Košarac: Pandurevićkino 'kokošije sljepilo'

Zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Staša Košarac ocijenio je da reakcija poslanika SDS-a u Predstavničkom domu BiH Aleksandre Pandurević na pismo zamjenika predsjedavajućeg ovog doma Denisa Bećirovića predstavlja sraman pokušaj relativizacije tog pisma.

Bosna i Hercegovina 26.04.2014 | 16:38
Košarac: Pandurevićkino 'kokošije sljepilo'

U tom pismu se na najgrublji mogući način napada institucija MUP-a Republike Srpske i kod međunarodnih zvaničnika kleveće rad te uzorne institucije.

"U našem narodu postoji izraz 'kokošije sljepilo'. U ovom slučaju moglo bi se reći da je riječ o sljepilu Pandurevićeve jer, izgleda, samo ona i SDS ne vide i ne žele da vide opasnost u Bećirovićevim klevetama i zahtjevima za novom inostranom intervencijom kojom bi se potkopala stabilnost MUP-a kao jedne od najvažnijih institucija Republike Srpske", upozorio je Košarac u današnjem saopštenju.

On je naglasio da nije teško prepoznati razloge ovakvog sljepila Pandurevićeve i drugih poslanika i delegata SDS-a u parlamentu BiH.

"Sramno relativizovanje Bećirovićevog pisma u kome se, kao i uvijek, pominju samo žrtve na bošnjačkoj strani, a ne i žrtve iz Dobrovoljačke, Tuzlanske kolone ili iz srpske Srebrenice, kao i besmisleno poređenje Bećirovića i našeg najvećeg pisca i nobelovca Ive Andrića, više nego jasno svjedoči o novoj, probosanskoj politici SDS-a, koju na nevješt način pokušavaju da sakriju od građana Republike Srpske", istakao je Košarac.

On je izrazio uvjerenje da će građani Republike Srpske na predstojećim izborima kazniti takvu politiku SDS-a i poslanike i delegate te stranke u parlamentu BiH "osloboditi obaveze da primaju, kako sami kažu, male plate od 4.000 KM".

Komentari / 11

Ostavite komentar
Name

banjalucanin

26.04.2014 14:45

Kad vidim ovu poltronsku facu ovog Klosarca nemam napretka 7 dana.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

26.04.2014 14:56

Ma ne mlati Klošarac. Nisi ti Aleksandri ni do članka. Pa vi se ližete sa Lagumdžijom i Čovićem. Možda ste baš vi Denisu napisali pismo. Kada vrijeđaš na ovakav način jednu damu onda ti imaš bajino slijepilo. Hroničnu bolest koja se pojavila prije 9 godina. Što se plate tiče Aleksandra odradi svaku marku a ti preispitaj šta si uradio osim što zajedno sa Đokićem na godišnjicama stradanja Srba iznesete neki zaključak. Vi ste za zatvora jer primate platu na tuđoj nesreći.

ODGOVORITE
Name

Bob Rock

26.04.2014 15:09

K(L)ošarac!

ODGOVORITE
Name

istocno sarajevo

26.04.2014 15:12

Vrati crkvenu ciglu sto si pokrao, pa onda nekom drzi predavanje

ODGOVORITE
Name

a jojjjjj

26.04.2014 15:15

Tebe kad vidim, zlo mi dodje... Ko nama vodi politiku, majko mila! Kako se zove kradja cigle ispred crkve? Ima li neko slijepilo za to? A moze vam se,vi crveni i onako ste "profesionalni Srbi". Dobijate veliku platu da budete Srbende. A u stvari ste bezboznici.

ODGOVORITE
Name

pop

26.04.2014 15:58

Vrati ciglu lopove.

ODGOVORITE
Name

Сотир Српско Сарајево

26.04.2014 16:49

Ево га, јавио се стручњак за све, а понајвише за узимање пара. Мали комплексаш који хоће да буде баја кад порасте.

ODGOVORITE
Name

GASTARBAJTER

26.04.2014 20:10

KOJI JE OVO.... GDJE GA BAJA NADJE MEDJU SRBIMA NA ISTOKU RS... ON SIGURNO NIJE SRPSKE GORE LIST... I ZNA LI NEKO STA JE MALI BAJA ZAVRSIO... MISLIM KOJU SKOLU I IMA LI ON SKOLSKE DRUGOVE

ODGOVORITE
Name

Da vidimo

26.04.2014 22:56

1. Sta je Kosarac imao prije 10 godina? 2. Koliko je para ostao duzan ljudima u Visegradu gdje je uzgajao pecurke? 3. Kako brzo stece stan i kucu u I. Sarajevu? 4. Koliko je sa ocem oduvao FK Slaviju? 5. Kako institucijama bez racuna prodaje svoju rakiju Misiracu na koju ne placa ni akcizu ni poreze? 6. Na sta je potrosio 400.000 KM kao kordinator Vlade za trazenje nestalih? Sta je to uradio za te pare? 7. Koliko je njegov klub Tango dobio od Savjeta ministara, a koliko od institucija Republike Srpske? Da ima obraza krio bi se od bijela dana

ODGOVORITE
Name

Miloš983

26.04.2014 23:05

Mali Kosarac je zavrsio dva razreda i veliki odmor, veliki baja ga nadje medju gljivama i povuce u Sarajevo jer mu ovakvi, ispod prosjecno inteligentni, ljudi trebaju da bi igrali kako on svira! Kosarac je najsmjesnija individua na politickoj sceni. Da je imalo pametan ucio bi od Pandureviceve, ali njegov mali mozak to ne moze da shvati!

ODGOVORITE
Name

kokoška

27.04.2014 22:29

za sve je kriv SDS jer vas ne podržava čudo božije samo vi iz SNSDa ste zaslužili te male plate veliki borci zar Bećirević nije vaš koalicioni partner trebate ga podrdržati i oni su vas kada ste mijenjali SDSove kadrove

ODGOVORITE