Ekskluzivno: Dodik obezbijedio firmi sina Igora 10 miliona €

Milorad Dodik obezbijedio je firmi svog sina Igora posao vrijedan 10 miliona evra. Ukupna vrijednost projekta, koji preduzeće u kojem je zaposlen Igor Dodik treba da realizuje u Republici Srpskoj, je 300 miliona evra.

Republika Srpska 05.05.2014 | 18:25
Ekskluzivno: Dodik obezbijedio firmi sina Igora 10 miliona €

Igor Dodik je menadžer za razvoj u firmi “Toshiba Transmission & Distribution Europe” iz Đenove u Italiji.

Ugovor je potpisan 29.10.2013. godine u Banjaluci između Elektrokrajine i “Toshiba Transmission & Distribution Europe” iz Đenove u Italiji.

Ugovor je potpisala direktorica “Elektrokrajine” Seka Kuzmanović, a u ime “Toshibe” Sem Zaleh.

Potpisivanju ugovora prisustvovali su ministar energetike Željko Kovačević i direktor “Elektroprivrede
RS” Dragica Milekić. Nema sumnje da je Kuzmanovićevoj samo dato da potpiše dokument, te da ona uopšte nije učestvovala u dogovaranju ovih poslova.

Sve je dogovoreno u porodici.

Nema sumnje ni da je ovo još jedna velika sramota Milorada Dodika čija alavost i gramzivost nemaju granica. On je prije nekoliko godina naložio IRB-u da firmi njegovog sina Igora “Fruit eco” dodijeli kredit od tri miliona maraka.

Očito mu je to bilo malo, pa sada gradi menadžersku karijeru svog sina ugovorom vrijednim nevjerovatnih 600 miliona maraka. Što je mnogo mnogo je.

Na društvenoj poslovnoj mreži “Linked In”, na profilu Igora Dodika navedeno je da je  u firmi “Toshiba Transmission & Distribution Europe” (Genoa, Italia) uposlen na poziciji “Busines Development Manager”.

U njegovoj biografiji navodi se da je potpredsjednik KK “Igokea” i da je vlasnik i osnivač firme “Fruit eco” iz Gornjih Podgradaca u Republici Srpskoj.

Za “Fruit eco” se navodi da ima plantažu jabuka od 240.000 stabala, od čega je 185 hiljada novih sadnica.

Nigdje se ne kaže da je to sve sa naše grbače oteto.

Vijest SRNE koja potvrđuje sve izrečene navode

Srna
- 29.10.2013 13:57

BANJALUKA
- Direktor preduzeća "Elektrokrajina" Banjaluka Seka Kuzmanović i generalni direktor "Tošibe" iz
Đenove Sem Zadeh potpisali su danas u Banjaluci 10 miliona evra vrijedan Ugovor o sanaciji distributivne mreže i proširenju postojećeg sistema za daljinsko očitavanje brojila i upravljanje potrošnjom /AMM sistem/.

Potpisivanju ugovora je prisustvovao i ministar industrije, energetike i rudarstva Srpske Željko Kovačević.

Kuzmanovićeva je novinarima u Banjaluci, nakon potpisivanja ugovora, rekla da bi projekat trebalo da počne ove godine, ukoliko to dozvole vremenski uslovi, i da bude realizovan u naredne tri godine.

Ona je istakla da će realizacija projekta smanjiti distributivne gubitke i troškove nastale zbog loše mreže, te kvalitetnije snabdijevati kupce električnom energijom.

"U realizaciji projekta, osim radnika 'Elektrokrajine' biće uključeni i radnici preduzeća koja se bave sanacijom i izgradnjom srednjenaponske i niskonaponske mreže na našem području", rekla je Kuzmanovićeva.

Prema njenim riječima, na ovom projektu bi trebalo biti zaposleno oko 300 radnika.

"Ovo je veoma značajan projekat za nas. On će biti realizovan na području Prijedora, Laktaša, Mrkonjić Grada, Šipova i Ribnika. Biće obuhvaćeno oko 100 trafo područja sa svom pripadajućom srednjenaponskom i niskonaponskom mrežom, a u projekat daljinskog očitavanja biće uvedeno 12.000 kupaca na tim područjima", precizirala je Kuzmanovićeva.

Ona je dodala da je sredstva obezbijedila Investiciono-razvojna banka Republike Srpske.

Generalni direktor "Tošibe" iz Đenove Sem Zadeh rekao je da će ovaj projekat donijeti mnoge benefite industriji i stanovništvu Republike Srpske, doprinijeti smanjenju cijene električne energije, a uvođenje modernih tehnologija svešće tehničke gubitke na najmanju moguću mjeru.

"Ovaj projekat daće mogućnost 'Elektrokrajini' i 'Elektroprivredi Republike Srpske' da spriječe i nezakonitu upotrebu električne energije i napraviće ogromne uštede struje", dodao je Zadeh.

On je naglasio da je će realizacija ovog projekta omogućiti stabilizaciju napona u ukupnoj mreži kako bi se krajnjem korisniku u svakom trenutku isporučivala električna energija u stalnom naponu.

Zadeh je dodao da je ovo prva faza projekta koji će biti realizovan u pet opština, a u planu je da se ovaj projekat uvede u cijelu Republiku Srpsku. Druga faza projekta trebala bi koštati 60 miliona evra, a konačni projekat ukupno oko 300 miliona evra.

"Važan dio projekta je sistem za skladištenje električne energije, koji će električnu energiju iz obnovljivih izvora i solarnih sistema ubacivati u sistem bez ikakvih troškova i dostavljati korisnicima", pojasnio je Zadeh.

On je rekao da je riječ o modernoj tehnologiji, koja je nova i u Evropi, a Republika Srpska će biti prva zemlja u jugoistočnoj Evropi koja će koristiti ovakav sistem.

"U ovaj projekat uključićemo i tehnološke institute i univerzitete u Srpskoj, kako bi stvorili mogućnost da se ljudi obučavaju. Tehnologija će biti dovedena u zemlju, tako da ćemo intenzivnijom saradnjom sa 'Elektrokrajinom' i 'Elektroprivredom Republike Srpske' moći bolje da ih osposobljavamo za budućnost i saradnju", istakao je Zadeh.

On je naglasio da će za Srpsku ovaj projekat biti isplativ već za nekoliko godina.

Kovačević: Ugovor sa Tošibom značajan za energetski sistem

Ministar industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske Željko Kovačević izjavio je da je velika čast dolazak u Republiku Srpsku kompanije "Tošiba" iz Đenove sa najsavremenijim tehnologijama u energetskom sektoru.

"To je velika čast da Republika Srpska, 'Elektroprivreda Republike Srpske' bude nosilac tehnološkog razvoja u energetskom sektoru na ovim prostorima", rekao je Kovačević.

On je istakao da je ugovor preduzeća "Elektrokrajina" i "Tošiba transmišin i distribjušn Evropa S.P.A." iz Đenove o sanaciji distributivne mreže i proširenju postojećeg sistema za daljinsko očitavanje brojila i upravljanje potrošnjom /AMM sistema/ veoma značajan za energetski sistem Republike Srpske.

Kovačević je nakon potpisivanja ugovora rekao da Vlada Republike Srpske podržava i da će podržavati ovaj projekat, radi smanjenja distributivnih gubitaka i sanacija ditributivne mreže, a sve s ciljem kvalitetnijeg snabdijevanja električnom energijom potrošača.

On je naglasio da uvođenje savremene tehnologije neće dovesti do poskupljenja električne energije. Kovačević je rekao da je cilj uvođenja novih tehnologija isključivanje ljudskog faktora u distributivnim gubicima, odnosno krađi električne energije.

"Cijena električne energije u Srpskoj je najniža u regionu", rekao je Kovačević i dodao da će se u narednom periodu tražiti mogućnosti da cijena električne energije bude nešto veća.

Generalni direktor "Elektroprivrede Republike Srpske" Branislava Milekić, koja je prisustvovala potpisivanju ugovora, istakla je da "Elektroprivreda" godišnje u distributivna preduzeća investira oko 40
do 50 miliona KM.

Ona je navela da su 2006. godine na nivou "Elektroprivrede Republike Srpske" gubici iznosili 19,6 odsto, dok su za devet mjeseci ove godine distributivni gubici iznosili 12,73 odsto.

Milekićeva je istakla da se rezultati investicija i niza mjera koje se primjenjuju ogledaju u poboljšanju kvaliteta snabdijevanjem električnom energijom potrošača, sigurnosti isporuke električne energije, te u smanjenju distributivnih gubitaka.

Osvrćući se na projekat sanacije distributivne mreže i proširenje postojećeg sistema za daljinsko očitavanje brojila i upravljanje potrošnjom, Milekićeva je rekla da će on omogućiti kvalitetniju i sigurniju isporuku električne energije i uvođenje novih i savremenih tehnologija.

Milekićeva je rekla da će ovaj projekat omogućiti primjenu još jednog projekta, "skada sistema", koji će omogućiti sa jednog mjesta monitoring i upravljanje energetskim objektima za prvu fazu na 35-kilovoltnim postrojenjima.

"Daljom primjenom tog projekta omogućiće se automatsko upravljanje mrežom trafostanicama i ukupnim distributivnim postrojenjima u našim zavisnim preduzećima", rekla je Milekićeva.

Ona je navela da se uz podršku Vlade Srpske, te zahvaljujući investitorima kao što je "Tošiba" iz Đenove, i uz podršku međunarodnih finansijskih institucija i Investiciono razvojne banke omogućava osavremenjavanje načina distribucije električne energije, a da se smanjenjem distributivnih gubitaka i
boljim upravljanjem potrošnje obezbjeđuje vraćanje investicija.

Slobodan VaskovicBlog

Komentari / 62

Ostavite komentar
Name

Vožd

05.05.2014 16:29

"Ima se, može se, nije krv voda, a ti glupi narode daj mi još jedan mandat (Dodik M. 2014godine)" Biće to lijepa garnitura u zatvoru.

ODGOVORITE
Name

menager

05.05.2014 16:39

Mile Ronhil i Igor Struja....zato cemo mi gledati u šarene sijalice,eeeeee

ODGOVORITE
Name

Danijel

05.05.2014 16:40

Ne bi me čudilo da Bosanci nakon svega ponovo glasaju za Dodika.

ODGOVORITE
Name

dragan

05.05.2014 16:42

Ja vise ne znam sta je potrebno ovom narodu da shvati o kakvom se kriminalcu radi. Sve u ćuzu odmah!

ODGOVORITE
Name

Milka

05.05.2014 16:47

Ako je to istina, Da Bogda mu se o glavu razbilo.Sram ga Boga bilo.Narod je gladan, ponizen, bolestan,bez posla a on tako krade novac i manipulise bjedom. Diktator mora pasti na izborima.

ODGOVORITE
Name

Vukovi s Vučijaka

05.05.2014 16:48

Naravno, sin je završio fakultet u Milanu a ne u Republici Srpskoj ili Srbiji ili bratskoj Rusiji. Naši studenti sanjaju o boljim menzama i krevetima u studentskim domovima dok Miletov leprša po đenovi - s našim parama od kojih se mogao napraviti novi paviljon. Možda je i to jedno od predstavništava Republike Srpske u Italiji.

ODGOVORITE
Name

vanja

05.05.2014 16:56

Boze, hoce li iko zaustaviti ovo ludilo?

ODGOVORITE
Name

Zbunjen

05.05.2014 16:57

Znaci dize se jos jedan kredit, da se doda na vec ogroman dug, da bi se sanirala Elektroprivreda koju ce Rusi oduzeti jer necemo biti u stanju da vratimo njihov kredit od 700 mil. A sve to da bi se , sanirala mreza i onda, kako Kovacevic izjavi, digla cjena struje?

ODGOVORITE
Name

valter

05.05.2014 17:03

Bilo kakav komentar je suvisan , sta covijek da kaze , dok drugi rovare po kontejnerima bitno je da se baja junior nedrogira , nek zavrne koji miloncic na racu drzave , bruka i sramota , pa ovo nema ni u Monti Pajton cirkusu !

ODGOVORITE
Name

axxe

05.05.2014 17:25

Ode Republika Srpska u propast a s njom i Bosna zalosno..

ODGOVORITE
Name

Аљоша

05.05.2014 17:29

Милораде је ли те имало стид и срам !? Знамо да си болестан,али ово је све мјере превршило.

ODGOVORITE
Name

Crni Đorđe

05.05.2014 17:35

Pa za koga su pravljeni zatvori u našoj državi ako nisu za lopove?

ODGOVORITE
Name

pepa

05.05.2014 17:40

Samo 10 miliona evra,malo.Ne trebalo mu.

ODGOVORITE
Name

Mišo

05.05.2014 17:49

Kakva alavost! Ovi stalno ističu sa je kod nas najjeftinija struja, to uopšte nije tačno. Ja u Njemačkoj trošim 30 eura struje a plata se ne mže ni uporediti.

ODGOVORITE
Name

Sin isto Igor

05.05.2014 17:58

I ja sam Igor i nečiji sam sin i samo mogu da sanjam o kreditu uopšte, a kamoli o milionima na zajam! Imam fakultet završen, državni, pošteno radim kod gazde, ni gazda nije loš, kupi nam čokolade za rođendan, ali je plata 450 maraka, a mislim da ni njemu ne ostane mnogo više. Dok podmiti sve ispektore da ga puste da radi, dok plati sve gulikože, nama ne ostaje ništa. I sad, Dodik meni priča o socijaldemokratiji i jednakosti? Jedva čekam da mu vidim leđa.

ODGOVORITE
Name

baja

05.05.2014 18:10

Ne vidim nista lose u tome da se pomogne uspjesan covjek, pa bio to i od Presjednika sin, bice tu i za drzavu od PDV, samo malo strpljenja, a sigrno ce biti i novih radni mjesta.

ODGOVORITE
Name

hercegovac

05.05.2014 18:20

Milokrad dozivljava RS kao svoju privatnu drzavu gdje on serif a mi smo sluge.Uzivio se pravo u ulogu. Ne znam sta mu bi sa onim Referendumom, nesto se ucutao. Mora da je vidio da ne samo sto je postao predmet mrznje nego i sprdnje! A sto se tice struje i grijanja pa samo kod nas postoji da placas grijanje i kad radijatori ljeti ne rade...radio ne radio ti placas grijanje. O cjeni da i ne govorim. Sto se tice struje dovoljno je pogledati kako Milokrad i njegove firme i kumovi placaju racune....onda cete shvatiti da gradjani RS ne samo da placaju za sebe nego placaju struju koju i Milokrad i njegovi kumovi potrose! Prvo nam prodaju struju preko svojih firmi a onda jos placamo i ono sto su oni potrosili. Oni i njihove firme mogu da duguju drzavi koliko hoces a ako neki covjek ili borac, ili invalid ne plati jer NE RADI onda mu odmah dolaze da sjeku zice i pisu mu kaznu za zatvor!

ODGOVORITE
Name

dex

05.05.2014 18:23

Ovo je isti princip kao i fiskalne kase. Cista prevara manipulatorska. Dosta nam je vise gladezi!

ODGOVORITE
Name

Boban

05.05.2014 18:26

Bravo Mile, još jednom si pakazao da nemas obraz. Do kada ćeš pljačkati ovaj napaćeni i već opljačkani narod.

ODGOVORITE
Name

Урош Нејаки

05.05.2014 18:26

За Бају ми је јасно, изгубио је,и мјеру и разум, али није ми јасно да неко може да правда његове поступке, ни кад то ради за паре.

ODGOVORITE
Name

GORAN VRS

05.05.2014 18:34

Kako da BIG BAJA i njegova porodica objasni porjeklo imovine?Dok je ove vlasti nikada nece biti donesen zakon o porjeklu imovine jer donosenjem zakona guraju i svoju djecu na robiju.Svaka cast Vaskovicu te molba da se pozabavi i pljackama,pranju novca,stimanju poslova...u rafineriji Brod.Puna podrska Vaskovicu

ODGOVORITE
Name

Antifasista

05.05.2014 18:35

Covjek zna, svaka mu cast. Moze i uzima, koliko hoce. Druga je stvar sto smo mi naivne ovce. I ja bih radio isto da sam na njegovom mjestu i u ovim okolnostima.

ODGOVORITE
Name

pero

05.05.2014 18:36

ali nigde se ne spominje firma Nites iz Banja Luke u vlasnistvu Miodraga Skrbica, i u kojoj je direktor sin od direktorice Elektrokrajine. inace Nites sada radi sve milionske poslove za drzavu jer je vlasnik Miodrag Skrbic kum Lagumdzije, a istovremeno jako dobar drug i sa Dodikom. Sad vam je jasno kako je Nites vlasnik 50% firme koja u BiH stampa licne karte, pasose, vozacke i opet posao vredan na desetine miliona maraka.

ODGOVORITE
Name

Savo

05.05.2014 18:49

Nites je podu ugovarac na ovom poslu. Nites je vec uzeo milone na daljinsko ocitavanje u Elektro Bijeljina i jos nekim elektrodistribucijama. Tvorac svih ovih prevara je Miodrag Mijo Skrbic. Glup je baja iz Laktsa za ovakve velike poslove, a Lanako kao partijska firma vladajucih nije bas dorasla ovakvim inovacijama u otimanju para.

ODGOVORITE
Name

mila

05.05.2014 18:57

što bi rekao naš narod : "ne pada iver daleko od klade", prema tome, Baja i mali "bajići" padaju isključivo na miris novca bez obzira što je natopljen krvlju i znojem njihovih sunarodnika

ODGOVORITE
Name

вукоје

05.05.2014 19:08

Хоћемо опет црвеним кмерима дати глас у октобру? Да заврши Леми породични бизнис, није све заокружио.

ODGOVORITE
Name

Istina

05.05.2014 19:33

Zao mi je sto niko od vas nije iskren. Koja to budala ne bi omogucila svom djetetu skolovanje i posao? Da li bi bili ludi kad bi propustili takvu priliku? Iz moji dosadasnji komentara se moglo vidjeti da nisam pristalica SNSD-a. Samo sam iskren i kazem da bih i ja isto postupio, da imam priliku.

ODGOVORITE
Name

ДрАган

05.05.2014 20:17

Ништа ја не бих мијењао, народу је добро и то је најбитније. Милорад и Игор нису битни ликове и нек' се пате, битно је само да је народу добро.

ODGOVORITE
Name

pero

05.05.2014 20:25

mali Baja, naocit, vidi se na njemu da je sposoban.Nemogu da vjerujem da sve ovo dozvoljavaju SNSD-ovce. ima li neko normalan da stane na put tim korumpiranim elitama.

ODGOVORITE
Name

Mi sami

05.05.2014 20:55

U Srbiji su poslovali Miskovic senior i Miskovic junior.Bilo im je lijepo neko vreme.Posle robija za obojicu.Mozda mladi Miskovic nebi ni robijao da tata nije na njega prepisao neke firme.Tako i nas vodja.I kraj ce cini se meni biti isti...

ODGOVORITE
Name

Savin

05.05.2014 21:24

Nista cudno,zar se nesto drugo moglo ocekivati od predsjednika.Ko ce kome ako nece svoj svome,a Republika Srpska je postala kao njihovo licno vlasnistvo!

ODGOVORITE
Name

dnk

05.05.2014 21:26

Mile stvarno ima nevjerovatan apetit-stalno je gladan para!bruka.

ODGOVORITE
Name

ZA PROMJENE

05.05.2014 22:26

Sve firme usko vezane uz vlast svjesne da SNSD gubi sledece izbore ugovara (izmislja) sebi dugorocne poslove. Tako isto mozemo da vidimo da je firma Kaldera iz Laktasa-Kobatovaca (Mica Cicic) odlican prijatelja predsjednika nam potpisao ugovor za izgradnju protivgradne zastite Republike Srpske u vrijednosti 25.000.000 eura u naredne tri godine. Protivgradna zastita vec postoji i jedina potrebna investicija su dva nova radara ukupne vrijednosti 1.500.000 KM. Sramota

ODGOVORITE
Name

Mladen Šarović

05.05.2014 23:52

Imam i ja djecu...

ODGOVORITE
Name

bosonoga

06.05.2014 04:36

Pa cekajte ,,, ipak Igor ne radi sam,, zaposljava radnike i top je za pozdraviti, nemojte da ste maloumni, da li bi neko od vas omogucio svome djetetu da ide ka uspjehu? Gdje je do sada bio Bosic? Sta je uradio za Republiku Srpsku i za Srbe , nista prema tome ne budite naivni i razbijaci sve sto je SRPSKO.

ODGOVORITE
Name

ma samo udri

06.05.2014 05:41

Radi Mile sta god hoces.Ali zapamti da ces na kraju zavrsiti na robiji za sve svoje pajtose.Narod vidi tebe odgovornog za sve dobro i sve lose.Dok je dobro islo bio si bog a sad ti ne gine robija.I ko god da dodje posle tebe nece imati podrsku naroda dok tebe ne uhapsi.Jer si ti simbol svega zlog u RS.

ODGOVORITE
Name

Udar

06.05.2014 06:30

MILE DO POBJEDE!!! Da nas nece Bosic mozda voditi ili Ivanic. Narode, shvatite da su ovo istorijski izbori jer su naredne cetiri godine kljucne za rjesavanje pitanja opstanka NASE REPUBLIKE SRPSKE!!! Opozicija je vec pokazala, dok je bila na vlasti, da nije sposobna da cuva RS. Sjetite se samo prenosa nadleznosti i sl. Dodik da nije dosao na vlast SDS bi i policiju dao.

ODGOVORITE
Name

бандо црвена

06.05.2014 06:48

Додик и даље ради на уништењу Српске Републике, потпуном економском уништењу, док на сва уста арлауче како је он наш заштитник?! ако нам је он заштитник, кукала нам мајка. нити је он ствара, нити ће је он одбранити. док се она стварала, он је швeрцовао цигарете и управљао приватним предузећем Игокеа из Сава центра. пада, пада, пада, пада, шта то пада....

ODGOVORITE
Name

sredojle

06.05.2014 06:53

Al Vaske spinuje svaka mu čast

ODGOVORITE
Name

ogorceni

06.05.2014 07:00

Zaboravili su napomenutí da ce sve poslove vezano za ovaj lopovluk dobiti Kaldera. Sve milionske poslove vezano za elektroenergetiku dobija Kaldera. Jedan od primjera je RiTE Gacko,gdje su uzeli ogromne pare a probili su sve rokove. Oni dobijaju sve poslove,pa kad ne mogu da zavrse(jer ne mogu da stignu na 100 strana ),onda daju drugim firmama i naravno nikad ne plate.Na taj nacin gase male firme,a ovamo se zdusno zalazu za otvaranje malih i srednjih preduzeca. Krajnje licemjerno. NARODE PROBUDI SE !!!

ODGOVORITE
Name

Glavni baja Dodo

06.05.2014 07:01

Jeste ga tata uhljebio, dok narod kopa po kontejnerima i čeka pred narodnim kuhinjama na jedan obrok dnevno, tata i sin obrću milione EVRA, našeg novca.

ODGOVORITE
Name

GORAN VRS

06.05.2014 07:45

Kakav je to covjek koji moze gledati da komsijsko dijete skapava gladno,žedno bez lijekova dok on hranu baca u smece te milione trosi na provode.Vecina nas su ljudi koji crnče za platu od 400 KM i svi svojim porodicama zelimo najbolje ali ni na kraj pameti nam nije da krademo, krasti i otimati od tudje djece da bi tvoja uzivala u bezobraznom bogatstvu

ODGOVORITE
Name

borac rs

06.05.2014 07:49

njegov cilj je da bude proglasen svecem i da ostavi najbogatijeg sina a narod je dovoljno glup sto mu ide u prilog

ODGOVORITE
Name

re udar

06.05.2014 07:59

Ahaaa svaka cetvrta,ona izborna godina ,je bas ta godina kljucna za opstanak RS.Ne laprdajte bez veze.Nisam se plasio 92-e a bogami ni sad za razliku od onih sto ovo kucaju.

ODGOVORITE
Name

[email protected]

06.05.2014 08:05

Baja hvata narod na nacionalizam kao nema RS bez njega Pa zar smo tako ludi, pa gdje bi Baja 92. šta je radio. Nažalost sve ideje koje je imao iole normalne uništili su njegovi kumovi

ODGOVORITE
Name

patriota

06.05.2014 09:18

Da nema ovog Vaskovića i BN- a , pošteni narod RS bi stvarno mislio da je Dodik uspješan biznismen, veliki srbin i patriota!

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

06.05.2014 09:23

Opa, nogirali su Vuka Hamovića. Ko zna možda čovjek i progovori. Žao mi ih je samo što neće dočekati drugu fazu.Namjestili je ko kriminalna porodica Dodik kao i za Glinicu i sve krupne projekte koji zaposliše 90% radnika u RS-u. 5 miliona za voćnjak izgleda nije dovoljno. Za njih je oduzimanje imovine i zatvor preblaga kazna. Nije Tito džabe napravio Goli Otok.

ODGOVORITE
Name

stevo

06.05.2014 14:55

Igor je jedan lep i dobro vaspitan momak !!!!!Nije on kriv što mu je Mile stari

ODGOVORITE
Name

Mira

06.05.2014 15:39

Ljubi ga tajo, mora pomoci sinu da stane na noge,iskreno ko ne bi pomogao svome. Jedini problem je sto tata misli da je malo koliko mu god da. Narod ko narod, pricat ce i prestat a sin ce da uziva kao i tata. Sto se tice tudje djece sta ga briga, neka i njima pomognu njihove tate, kad nece da se bore protiv ovog lopovluka.

ODGOVORITE
Name

firma

06.05.2014 17:03

pa za koga živi naravno da će obezbedit sinu zar su drugi mislili da če njima

ODGOVORITE
Name

Baja

06.05.2014 17:14

Mile, daj i meni koji milion, što si stipsa?

ODGOVORITE
Name

vgd

06.05.2014 17:34

Milorad do pobede....

ODGOVORITE
Name

NISVETA

06.05.2014 17:44

GLASACEMO OPET ZA MILU VIDITE KAKO JE SPOSOBAN.

ODGOVORITE
Name

texbl

06.05.2014 17:57

porodicni biznis dobro napreduje, nema sta... al preko naseg dzepa...

ODGOVORITE
Name

Stara Hercegovina

06.05.2014 18:29

Ovo je prevrsilo svaku mjeru.Sve afere posle izbora moraju se objelodanit i kaznit pocinioce..

ODGOVORITE
Name

Branislav

06.05.2014 19:50

Šta ćeš, daj ti meni i mome sinu, a jbš ovaj narod on je krava muzara..

ODGOVORITE
Name

miki

06.05.2014 20:23

Eto moj sin nije zavrsio skolu; nisam imao pare da ga skolujem a nisam ni imao pare da podmitim profesore kriminalce da mi sinu zavrse fakultet...

ODGOVORITE
Name

samsam

06.05.2014 20:38

smijesni su mi ovi sto ocekuju u oktobru neke velike promjene kao da ce u oktobru da padne kisa sa parama. Narod mora jednom da pokaze da ne moze vjecno da se igraju igrice i ustane smijeni vlast i zatrazi odgovornost za ovo sto se desilo inace samo ce ovi da odu a drugi da nastave gdje su ovi stali.

ODGOVORITE
Name

Dodik je stit

06.05.2014 22:06

Dodik stiti RS od Bosnjaka i medjunarodne zajednice!

ODGOVORITE
Name

blago nama

07.05.2014 08:41

Blago nama ko nam je štit. Gdje nam je bio štit 92. Odbranismo se onda bez njega i uvijek ćemo!

ODGOVORITE
Name

DULE

08.05.2014 20:10

Pa ako BAJA kaze da je ovo sve laz otkud onda on sa sinom na bankovnom salteru.

ODGOVORITE
Name

Snjeza

11.05.2014 21:02

Nema veceg lopova od Dodika, druga mu Covica, Lagumdziji isto nema mane u lopovluku, Izetbegovic isto, Tihic.. Oni su nas opljackali i bijedu od nas svih napravili.

ODGOVORITE