Suares ostaje u Liverpulu

Najbolji igrač Premijer lige Luis Suares istakao je da se ništa neće promeniti što se tiče njegovog statusa i nakon leta.

Fudbal 02.05.2014 | 13:28
Suares ostaje u Liverpulu

Prošle godine Arsenal je nudio Liverpulu 40 miliona funti za Urugvajca, koji je ove sezone prvi strelac (30) i asistent takmičenja (12), a "crveni" blizu prve titule nakon 24 godine.

Često se spekuliše da će Suares na leto promeniti sredinu, da će postati nova transfer bomba Real Madrida, ali on ističe da se ništa neće promeniti.

"Veoma sam srećan u Liverpulu, kao i moja porodica. Ne brinite, ništa se neće promeniti. Kada bi mogli da osvojimo trofej Premijeršipa i donesemo ga kući na Enfild, to bi bilo odlično", rekao je Suares za urugvajsku televiziju "Kanal 10".

Luis Suarez je ove sezone postigao 30 golova u Premijer ligi, iako je propustio prvih šest kola zbog suspenzije. Liverpul se udaljio od prve titule u Premijer ligi porazom od Čelsija prošlog vikenda na Enfildu.

"I dalje sam šokiran, tako je frustrirajuće, nismo pronašli put do gola, napravili smo grešku i nismo uspeli da se vratimo. Nadamo se da će Mančester Siti do kraja sezone 'prosuti' neke bodove. U Premijeršipu je sve moguće", zaključio je Urugvajac.

Liverpul ima dva boda više od Čelsija, a tri od Sitija, koji ima utakmicu manje. U poslednja dva kola PL gostuje Kristal Palasu i čeka Njukasl Junajted.

Komentari / 0

Ostavite komentar