Šamac: Počelo čišćenje grada

Tri mobilno-crpne stanice, koje su dostavljene Šamcu iz Poljske, puštene su u funkciju i počelo je izvlačenje vode iz grada, izjavio je Srni član opštinskog Štaba za operativno-planske poslove Svetozar Evđić.

Republika Srpska 23.05.2014 | 11:11
Šamac: Počelo čišćenje grada

On je dodao da je u funkciju pušteno i postrojenje za "proizvodnju" vode za piće, koje je dovezeno iz Njemačke. 

"Danas je počelo i odvoženje smeća i čišćenje ulica. Dezinfekcija se planski radi po mjesnim zajednicama. Na odvoženju smeća i čišćenju grada angažovano je 50 traktora, kao i mještani mjesnih zajednica i 50 studenata iz Banjaluke", dodao je Evđić. 

On je naveo da je počelo i priključivanje korisnika na elektromrežu sa područja u kojima se voda povlači.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

sram ih bilo

23.05.2014 09:20

Helikopterski servis Republike Srpske je prvog dana potopa, prema provjerenim informacijama, ostvario 57 letova, od čega je samo jedan bio evakuacija. Narednih dana ovaj omjer značajno se popravio, ali ostaje gorka činjenica da su prvog dana potopa ovdašnji vodeći političari, koji koriste usluge helikopterskog servisa, primarno mislili na sopstvenu promociju, te su, leteći kao “muve bez glave”, fingirali brigu i zabrinutost za poplavljene. Istog tog 15. maja, helikopteri Oružanih snaga BiH, intervenisali su, između ostalog, i u Šekovićima i spasili 12 ljudi, među kojima je šestoro djece. Helikopterski servis Republike Srpske u prva tri dana potopa, sletio je u Bijeljinu tri puta-jednom je dovezao Milorada Dodika, jednom sto kilograma hrane i jednom Željku Cvijanović.

ODGOVORITE
Name

Sram tebe bilo

23.05.2014 18:03

Kako se samo usudjujes da tako pises Pronosis neprovjerene informacije Ljudi su prioritetno spasavali zivote U ozbiljnim drzavama bio bi uhapsen zbog takvih komentara

ODGOVORITE