Arapi bogatstvo Krasiću, on neće!

Srpski internacionalac ne želi da ide sa Starog kontinenta.

Fudbal 30.05.2014 | 16:20
Arapi bogatstvo Krasiću, on neće!

Dolaskom Dijega Ribasa u Istanbul, čelnici Fenerbahčea počeli su ubrzanim ritmom da traže klub koji je voljan da ugovor Miloša Krasića, vredan 2.300.000 evra po sezoni, preuzme na svoja pleća. Međutim, za sada pravih kupaca nema.

Srpski internacionalac je, posle loše sezone u Bastiji, bio povezivan sa Rubinom iz Kazanja, turski mediji su pisali da je i PAOK "zagrizao" udicu, ali da nema nameru da 29-godišnjem Srbinu ponudi toliki novac. A u priču se, odnedavno, uključio i jedan, za sada neimenovan, klub iz Saudijske Arabije. Tako je bar turskim medijima rekao menadžer bivšeg srpskog reprezentativca, Dejan Joksimović.

"Miloš je dobio ozbiljnu ponudu jednog kluba iz Saudijske Arabije, koji je spreman da potpuno preuzme odgovornost otplate ugovornih obaveza od Fenera, ali... Solun je prelep grad, a moj klijent želi samo u Grčku. Istina je da su Panatinaikos i Olimpijakos najveći klubovi u Grčkoj, ali i PAOK je klub sa istorijom", rekao je Joksimović.

On je istakao da su priče o odlasku u Nemačku čiste spekulacije, da i dalje postoji mogućnost povratka u Rusiju, ali da je primarni cilj Grčka.

"Predstavnici dva kluba (PAOK-a i Fenerbahčea prim. aut) spremni su da započnu pregovore, ali... PAOK ne želi da sa Fenerom podeli troškove ugovornih obaveza. Tako je bilo i sa Bastijom. Francuzi su plaćali 800.000 evra, Fenerbahče sve ostalo. Kao što sam već rekao, jedino su Arapi spremni da iznesu celu priču na svojim leđima, ali Miloš se uopšte ne osvrće na njihove ponude. On bi voleo da može da ostane u Istanbulu, ali sve je na ljudima iz kluba", zaključio je Joksimović.

U redovima turskog prvaka situacija je jasna - Miloš Krasić mora da ode kako bi mesto stranca prepustio novopečenom prvotimcu Dijegu. Dakle, Krasiću su dani u Istanbulu odbrojani. A, gde će nastaviti karijeru čovek za kojeg su se nekada otimali najveći evropski klubovi? Pitanje je...

Komentari / 0

Ostavite komentar