Ubijen Prijedorčanin, dvojica uhapšena

Zoran Ritan (40) iz Prijedora je ubijen juče oko 19.15 časova, a za ubistvo su osumnjičeni Ranko Rustić i Vukašin Ritan.

Republika Srpska 02.06.2014 | 12:03
Ubijen Prijedorčanin, dvojica uhapšena

Oni su nesrećnom muškarcu tvrdim predmetom zadali više udaraca u predjelu glave i tijela, a usljed povreda Zoran Ritan je preminuo na licu mjesta.


"Tužilac je naložio preduzimanje svih potrebnih istražnih radnji, kao i potrebna vještačenja, na rasvjetljavanju okolnosti događaja, a naložena je i obdukcija beživotnog tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS", potvrdila je Mira Miletić, iz Okružnog tužilaštva Banjaluka.


Uviđaj je izvršio dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka zajedno sa pripadnicima CJB Prijedor "Operativnom dežurstvu CJB Prijedor, juče oko 19,15 časova  prijavljeno je da je u mjestu Kafanište, Gornji Orlovci, grad Prijedor, u toku tuča više lica.

Na lice mjesta izašli su policijski službenici koji su u blizini kuće lica M.V. zatekli beživotno tijelo lica Z.R.", saopštila je Marija Matić, portparol CJB Prijedor.


Ona je potvrdila da su R.R. i V.R. zatečeni na licu mjesta, te da su uhapšeni.


"U toku je kriminalistička obrada nad osumnjičenim licima, a dalje mjere i radnje prema licima preduzimaće se po uputstvu postupajućeg tužioca Okružnog tužilaštva Banjaluka", navode iz policije

Komentari / 0

Ostavite komentar