Vukovar: Uzvikivali "Gdje ste, četnici?!”

Petoro lica povrijeđeno je u tuči u jednom vukovarskom kafiću, a sukob je izbio kada je u lokal uletjela grupa navijača uz povike "Gdje ste, četnici?!". 

Region 26.04.2014 | 22:19
Vukovar: Uzvikivali "Gdje ste, četnici?!”

Vlasnici kafića "Džoker", braća Bojan i Davor Dukić i gost Neven Grbić prevezeni su u hiruršku ambulantu bolnice u Vukovaru. Oni su u ovoj tuči "izvukli" najdeblji kraj.

Sukob se dogodio nešto prije podneva kada je u kafić uletjela grupa od desetak osoba, javili su hrvatski mediji.

"Jedan od njih imao je maramu ili šal preko lica. Rekao je `gdje ste četnici`, uzeo barsku stolicu i bacio je na goste. I drugi su napravili isto i počeli odmah tući goste lokala", ispričala je očevidac događaja Dejana M.

U policiji navode da je u kafiću prvo došlo do verbalnog, a potom fizičkog obračuna, te da je u toku istraga.

Prema nezvaničnim informacijama, nekoliko napadača je privedeno u policijsku stanicu. Navodno, riječ je o licima koja nisu iz Vukovara.

Ubrzo poslije napada u Vukovaru je odmah pojačano prisustvo policije i pripadnika interventne policije. 
Kafić "Džoker" nalazi se u tržnom centru vukovarske tržnice. Sedmicama već 30-ak metara dalje više sati dnevno na parkiralištu je parkirano i kombi vozilo sa interventnim policajcima. U vrijeme napada na lokal to vozilo je bilo u patroli.

Ovo je poslije prošlosedmične masovne tučnjave u Svinjarevcima, selu nedaleko od Vukovara, drugi sličan obračun Hrvata i Srba. 
 

Komentari / 0

Ostavite komentar