Lažna vijest o Šumaherovom buđenju

Društvenim mrežama se u petak proširila vijest da se Mihael Šumaher potpuno probudio iz kome, kao posljedica lošeg prevođenja izjave njegove menadžerke.

Ostali sportovi 26.04.2014 | 10:20
Lažna vijest o Šumaherovom buđenju

Nekoliko ruskih i američkih medija je prenijelo informaciju da je legendarni vozač Formule 1 u petak prepoznao svoju suprugu, nakon četvoromjesečne kome, piše B92.

Sumnju na istinitost vijesti dodala je i činjenica da se menadžerka Zabine Kem posljednji put oglasila u javnosti 14. aprila, kada je navela da ima neznatnih poboljšanja Šumaherovog zdravstvenog stanja i da je to ohrabrujuće za njegove prijatelje i porodicu.

Višestruki šampion svijeta u Formuli 1 je doživio teške povrede glave krajem decembra u Francuskoj, a da bi se očuvale vitalne funkcije u bolnici u Grenoblu "stavljen" je u indukovanu komu.

Prije nekoliko nedelja je objavljeno da je počeo proces buđenja, da je Nijemac otvarao oči i reagovao na okolinu, a u petak je prepoznao svoju suprugu, navodno je navela njegova menadžerka Zabine Kem, ali se za sada te informacije ne mogu smatrati potvrđenim.

Komentari / 0

Ostavite komentar