Krao noću, koristio umor spasilaca i policije!

Upadao u radnje i odnosio robu. Lisice na ruke stavljena su mu danas u Obrenovcu. Prilikom pretresa njegove kuće pronađena je vazdušna puška i roba koju je krao.

Srbija 21.05.2014 | 21:14
Krao noću, koristio umor spasilaca i policije!

Zoran V., iz Obrenovca uhapšen je danas u Obrenovcu po dojavi građana koji su primetili da krade prehrambenu robu po prodavnicama u Obrenovcu. Kako saznajemo Zoran V. je koristio umor spasilaca i policajaca pa je tokom noći upadao u radnje i odnosio robu.

Lisice na ruke stavljena su mu danas u Obrenovcu. Prilikom pretresa njegove kuće pronađena je vazdušna puška i roba koju je krao.

- Pronašli smo prehrambene namirnice, pivo, kiselu vodu, mesne nareske, šampone, sapune, feta sir, paštete... kao i kamere koje je skidao iz nekih radnji. On je nakon hapšenja priveden u stanicu.

- Naročito smo se zgrozili kada smo se u njegovom stanu pronašli blatnjave pivske flaše koje je krao iz poplavljenih prodavnica - rekao je za Kurir jedan od policajca koji su bili na uviđaju.

Krađe u situacijama vanrednog stanja znatno je teže krivično delo, upozorio je večeras direktor policije Milorad Veljović

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

axxe

21.05.2014 19:23

Lomaca sve do jednoga koji god krade od naroda koji je sve vec izgubio!!!

ODGOVORITE
Name

pantara

21.05.2014 19:40

Ma dajte, jado će dobiti višegodišnju robiju zbog hrane koju je uzimao i narod likuje zbog toga, a banda na vlasti krade decenijama stotine miliona i niko ne smije ništa pokrenuti, već im se ulizuju na sve strane. Narode preispitajte se malo i počnite od sebe prije nego što nekoga unaprijed osudite.

ODGOVORITE
Name

VULEKS

21.05.2014 19:42

Na lomaču sa njim, ukrao je tri piva i nekoliko mesnih narezaka. Ovo je neka sirotinja teška, treba ga kazniti po zakonu ali daleko od toga da ovakvi sad treba da prime sav bjes naroda, koji bi možda, da nije ovakvih medijski forsiranih slučajeva bio usmjeren na neku drugu stranu, koja bi vlastodršcima daleko manje odgovarala

ODGOVORITE
Name

Domaci-stranac

21.05.2014 19:47

Streljati

ODGOVORITE
Name

Raja

21.05.2014 19:47

Odmah metak u celo...

ODGOVORITE
Name

Md

21.05.2014 19:50

Bandera, kakav 'aps, sve parazite ovakve na banderu i to odmah!

ODGOVORITE