Incko promoviše neregularnosti

Premijer Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je Srni da je za nju priča o prebivalištu zaključena tema, te zapitala zašto bi Kancelarija visokog predstavnika /OHR/ reagovala kad zna da je na zgradu OHR-a u Sarajevu bilo lažno prijavljeno 10 ljudi, a da je sada taj broj vjerovatno i veći.

Republika Srpska 25.04.2012 | 09:38
Incko promoviše neregularnosti

"Želim da vjerujem da gospodin /visoki predstavnik Valentin/ Incko ne promoviše takve neregularnosti u BiH, kao što to ne bi promovisao ni u svojoj zemlji", rekla je Cvijanovićeva Srni, na pitanje da prokomentariše izjavu Incka da će OHR reagovati nakon što vidi odluku Vlade Srpske o provjeri prebivališta.

Premijer Srpske ističe da je aktuelno pitanje prebivališta pravno - bezbjednosno pitanje, ali da ne bi bilo prvi put da se stranci upuste u političke igre koje doprinose neredu i nestabilnosti.

"Za mene je priča o prebivalištu zaključena tema. Kada se donese zakon odluka će prestati da važi", poručila je Cvijanovićeva.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

borac RS

24.04.2014 07:03

Sta je baja ne smije protiv Incka postavio je Zeljku da kaze njegove misli.

ODGOVORITE
Name

Baja mali Dodo

24.04.2014 08:10

Cvijanovićka je Dodikov potparol, jer joj je on naredio da napada Incka i OHR. Incko je fino rekao: dok ne vidim odluku, neću ni reagovati. A oni odmah poletili kao da je to Incko i uradio. Kad donesete odluku na papiru onda možemo pričati o reaogovanju OHR.

ODGOVORITE
Name

VOŽD

24.04.2014 08:43

Na prošlim lokalnim izborima ste svoje glasače dovozili autobusima i tad ti nisu smetale fiktivne prijave. Kako bi smetale, kad ste imali tajne dilove sa strankama iz federacije.Sad kad je zaigrala mečka pred vašim vratima, sjetili ste se Zakona o prebivalištu.To što radite nije odgovorna politika nego šibicarenje..

ODGOVORITE
Name

Mrki

24.04.2014 12:06

Zakon o prijavi prebivališta i boravišta je nasušna potreba, a ne političko pitanje. Zaposleni u Institucijama BiH, zbog ne donošenja ovog zakona godišnje pokradu više miliona maraka, primajući dodatak za prevoz na osnovu fiktivnih prijava prebivališta.

ODGOVORITE