Roj Kin: Mojes nije kriv

Bivši kapiten Mančester Junajteda Roj Kin poručio je igračima ‘crvenih đavola’ da bi trebalo da se stide i da su oni krivi za loše rezultate, a ne Dejvid Mojes.

Fudbal 25.04.2012 | 09:38
Roj Kin: Mojes nije kriv

Škotski stručnjak je u utorak dobio otkaz posle samo deset meseci na klupi Junajteda zbog loših rezultata, a kap koja je prelila čašu je nedeljni poraz od Evertona, posle kojeg je šampion Engleske ostao bez šanse da se plasira u Ligu šampiona sledeće sezone.

“Mislim da bi pojedini igrači Mančester Junajteda trebalo da se stide, ostavili su Mojesa na cedilu. Kada obavljate takav posao, potrebno je da oko sebe imate ljude koji na svaki mogući način mogu da vam pomognu, a mislim da sa njim to nije bio slučaj. Nije imao podršku, a to se posebno odnosi na igrači”, rekao je Kin.

Pomoćni trener reprezentacije Irske istakao je da Junajted nije trebalo da otpusti Mojesa u ovom trenutku.

“Mislim da je zaslužio više vremena. Sigurno je imao težak posao, a mislim da izvršni direktor nije uradio ono što je od njega tražio. Bilo je dosta negativnih stvari, imao je loš start i od tada nije uhvatio ritam. Prava je šteta, jer zaista mislim da je trebalo da dobije više vremena. Ne možete ni da kritikujete Aleksa Fergusona, biti sedmi u ligu je razočaravajuće i Mojes je odgovoran za to”, naglasio je Kin.

Komentari / 0

Ostavite komentar