj. Sklon je da malo “doda” – navodi Janković.

Kako dalje objašnjava, Džambo je do prošle godine živeo sa devojkom koja je bila trudna sa drugim čovekom.

- Kad smo ga svi pitali zašto to radi, on bi samo rekao: “Volim je. Dete ću priznati, a drugo će biti moje”. Dok je bila trudna stanovali su u građevinskom kontejneru. Odatle je otišla da se porodi, a s detetom su se vratili u kuću njegove babe jer tamo ima kupatilo. Koliko znam, njegov tast se nije slagao s tim da mu ćerka bude sa Romom i prošle godine je odveo i nju i dete – navodi Janković.

Kako dodaje Janković, u četvrtak, kad je počela poplava, s njegovog mobilnog telefona Džambo je zvao tu devojku i pitao je: “Zašto se još uvek nisi sklonila sa detetom? Beži odatle”!

Slobodana Nedeljkovića Džamba, čeka višegodišnja robija ukoliko se na predstojećem suđenju utvrdi njegova krivica. Kazna koja je propisana jeste zatvor od šest meseci do pet godina.

Komentari / 0

Ostavite komentar