Toresu žao Atletika

Fudbaler Čelsija Fernando Tores rekao je da mu je bilo veoma teško zbog poraza Atletiko Madrida u finalu Lige šampiona.

Fudbal 26.05.2014 | 16:41
Toresu žao Atletika

Klub u kom je ponikao reprezentativac Španije nije uspeo da stigne do prvog “ušatog“ trofeja u istoriji, bolji je bio gradski rival, Real.

“Bilo je teško prihvatiti poraz pošto je Atletiko bio toliko blizu tituli. Ipak, verujem da su igrači i dalje u euforiji zbog sjajne sezone koja je za njima“, rekao je Tores.

“Jorgandžije“ su do finala stigle pobedom upravo nad Toresovim sadašnjim klubom, Čelsijem u revanš meču polufinala. “El ninjo“ je postigao jedino gol za londonski klub u porazu od 3:1.

Uprkos velikim ambicijama Čelsi nije uspeo da osvoji Ligu šampiona i Premijer ligu, a Tores je prošlu sezonu ocenio kao “čudnu“.

“Bez obzira na to, bilo mi je dobro. Iskreno, tokom sezone sam se osećao veoma snažno, čak i ako nisam igrao mnogo, bio sam koristan za tim i donosio sam energiju“, dodao je Tores.

Napadač Čelsija se nada da će biti uvršten na spisak od 23 fudbalera, putnika za Svetsko prvenstvo u Brazilu.

“Drago mi je što je u reprezentaciji uvek velika borba za mesto u timu sa igračima poput Davida Vilje, Fernanda Morijentesa, Roberta Soldada, Fernanda Ljorentea i sada Dijega Koste“, zaključio je Tores.

Komentari / 0

Ostavite komentar