Hoće li Zvezda igrati u Evropi?

Delegacija crveno-belih, pojačana generalnim sekretarom FSS Zoranom Lakovićem u sedištu Evropske fudbalske unije iznosi plan vraćanja dugova, kako bi srpski klub dobio evro licencu.

Fudbal 25.04.2012 | 09:38
Hoće li Zvezda igrati u Evropi?

Zoran Laković, generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije i pre dve godine pomagao je Crvenoj zvezdi u borbi za ulaznicu za Evropu, a i sada učestvuje u istoj misiji.

Zajedno sa operativcima crveno-belih Miodragom Zečevićem i Stefanom Pantovićem, Laković će pred predstavnike UEFA izneti plan za rešavanje problema posle evidentiranog kršenja fer-pleja, prenosi "Žurnal".
Posle prvih kontakata u utorak, trebalo bi da bude održan i radni sastanak. Kako prenosi beogradski sportski list u planu nije dijalog već će Zvezda dobiti određeno vreme da u usmenoj formi predoče kako planiraju da saniraju dugove.

U slučaju da UEFA pozitivno odreaguje na taj predlog, klub iz Ljutice Bogdana dobio bi dodatni rok da izmiri goruće obaveze i stekne pravo na evropsku licencu.

A odgovor UEFA da li će Zvezda biti kažnjena trebalo bi da bude poznat početkom maja, za kada je najavljeno naredno oglašavanje Kontrolnog finansijskog tela UEFA.

Komentari / 0

Ostavite komentar