Mariza i Trkulja snimaju spot podrške

Portugalska fado diva biće počasna gošća u pesmi poznatog muzičara kojom će ceo svet pozvati da pomogne poplavom ugroženim područjima.

Zabava 25.05.2014 | 13:09
Mariza i Trkulja snimaju spot podrške

Mariza i Slobodan Trkulja sa Balkanopolis centrom snimaju pesmu i spot kao podršku svima koji su pogođeni poplavama. Najveća podrška stigla im je od EXITAid, programa Egzit fondacije, a u spotu će učestvovati brojne svetske ličnosti koje žele da pomognu Srbiji.

Pored Marize, učešće su potvrdili i slavni Metropol orkestar iz Holandije, ruska zvezda Pelageja, Dejvid Rouds gitarista Piter Gebrijel i mnogi drugi. Pesmu će uz Trkulju producirati Marko Milatović i dobitnik Gremi nagrade Čed Blejk.

- Čast je raditi sa tako eminentnim umetnicima uz podršku najboljeg evropskog festivala, a sve u cilju podizanja svesti međunarodne javnosti o nesreći koja je zadesila našu zemlju. Video za ovu pesmu, koji će izaći za nekoliko nedelja, pozvaće ljude iz celog sveta da doniraju sredstva zvaničnim fondovima za pomoć stradalima u poplavama dok će sav prihod od pesme takođe biti doniran u ove svrhe - kaže Trkulja.

U okviru EXITAid do sada je prikupljeno 30.000 evra pomoći.

Komentari / 0

Ostavite komentar