Marko Jarić: Možda se pomirim sa Adrianom

Jarić je gostovao u emisiji Ivana Ivanovića i tom prilikom pričao o svojoj karijeri, ali i o temi koja intrigira čitav svet

Zabava 10.05.2014 | 06:25
Marko Jarić: Možda se pomirim sa Adrianom

Proslavljeni košarkaš Marko Jarić je konačno progovorio o razvodu! On je u petak uveče gostovao u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" i otkrio da se nada pomirenju sa svetskim super - modelom Adrianom Limom, ali i da je njegova još uvek aktuelna supruga veoma ljubomorna pa zbog toga često čita žutu štampu.

- Već sam i oguglao na sve naslove. Kad je u pitanju familija, to je malo specifično pitanje. Adrijana i ja smo dugo pričali o razlazu i došli smo u fazu braka gde nam se karakteri sudaraju, stvara se negativna energija, ne funkcionišemo kako treba. Da li će biti pauze ili za stalno, ne znamo. Treba oboje da poradimo na sebi, pa ćemo videti. Svaki dan ćemo provoditi vreme sa decom. Ja sam i dalje zaštitnički nastrojen prema svojoj familiji. Imam veliko poštovanje prema Adrijani, koja je majka moje dece – rekao je Jarić Ivanu.

- Adrijana je, kao većina žena, malo ljubomornija. Kad god sam ovde, ona uvek pogleda naše medije. Zato mi jako smeta kada novinari izmišljaju priče koje potiču od “pouzdanih izvora” - dodao je Jarić.

Komentari / 0

Ostavite komentar