Dronjak: Neka me odmah privedu!

Povodom jutrošnjeg napisa u  "Glasu Srpske"  da je organizacija  "Slobodna Republika"  planirala nemire prilikom nedavnih protesta boračke populacije u Banjaluci, za BUKU je dao izjavu prvi čovjek ove organizacije Nikola Dronjak: 05.03.2014 | 22:18

Povodom jutrošnjeg napisa u  "Glasu Srpske"  da je organizacija  "Slobodna Republika"  planirala nemire prilikom nedavnih protesta boračke populacije u Banjaluci, za BUKU je dao izjavu prvi čovjek ove organizacije Nikola Dronjak: -To su najgnusnije laži i obmane koje vladajući režim iznosi. Pozivam Ministra unutrašnjih poslova gospodina Jovičića da kaže kad su pripadnici MUP-a spriječili članove „Slobodne Republike“ i mene lično da uradimo ta krivična djela ili šta već?! Gdje su te pare prebačene i gdje se nalaze? I pozivam da dođu, da me privedu, da me ispitaju i da dam izjavu, jer u vrijeme protesta, ja sam bio u Beogradu, u isto vrijeme kada i gospodin Dodik i Bosić. Pored toga, u „Glasu“ se navodi nekih 1,1 milion maraka koje su donirane sa strane za "nemire", kao i da je „Slobodnoj Republici“ bilo uplaćeno 300 hiljada maraka. Takođe, ova novina sve vrijeme spominje „neimenovani izvor“. Da li se i oni moraju pozvati na odgovornost? -Režimski medij „Glas Srpske“ i ovaj put kreće u borbu protiv političkih neistomišljenika. Njihov novinar je zadužen da kontaktira „neimenovane izvore“ odnosno ljude koji lažu. Zanimljivo je da se ne navodi ko je taj biznismen iz Bijeljine. Red je da se otkrije izvor i da se kaže ko šta radi. Međutim, režim ne može da sakrije ono što je istina , a istina je da deset puta od tih 300 hiljada je 3 miliona maraka , koje je gospodin Milorad Dodik dao svom sinu, kupio vilu na Dedinju, ojadio Republiku Srpsku i poslao svoga kuma za ambasadora, koji je prije toga potopio zdravstvo u Republici Srpskoj.To je istina i to mogu svi da potvrde! Osim toga, pominje se i da u svemu ovome stoje pojedinci i opozicione partije iz RS-a? -To je daleko blaža laž i ne bih to komentarisao. Svakako da kontaktiram pojedine ljude iz opozicije, ali i to su sve potpune besmislice. Dakle, gospodine Dronjak, Vi kažete da Vas, ukoliko ste krivi, treba privesti? - Odmah, istog momenta! Pozivam Ministra Jovičića da te sve navode, gdje sam se ja nalazio, u kom mjestu, sa kojim to strancima...Neka provjere da li je ikada Nikola Dronjak bio u Beču, Tuzli ili u nekim drugim gradovima gdje se u tekstu „Glasa“ navodi da su pripremani nemiri ili novčane transakcije i koji su dokazi za to? Podsjećamo, ove dnevne novine danas su objavilе da su pripadnici udruženja građana “Slobodna Republika” i “Oštra nula” planirali nerede prilikom protesta, koje je 28. februara u Banjaluci organizovalo udruženje “Veterani Republike Srpske”, upad u prostorije Boračke organizacije Srpske /BORS/ i njihovo demoliranje i paljenje. Glas se pozvao na izvor blizak bezbjednosnim službama. Glasov izvor je naveo da je policija Srpske blagovremenim reagovanjem spriječila taj incident. Glas Srpske piše da je sve organizovano na liniji Beč-Tuzla-Banjaluka, optužuje članove UG ”S. Repulika” i ”Oštra nula” da su gume već odavno pripremili, a da su čak nagovarali poljoprivrednike iz Petrova da dođu na proteste u Banjaluku. Izvor:  www.buka.ba

Komentari / 325

Ostavite komentar
Name

Ja...

06.03.2014 08:39

...sve vjerujem što je napisano u Glasu Srpske!

ODGOVORITE
Name

roki

06.03.2014 08:36

Ne lupajte pitajte dronjkove kolege sa faksa koje on i sta je niko i nista.. Nije mogao dati ni pet ispita za pet godina pa je presao na privatnii pametuje sada nama sta i kako treba.. Velika strucnjak za buducnost RS.. Samo da ne ode u inostranstvo tako veliki strucnjak onda nas nema nigdje..

ODGOVORITE
Name

DOBRO VIDIM

06.03.2014 17:03

DOMACI IZDAJNICI SU ONI KOJI SU ZA VREME PRIVATIZACIJE OPLJACKALI SRPSKU Domaci izdajnici su oni politicari koji nisu pokrenuli istrage o pljackaskoj privatizaciji Domaci izdajnici su oni koji su svojom politikom doveli narod u ovakav polozaj Domaci izdajnici su mediji koji podrzavaju te tajkune i politicare A NE OVAJ MLAD COVJEK KOJI POKUSAVA NESTO DA PROMENI U SRPKOJ

ODGOVORITE
Name

SRB in

06.03.2014 16:49

Samo još više i još jače, protiv lopovskog režima. Ne posustajte ni za jotu.

ODGOVORITE
Name

Gavrilo Princip

06.03.2014 06:49

Mi Srbi smo gori od onih u Džemahiriji. Kad mi poludimo to nije ni jedan posto od onoga što se događalo u Džemahiriji. Zna Milokrad i svita da je Srpski narod na kraju tog ludila. Njemu je bolje da podnese ostavku, jer ako narod izađe na ulicu, Milokrad i njegovi oko njega su momentalno izgubili sve. Apsolutno sve. Srpski Narod ako izađe na ulice, više ni Bog sa nebesa ne može spasiti ovaj režim. Ja bih poručio ovoj kriminalnoj vlasti da se ne igra sa živcima ovog napaćenog naroda kome je sve dogorelo !

ODGOVORITE
Name

Dejan mg

06.03.2014 10:04

Moja podrska ovom momku. Nemam pojma ko si. Cuo sam nesto u medijima da se protivis vlastima, a njihov neprijatelj je moj prijatelj. Gledao sam konferenciju juce i prvi put sam cuo kako komuniciras. Ima nesto u tebi. A onaj konj iz Glasa sto mlati po nalogu Dodika, njega posle oktobra pozovi na konferenciju, a zovi i mene, pa cu ja da mu objasnim ko je taj covjek u Bjeljini, i ko su domaci izdajnici...

ODGOVORITE
Name

Rujo

06.03.2014 01:22

Dronjak, probaj da zavrsis fakultet, mani se politike, na kraju ces postati kalimero.

ODGOVORITE
Name

bane80

24.04.2024 05:30

Kako bi se ti slizao sa Dodikom da ti ponudi neku koznu fotelju,pa da osam sati dnevno zijevas u plafon.... Svi su isti...

ODGOVORITE
Name

Gile

05.03.2014 17:14

Da su ovo sve ciste izmisljotine Glasa Srpske to je svakom normalnom covjeku jasno. Da je ovaj momak veliki problem lopovima iz vlasti i to svi znamo. Da mu spremaju neku podvalu i to svi ocekujemo, jer nasi lopovi ne ostaju nikome duzni. Ovaj momak je hrabar i pametan ali sta mu to vrijedi kada ce Dodik opet iz drzavnog budzeta svaki glas u oktobru platiti 100 KM i opet ostati na vlasti. Nas narod nema tu svijest da kaze ne hvala ne trebaju meni vasih 100 KM meni treba postena vlast u Republici Srpskoj. Nas narod kaze sto maraka je sto maraka. Iskreno volio bi da nije tako ali nazalost jeste.

ODGOVORITE
Name

banja luka

05.03.2014 16:49

Ako ima iko u Republici Srpskoj da iskreno vjeruje u ono sto je napisano u Glasu Srpske danas onda je ovo sumrak ljudskog uma.

ODGOVORITE
Name

Evo ovako:

05.03.2014 18:01

Prvo treba dobiti vlast na izborima. Drugo donijeti zakon o porijeklu imovine od 1995 do danas i svu nelegalno stecenu imovinu usmjeriti u poboljsanje standarda najugrozenijih lica.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

05.03.2014 14:51

Ovako, koliko sam obavješten Vukotić od Republike Srpske prima samo borački dodatak na godišnjem nivou, no to sada nije toliko bitno.Bitno je da se oni koji u budućnosti budu izabrani mogu ekspresno smijeniti ako ne rade svoje posao kako treba, a ne da ih čovjek sa puškom ne može istjerati iz fotelje. Što se tiče našeg "dragog" Milokrada valjda su borci i invalidi vidjeli i čuli kako ih on zove! Ne znam samo šta je on ako smo mi "ološ"? Pogledajte se, između ostalih i j, na kakvu smo bijedu spali zbog ovih kriminalaca. Mogu i želim slobodno da napišem da svi ovdje pomenuti su obične OVCE ZA ŠIŠANJE ako glasaju za njega pogotovo što ih isti taj naziva ološom i ne da im ni hljeba da jedu pljačkajući ono što smo mi krvlju stvorili.

ODGOVORITE
Name

banjalucanin

05.03.2014 17:53

Mozda i bude nesto od ovog Dronjka....

ODGOVORITE
Name

Borac

05.03.2014 11:52

Nije Dronjak histerican,histerican je Milokrad koji je sve opljackao od naroda pa zna da mu se blizi zatvor!

ODGOVORITE
Name

SAŠA

05.03.2014 11:34

Iskreno se nadam da je narodu konačno postalo jasno ko mu je na vlasti...

ODGOVORITE
Name

petar

05.03.2014 11:32

Ostrije malo bez tolikih izvinjenja! A Dodika su i ratni veterani olos i placenici moj sin ranjen sa cetiri metka ima 30 KM invalidninu, a njegov 3 miliona sto nije olos, ali olos mu caca!

ODGOVORITE
Name

Ne kontam

05.03.2014 17:59

Sta bi bilo da nekome od tih ljudi sto su proglaseni izdajnicima bude nesto?Dali su ti idioti svjesni sta su uradili kad su objavili te spiskove ili su morali po naredjenju Mile da to napisu pa sta bude?Slobini su pravili spiskove na kojima su bili:Curuvija,Pantic,Stambolic...kraj svi znamo.Nadam se da tim ljudima nece dlaka s glave faliti.a ovim idiotima sto prave price i pisu te budalestine neka je na sramotu.I necemo vam to zaboraviti da znate!!!

ODGOVORITE
Name

Milan Vujicic

05.03.2014 14:51

Kako se mogu uclaniti u tvoju organizaciju? Hocu da pomognem u rusenju. A ovi neka hapse doci ce vreme kad cemo mi njih privoditi!!! Mi njima necemo oprostiti niti imati milosti.

ODGOVORITE
Name

pepa

05.03.2014 11:40

Svaka cast Dronjak. Samo tako.

ODGOVORITE
Name

Sasa Hercegovac

05.03.2014 14:00

Inace nisam ljubitelj nevladinih organizacija. Ali vlast je postala brutalna, jos malo pocece privoditi I streljati svakoga ko izrazi nezadovoljstvo.

ODGOVORITE
Name

Remi

05.03.2014 12:50

Dronjak zasto tako histericna prica? Ako nisi kriv tuzi Glas Srpske i trazi pravdu.

ODGOVORITE
Name

srpsko sarajevo

05.03.2014 12:16

Ko sluša mlade moj Dronjak vidis da smo zadnja rupa na sviralu... dok ne promjenimo iz korjena ove lopove i kriminalce nema nam budućnosti nikakve NAŽALOST ...

ODGOVORITE
Name

Re Petar

05.03.2014 13:14

Prvi rstni veterani ne koriste tudje probleme za svoju promociju. Primjer je Vukotic koji je od drzave dobio vise nego desetina drugih. Poslije izbora bice svima jasno za koje ciljeve se bori ovaj veteran- zivi bili pa vidjeli!

ODGOVORITE
Name

Evo ovako

05.03.2014 17:54

Prvo cemo Skrbica i Milu uhapsiti.Drugo Glas Srpske raspustiti a ove novinare sto sramote sve nas i pisu bljuvotine otjerati iz medija.

ODGOVORITE
Name

SIMO.P.OROZ

05.03.2014 11:47

Mladi čovječe,budi oprezan,sistem, ne oprašta

ODGOVORITE
Name

Ja...

06.03.2014 08:39

...sve vjerujem što je napisano u Glasu Srpske!

ODGOVORITE
Name

roki

06.03.2014 08:36

Ne lupajte pitajte dronjkove kolege sa faksa koje on i sta je niko i nista.. Nije mogao dati ni pet ispita za pet godina pa je presao na privatnii pametuje sada nama sta i kako treba.. Velika strucnjak za buducnost RS.. Samo da ne ode u inostranstvo tako veliki strucnjak onda nas nema nigdje..

ODGOVORITE
Name

DOBRO VIDIM

06.03.2014 17:03

DOMACI IZDAJNICI SU ONI KOJI SU ZA VREME PRIVATIZACIJE OPLJACKALI SRPSKU Domaci izdajnici su oni politicari koji nisu pokrenuli istrage o pljackaskoj privatizaciji Domaci izdajnici su oni koji su svojom politikom doveli narod u ovakav polozaj Domaci izdajnici su mediji koji podrzavaju te tajkune i politicare A NE OVAJ MLAD COVJEK KOJI POKUSAVA NESTO DA PROMENI U SRPKOJ

ODGOVORITE
Name

SRB in

06.03.2014 16:49

Samo još više i još jače, protiv lopovskog režima. Ne posustajte ni za jotu.

ODGOVORITE
Name

Gavrilo Princip

06.03.2014 06:49

Mi Srbi smo gori od onih u Džemahiriji. Kad mi poludimo to nije ni jedan posto od onoga što se događalo u Džemahiriji. Zna Milokrad i svita da je Srpski narod na kraju tog ludila. Njemu je bolje da podnese ostavku, jer ako narod izađe na ulicu, Milokrad i njegovi oko njega su momentalno izgubili sve. Apsolutno sve. Srpski Narod ako izađe na ulice, više ni Bog sa nebesa ne može spasiti ovaj režim. Ja bih poručio ovoj kriminalnoj vlasti da se ne igra sa živcima ovog napaćenog naroda kome je sve dogorelo !

ODGOVORITE
Name

Dejan mg

06.03.2014 10:04

Moja podrska ovom momku. Nemam pojma ko si. Cuo sam nesto u medijima da se protivis vlastima, a njihov neprijatelj je moj prijatelj. Gledao sam konferenciju juce i prvi put sam cuo kako komuniciras. Ima nesto u tebi. A onaj konj iz Glasa sto mlati po nalogu Dodika, njega posle oktobra pozovi na konferenciju, a zovi i mene, pa cu ja da mu objasnim ko je taj covjek u Bjeljini, i ko su domaci izdajnici...

ODGOVORITE
Name

Rujo

06.03.2014 01:22

Dronjak, probaj da zavrsis fakultet, mani se politike, na kraju ces postati kalimero.

ODGOVORITE
Name

bane80

24.04.2024 05:30

Kako bi se ti slizao sa Dodikom da ti ponudi neku koznu fotelju,pa da osam sati dnevno zijevas u plafon.... Svi su isti...

ODGOVORITE
Name

Gile

05.03.2014 17:14

Da su ovo sve ciste izmisljotine Glasa Srpske to je svakom normalnom covjeku jasno. Da je ovaj momak veliki problem lopovima iz vlasti i to svi znamo. Da mu spremaju neku podvalu i to svi ocekujemo, jer nasi lopovi ne ostaju nikome duzni. Ovaj momak je hrabar i pametan ali sta mu to vrijedi kada ce Dodik opet iz drzavnog budzeta svaki glas u oktobru platiti 100 KM i opet ostati na vlasti. Nas narod nema tu svijest da kaze ne hvala ne trebaju meni vasih 100 KM meni treba postena vlast u Republici Srpskoj. Nas narod kaze sto maraka je sto maraka. Iskreno volio bi da nije tako ali nazalost jeste.

ODGOVORITE
Name

banja luka

05.03.2014 16:49

Ako ima iko u Republici Srpskoj da iskreno vjeruje u ono sto je napisano u Glasu Srpske danas onda je ovo sumrak ljudskog uma.

ODGOVORITE
Name

Evo ovako:

05.03.2014 18:01

Prvo treba dobiti vlast na izborima. Drugo donijeti zakon o porijeklu imovine od 1995 do danas i svu nelegalno stecenu imovinu usmjeriti u poboljsanje standarda najugrozenijih lica.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

05.03.2014 14:51

Ovako, koliko sam obavješten Vukotić od Republike Srpske prima samo borački dodatak na godišnjem nivou, no to sada nije toliko bitno.Bitno je da se oni koji u budućnosti budu izabrani mogu ekspresno smijeniti ako ne rade svoje posao kako treba, a ne da ih čovjek sa puškom ne može istjerati iz fotelje. Što se tiče našeg "dragog" Milokrada valjda su borci i invalidi vidjeli i čuli kako ih on zove! Ne znam samo šta je on ako smo mi "ološ"? Pogledajte se, između ostalih i j, na kakvu smo bijedu spali zbog ovih kriminalaca. Mogu i želim slobodno da napišem da svi ovdje pomenuti su obične OVCE ZA ŠIŠANJE ako glasaju za njega pogotovo što ih isti taj naziva ološom i ne da im ni hljeba da jedu pljačkajući ono što smo mi krvlju stvorili.

ODGOVORITE
Name

banjalucanin

05.03.2014 17:53

Mozda i bude nesto od ovog Dronjka....

ODGOVORITE
Name

Borac

05.03.2014 11:52

Nije Dronjak histerican,histerican je Milokrad koji je sve opljackao od naroda pa zna da mu se blizi zatvor!

ODGOVORITE
Name

SAŠA

05.03.2014 11:34

Iskreno se nadam da je narodu konačno postalo jasno ko mu je na vlasti...

ODGOVORITE
Name

petar

05.03.2014 11:32

Ostrije malo bez tolikih izvinjenja! A Dodika su i ratni veterani olos i placenici moj sin ranjen sa cetiri metka ima 30 KM invalidninu, a njegov 3 miliona sto nije olos, ali olos mu caca!

ODGOVORITE
Name

Ne kontam

05.03.2014 17:59

Sta bi bilo da nekome od tih ljudi sto su proglaseni izdajnicima bude nesto?Dali su ti idioti svjesni sta su uradili kad su objavili te spiskove ili su morali po naredjenju Mile da to napisu pa sta bude?Slobini su pravili spiskove na kojima su bili:Curuvija,Pantic,Stambolic...kraj svi znamo.Nadam se da tim ljudima nece dlaka s glave faliti.a ovim idiotima sto prave price i pisu te budalestine neka je na sramotu.I necemo vam to zaboraviti da znate!!!

ODGOVORITE
Name

Milan Vujicic

05.03.2014 14:51

Kako se mogu uclaniti u tvoju organizaciju? Hocu da pomognem u rusenju. A ovi neka hapse doci ce vreme kad cemo mi njih privoditi!!! Mi njima necemo oprostiti niti imati milosti.

ODGOVORITE
Name

pepa

05.03.2014 11:40

Svaka cast Dronjak. Samo tako.

ODGOVORITE
Name

Sasa Hercegovac

05.03.2014 14:00

Inace nisam ljubitelj nevladinih organizacija. Ali vlast je postala brutalna, jos malo pocece privoditi I streljati svakoga ko izrazi nezadovoljstvo.

ODGOVORITE
Name

Remi

05.03.2014 12:50

Dronjak zasto tako histericna prica? Ako nisi kriv tuzi Glas Srpske i trazi pravdu.

ODGOVORITE
Name

srpsko sarajevo

05.03.2014 12:16

Ko sluša mlade moj Dronjak vidis da smo zadnja rupa na sviralu... dok ne promjenimo iz korjena ove lopove i kriminalce nema nam budućnosti nikakve NAŽALOST ...

ODGOVORITE
Name

Re Petar

05.03.2014 13:14

Prvi rstni veterani ne koriste tudje probleme za svoju promociju. Primjer je Vukotic koji je od drzave dobio vise nego desetina drugih. Poslije izbora bice svima jasno za koje ciljeve se bori ovaj veteran- zivi bili pa vidjeli!

ODGOVORITE
Name

Evo ovako

05.03.2014 17:54

Prvo cemo Skrbica i Milu uhapsiti.Drugo Glas Srpske raspustiti a ove novinare sto sramote sve nas i pisu bljuvotine otjerati iz medija.

ODGOVORITE
Name

SIMO.P.OROZ

05.03.2014 11:47

Mladi čovječe,budi oprezan,sistem, ne oprašta

ODGOVORITE
Name

Ja...

06.03.2014 08:39

...sve vjerujem što je napisano u Glasu Srpske!

ODGOVORITE
Name

roki

06.03.2014 08:36

Ne lupajte pitajte dronjkove kolege sa faksa koje on i sta je niko i nista.. Nije mogao dati ni pet ispita za pet godina pa je presao na privatnii pametuje sada nama sta i kako treba.. Velika strucnjak za buducnost RS.. Samo da ne ode u inostranstvo tako veliki strucnjak onda nas nema nigdje..

ODGOVORITE
Name

DOBRO VIDIM

06.03.2014 17:03

DOMACI IZDAJNICI SU ONI KOJI SU ZA VREME PRIVATIZACIJE OPLJACKALI SRPSKU Domaci izdajnici su oni politicari koji nisu pokrenuli istrage o pljackaskoj privatizaciji Domaci izdajnici su oni koji su svojom politikom doveli narod u ovakav polozaj Domaci izdajnici su mediji koji podrzavaju te tajkune i politicare A NE OVAJ MLAD COVJEK KOJI POKUSAVA NESTO DA PROMENI U SRPKOJ

ODGOVORITE
Name

SRB in

06.03.2014 16:49

Samo još više i još jače, protiv lopovskog režima. Ne posustajte ni za jotu.

ODGOVORITE
Name

Gavrilo Princip

06.03.2014 06:49

Mi Srbi smo gori od onih u Džemahiriji. Kad mi poludimo to nije ni jedan posto od onoga što se događalo u Džemahiriji. Zna Milokrad i svita da je Srpski narod na kraju tog ludila. Njemu je bolje da podnese ostavku, jer ako narod izađe na ulicu, Milokrad i njegovi oko njega su momentalno izgubili sve. Apsolutno sve. Srpski Narod ako izađe na ulice, više ni Bog sa nebesa ne može spasiti ovaj režim. Ja bih poručio ovoj kriminalnoj vlasti da se ne igra sa živcima ovog napaćenog naroda kome je sve dogorelo !

ODGOVORITE
Name

Dejan mg

06.03.2014 10:04

Moja podrska ovom momku. Nemam pojma ko si. Cuo sam nesto u medijima da se protivis vlastima, a njihov neprijatelj je moj prijatelj. Gledao sam konferenciju juce i prvi put sam cuo kako komuniciras. Ima nesto u tebi. A onaj konj iz Glasa sto mlati po nalogu Dodika, njega posle oktobra pozovi na konferenciju, a zovi i mene, pa cu ja da mu objasnim ko je taj covjek u Bjeljini, i ko su domaci izdajnici...

ODGOVORITE
Name

Rujo

06.03.2014 01:22

Dronjak, probaj da zavrsis fakultet, mani se politike, na kraju ces postati kalimero.

ODGOVORITE
Name

bane80

24.04.2024 05:30

Kako bi se ti slizao sa Dodikom da ti ponudi neku koznu fotelju,pa da osam sati dnevno zijevas u plafon.... Svi su isti...

ODGOVORITE
Name

Gile

05.03.2014 17:14

Da su ovo sve ciste izmisljotine Glasa Srpske to je svakom normalnom covjeku jasno. Da je ovaj momak veliki problem lopovima iz vlasti i to svi znamo. Da mu spremaju neku podvalu i to svi ocekujemo, jer nasi lopovi ne ostaju nikome duzni. Ovaj momak je hrabar i pametan ali sta mu to vrijedi kada ce Dodik opet iz drzavnog budzeta svaki glas u oktobru platiti 100 KM i opet ostati na vlasti. Nas narod nema tu svijest da kaze ne hvala ne trebaju meni vasih 100 KM meni treba postena vlast u Republici Srpskoj. Nas narod kaze sto maraka je sto maraka. Iskreno volio bi da nije tako ali nazalost jeste.

ODGOVORITE
Name

banja luka

05.03.2014 16:49

Ako ima iko u Republici Srpskoj da iskreno vjeruje u ono sto je napisano u Glasu Srpske danas onda je ovo sumrak ljudskog uma.

ODGOVORITE
Name

Evo ovako:

05.03.2014 18:01

Prvo treba dobiti vlast na izborima. Drugo donijeti zakon o porijeklu imovine od 1995 do danas i svu nelegalno stecenu imovinu usmjeriti u poboljsanje standarda najugrozenijih lica.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

05.03.2014 14:51

Ovako, koliko sam obavješten Vukotić od Republike Srpske prima samo borački dodatak na godišnjem nivou, no to sada nije toliko bitno.Bitno je da se oni koji u budućnosti budu izabrani mogu ekspresno smijeniti ako ne rade svoje posao kako treba, a ne da ih čovjek sa puškom ne može istjerati iz fotelje. Što se tiče našeg "dragog" Milokrada valjda su borci i invalidi vidjeli i čuli kako ih on zove! Ne znam samo šta je on ako smo mi "ološ"? Pogledajte se, između ostalih i j, na kakvu smo bijedu spali zbog ovih kriminalaca. Mogu i želim slobodno da napišem da svi ovdje pomenuti su obične OVCE ZA ŠIŠANJE ako glasaju za njega pogotovo što ih isti taj naziva ološom i ne da im ni hljeba da jedu pljačkajući ono što smo mi krvlju stvorili.

ODGOVORITE
Name

banjalucanin

05.03.2014 17:53

Mozda i bude nesto od ovog Dronjka....

ODGOVORITE
Name

Borac

05.03.2014 11:52

Nije Dronjak histerican,histerican je Milokrad koji je sve opljackao od naroda pa zna da mu se blizi zatvor!

ODGOVORITE
Name

SAŠA

05.03.2014 11:34

Iskreno se nadam da je narodu konačno postalo jasno ko mu je na vlasti...

ODGOVORITE
Name

petar

05.03.2014 11:32

Ostrije malo bez tolikih izvinjenja! A Dodika su i ratni veterani olos i placenici moj sin ranjen sa cetiri metka ima 30 KM invalidninu, a njegov 3 miliona sto nije olos, ali olos mu caca!

ODGOVORITE
Name

Ne kontam

05.03.2014 17:59

Sta bi bilo da nekome od tih ljudi sto su proglaseni izdajnicima bude nesto?Dali su ti idioti svjesni sta su uradili kad su objavili te spiskove ili su morali po naredjenju Mile da to napisu pa sta bude?Slobini su pravili spiskove na kojima su bili:Curuvija,Pantic,Stambolic...kraj svi znamo.Nadam se da tim ljudima nece dlaka s glave faliti.a ovim idiotima sto prave price i pisu te budalestine neka je na sramotu.I necemo vam to zaboraviti da znate!!!

ODGOVORITE
Name

Milan Vujicic

05.03.2014 14:51

Kako se mogu uclaniti u tvoju organizaciju? Hocu da pomognem u rusenju. A ovi neka hapse doci ce vreme kad cemo mi njih privoditi!!! Mi njima necemo oprostiti niti imati milosti.

ODGOVORITE
Name

pepa

05.03.2014 11:40

Svaka cast Dronjak. Samo tako.

ODGOVORITE
Name

Sasa Hercegovac

05.03.2014 14:00

Inace nisam ljubitelj nevladinih organizacija. Ali vlast je postala brutalna, jos malo pocece privoditi I streljati svakoga ko izrazi nezadovoljstvo.

ODGOVORITE
Name

Remi

05.03.2014 12:50

Dronjak zasto tako histericna prica? Ako nisi kriv tuzi Glas Srpske i trazi pravdu.

ODGOVORITE
Name

srpsko sarajevo

05.03.2014 12:16

Ko sluša mlade moj Dronjak vidis da smo zadnja rupa na sviralu... dok ne promjenimo iz korjena ove lopove i kriminalce nema nam budućnosti nikakve NAŽALOST ...

ODGOVORITE
Name

Re Petar

05.03.2014 13:14

Prvi rstni veterani ne koriste tudje probleme za svoju promociju. Primjer je Vukotic koji je od drzave dobio vise nego desetina drugih. Poslije izbora bice svima jasno za koje ciljeve se bori ovaj veteran- zivi bili pa vidjeli!

ODGOVORITE
Name

Evo ovako

05.03.2014 17:54

Prvo cemo Skrbica i Milu uhapsiti.Drugo Glas Srpske raspustiti a ove novinare sto sramote sve nas i pisu bljuvotine otjerati iz medija.

ODGOVORITE
Name

SIMO.P.OROZ

05.03.2014 11:47

Mladi čovječe,budi oprezan,sistem, ne oprašta

ODGOVORITE
Name

Ja...

06.03.2014 08:39

...sve vjerujem što je napisano u Glasu Srpske!

ODGOVORITE
Name

roki

06.03.2014 08:36

Ne lupajte pitajte dronjkove kolege sa faksa koje on i sta je niko i nista.. Nije mogao dati ni pet ispita za pet godina pa je presao na privatnii pametuje sada nama sta i kako treba.. Velika strucnjak za buducnost RS.. Samo da ne ode u inostranstvo tako veliki strucnjak onda nas nema nigdje..

ODGOVORITE
Name

DOBRO VIDIM

06.03.2014 17:03

DOMACI IZDAJNICI SU ONI KOJI SU ZA VREME PRIVATIZACIJE OPLJACKALI SRPSKU Domaci izdajnici su oni politicari koji nisu pokrenuli istrage o pljackaskoj privatizaciji Domaci izdajnici su oni koji su svojom politikom doveli narod u ovakav polozaj Domaci izdajnici su mediji koji podrzavaju te tajkune i politicare A NE OVAJ MLAD COVJEK KOJI POKUSAVA NESTO DA PROMENI U SRPKOJ

ODGOVORITE
Name

SRB in

06.03.2014 16:49

Samo još više i još jače, protiv lopovskog režima. Ne posustajte ni za jotu.

ODGOVORITE
Name

Gavrilo Princip

06.03.2014 06:49

Mi Srbi smo gori od onih u Džemahiriji. Kad mi poludimo to nije ni jedan posto od onoga što se događalo u Džemahiriji. Zna Milokrad i svita da je Srpski narod na kraju tog ludila. Njemu je bolje da podnese ostavku, jer ako narod izađe na ulicu, Milokrad i njegovi oko njega su momentalno izgubili sve. Apsolutno sve. Srpski Narod ako izađe na ulice, više ni Bog sa nebesa ne može spasiti ovaj režim. Ja bih poručio ovoj kriminalnoj vlasti da se ne igra sa živcima ovog napaćenog naroda kome je sve dogorelo !

ODGOVORITE
Name

Dejan mg

06.03.2014 10:04

Moja podrska ovom momku. Nemam pojma ko si. Cuo sam nesto u medijima da se protivis vlastima, a njihov neprijatelj je moj prijatelj. Gledao sam konferenciju juce i prvi put sam cuo kako komuniciras. Ima nesto u tebi. A onaj konj iz Glasa sto mlati po nalogu Dodika, njega posle oktobra pozovi na konferenciju, a zovi i mene, pa cu ja da mu objasnim ko je taj covjek u Bjeljini, i ko su domaci izdajnici...

ODGOVORITE
Name

Rujo

06.03.2014 01:22

Dronjak, probaj da zavrsis fakultet, mani se politike, na kraju ces postati kalimero.

ODGOVORITE
Name

bane80

24.04.2024 05:30

Kako bi se ti slizao sa Dodikom da ti ponudi neku koznu fotelju,pa da osam sati dnevno zijevas u plafon.... Svi su isti...

ODGOVORITE
Name

Gile

05.03.2014 17:14

Da su ovo sve ciste izmisljotine Glasa Srpske to je svakom normalnom covjeku jasno. Da je ovaj momak veliki problem lopovima iz vlasti i to svi znamo. Da mu spremaju neku podvalu i to svi ocekujemo, jer nasi lopovi ne ostaju nikome duzni. Ovaj momak je hrabar i pametan ali sta mu to vrijedi kada ce Dodik opet iz drzavnog budzeta svaki glas u oktobru platiti 100 KM i opet ostati na vlasti. Nas narod nema tu svijest da kaze ne hvala ne trebaju meni vasih 100 KM meni treba postena vlast u Republici Srpskoj. Nas narod kaze sto maraka je sto maraka. Iskreno volio bi da nije tako ali nazalost jeste.

ODGOVORITE
Name

banja luka

05.03.2014 16:49

Ako ima iko u Republici Srpskoj da iskreno vjeruje u ono sto je napisano u Glasu Srpske danas onda je ovo sumrak ljudskog uma.

ODGOVORITE
Name

Evo ovako:

05.03.2014 18:01

Prvo treba dobiti vlast na izborima. Drugo donijeti zakon o porijeklu imovine od 1995 do danas i svu nelegalno stecenu imovinu usmjeriti u poboljsanje standarda najugrozenijih lica.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

05.03.2014 14:51

Ovako, koliko sam obavješten Vukotić od Republike Srpske prima samo borački dodatak na godišnjem nivou, no to sada nije toliko bitno.Bitno je da se oni koji u budućnosti budu izabrani mogu ekspresno smijeniti ako ne rade svoje posao kako treba, a ne da ih čovjek sa puškom ne može istjerati iz fotelje. Što se tiče našeg "dragog" Milokrada valjda su borci i invalidi vidjeli i čuli kako ih on zove! Ne znam samo šta je on ako smo mi "ološ"? Pogledajte se, između ostalih i j, na kakvu smo bijedu spali zbog ovih kriminalaca. Mogu i želim slobodno da napišem da svi ovdje pomenuti su obične OVCE ZA ŠIŠANJE ako glasaju za njega pogotovo što ih isti taj naziva ološom i ne da im ni hljeba da jedu pljačkajući ono što smo mi krvlju stvorili.

ODGOVORITE
Name

banjalucanin

05.03.2014 17:53

Mozda i bude nesto od ovog Dronjka....

ODGOVORITE
Name

Borac

05.03.2014 11:52

Nije Dronjak histerican,histerican je Milokrad koji je sve opljackao od naroda pa zna da mu se blizi zatvor!

ODGOVORITE
Name

SAŠA

05.03.2014 11:34

Iskreno se nadam da je narodu konačno postalo jasno ko mu je na vlasti...

ODGOVORITE
Name

petar

05.03.2014 11:32

Ostrije malo bez tolikih izvinjenja! A Dodika su i ratni veterani olos i placenici moj sin ranjen sa cetiri metka ima 30 KM invalidninu, a njegov 3 miliona sto nije olos, ali olos mu caca!

ODGOVORITE
Name

Ne kontam

05.03.2014 17:59

Sta bi bilo da nekome od tih ljudi sto su proglaseni izdajnicima bude nesto?Dali su ti idioti svjesni sta su uradili kad su objavili te spiskove ili su morali po naredjenju Mile da to napisu pa sta bude?Slobini su pravili spiskove na kojima su bili:Curuvija,Pantic,Stambolic...kraj svi znamo.Nadam se da tim ljudima nece dlaka s glave faliti.a ovim idiotima sto prave price i pisu te budalestine neka je na sramotu.I necemo vam to zaboraviti da znate!!!

ODGOVORITE
Name

Milan Vujicic

05.03.2014 14:51

Kako se mogu uclaniti u tvoju organizaciju? Hocu da pomognem u rusenju. A ovi neka hapse doci ce vreme kad cemo mi njih privoditi!!! Mi njima necemo oprostiti niti imati milosti.

ODGOVORITE
Name

pepa

05.03.2014 11:40

Svaka cast Dronjak. Samo tako.

ODGOVORITE
Name

Sasa Hercegovac

05.03.2014 14:00

Inace nisam ljubitelj nevladinih organizacija. Ali vlast je postala brutalna, jos malo pocece privoditi I streljati svakoga ko izrazi nezadovoljstvo.

ODGOVORITE
Name

Remi

05.03.2014 12:50

Dronjak zasto tako histericna prica? Ako nisi kriv tuzi Glas Srpske i trazi pravdu.

ODGOVORITE
Name

srpsko sarajevo

05.03.2014 12:16

Ko sluša mlade moj Dronjak vidis da smo zadnja rupa na sviralu... dok ne promjenimo iz korjena ove lopove i kriminalce nema nam budućnosti nikakve NAŽALOST ...

ODGOVORITE
Name

Re Petar

05.03.2014 13:14

Prvi rstni veterani ne koriste tudje probleme za svoju promociju. Primjer je Vukotic koji je od drzave dobio vise nego desetina drugih. Poslije izbora bice svima jasno za koje ciljeve se bori ovaj veteran- zivi bili pa vidjeli!

ODGOVORITE
Name

Evo ovako

05.03.2014 17:54

Prvo cemo Skrbica i Milu uhapsiti.Drugo Glas Srpske raspustiti a ove novinare sto sramote sve nas i pisu bljuvotine otjerati iz medija.

ODGOVORITE
Name

SIMO.P.OROZ

05.03.2014 11:47

Mladi čovječe,budi oprezan,sistem, ne oprašta

ODGOVORITE
Name

Ja...

06.03.2014 08:39

...sve vjerujem što je napisano u Glasu Srpske!

ODGOVORITE
Name

roki

06.03.2014 08:36

Ne lupajte pitajte dronjkove kolege sa faksa koje on i sta je niko i nista.. Nije mogao dati ni pet ispita za pet godina pa je presao na privatnii pametuje sada nama sta i kako treba.. Velika strucnjak za buducnost RS.. Samo da ne ode u inostranstvo tako veliki strucnjak onda nas nema nigdje..

ODGOVORITE
Name

DOBRO VIDIM

06.03.2014 17:03

DOMACI IZDAJNICI SU ONI KOJI SU ZA VREME PRIVATIZACIJE OPLJACKALI SRPSKU Domaci izdajnici su oni politicari koji nisu pokrenuli istrage o pljackaskoj privatizaciji Domaci izdajnici su oni koji su svojom politikom doveli narod u ovakav polozaj Domaci izdajnici su mediji koji podrzavaju te tajkune i politicare A NE OVAJ MLAD COVJEK KOJI POKUSAVA NESTO DA PROMENI U SRPKOJ

ODGOVORITE
Name

SRB in

06.03.2014 16:49

Samo još više i još jače, protiv lopovskog režima. Ne posustajte ni za jotu.

ODGOVORITE
Name

Gavrilo Princip

06.03.2014 06:49

Mi Srbi smo gori od onih u Džemahiriji. Kad mi poludimo to nije ni jedan posto od onoga što se događalo u Džemahiriji. Zna Milokrad i svita da je Srpski narod na kraju tog ludila. Njemu je bolje da podnese ostavku, jer ako narod izađe na ulicu, Milokrad i njegovi oko njega su momentalno izgubili sve. Apsolutno sve. Srpski Narod ako izađe na ulice, više ni Bog sa nebesa ne može spasiti ovaj režim. Ja bih poručio ovoj kriminalnoj vlasti da se ne igra sa živcima ovog napaćenog naroda kome je sve dogorelo !

ODGOVORITE
Name

Dejan mg

06.03.2014 10:04

Moja podrska ovom momku. Nemam pojma ko si. Cuo sam nesto u medijima da se protivis vlastima, a njihov neprijatelj je moj prijatelj. Gledao sam konferenciju juce i prvi put sam cuo kako komuniciras. Ima nesto u tebi. A onaj konj iz Glasa sto mlati po nalogu Dodika, njega posle oktobra pozovi na konferenciju, a zovi i mene, pa cu ja da mu objasnim ko je taj covjek u Bjeljini, i ko su domaci izdajnici...

ODGOVORITE
Name

Rujo

06.03.2014 01:22

Dronjak, probaj da zavrsis fakultet, mani se politike, na kraju ces postati kalimero.

ODGOVORITE
Name

bane80

24.04.2024 05:30

Kako bi se ti slizao sa Dodikom da ti ponudi neku koznu fotelju,pa da osam sati dnevno zijevas u plafon.... Svi su isti...

ODGOVORITE
Name

Gile

05.03.2014 17:14

Da su ovo sve ciste izmisljotine Glasa Srpske to je svakom normalnom covjeku jasno. Da je ovaj momak veliki problem lopovima iz vlasti i to svi znamo. Da mu spremaju neku podvalu i to svi ocekujemo, jer nasi lopovi ne ostaju nikome duzni. Ovaj momak je hrabar i pametan ali sta mu to vrijedi kada ce Dodik opet iz drzavnog budzeta svaki glas u oktobru platiti 100 KM i opet ostati na vlasti. Nas narod nema tu svijest da kaze ne hvala ne trebaju meni vasih 100 KM meni treba postena vlast u Republici Srpskoj. Nas narod kaze sto maraka je sto maraka. Iskreno volio bi da nije tako ali nazalost jeste.

ODGOVORITE
Name

banja luka

05.03.2014 16:49

Ako ima iko u Republici Srpskoj da iskreno vjeruje u ono sto je napisano u Glasu Srpske danas onda je ovo sumrak ljudskog uma.

ODGOVORITE
Name

Evo ovako:

05.03.2014 18:01

Prvo treba dobiti vlast na izborima. Drugo donijeti zakon o porijeklu imovine od 1995 do danas i svu nelegalno stecenu imovinu usmjeriti u poboljsanje standarda najugrozenijih lica.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

05.03.2014 14:51

Ovako, koliko sam obavješten Vukotić od Republike Srpske prima samo borački dodatak na godišnjem nivou, no to sada nije toliko bitno.Bitno je da se oni koji u budućnosti budu izabrani mogu ekspresno smijeniti ako ne rade svoje posao kako treba, a ne da ih čovjek sa puškom ne može istjerati iz fotelje. Što se tiče našeg "dragog" Milokrada valjda su borci i invalidi vidjeli i čuli kako ih on zove! Ne znam samo šta je on ako smo mi "ološ"? Pogledajte se, između ostalih i j, na kakvu smo bijedu spali zbog ovih kriminalaca. Mogu i želim slobodno da napišem da svi ovdje pomenuti su obične OVCE ZA ŠIŠANJE ako glasaju za njega pogotovo što ih isti taj naziva ološom i ne da im ni hljeba da jedu pljačkajući ono što smo mi krvlju stvorili.

ODGOVORITE
Name

banjalucanin

05.03.2014 17:53

Mozda i bude nesto od ovog Dronjka....

ODGOVORITE
Name

Borac

05.03.2014 11:52

Nije Dronjak histerican,histerican je Milokrad koji je sve opljackao od naroda pa zna da mu se blizi zatvor!

ODGOVORITE
Name

SAŠA

05.03.2014 11:34

Iskreno se nadam da je narodu konačno postalo jasno ko mu je na vlasti...

ODGOVORITE
Name

petar

05.03.2014 11:32

Ostrije malo bez tolikih izvinjenja! A Dodika su i ratni veterani olos i placenici moj sin ranjen sa cetiri metka ima 30 KM invalidninu, a njegov 3 miliona sto nije olos, ali olos mu caca!

ODGOVORITE
Name

Ne kontam

05.03.2014 17:59

Sta bi bilo da nekome od tih ljudi sto su proglaseni izdajnicima bude nesto?Dali su ti idioti svjesni sta su uradili kad su objavili te spiskove ili su morali po naredjenju Mile da to napisu pa sta bude?Slobini su pravili spiskove na kojima su bili:Curuvija,Pantic,Stambolic...kraj svi znamo.Nadam se da tim ljudima nece dlaka s glave faliti.a ovim idiotima sto prave price i pisu te budalestine neka je na sramotu.I necemo vam to zaboraviti da znate!!!

ODGOVORITE
Name

Milan Vujicic

05.03.2014 14:51

Kako se mogu uclaniti u tvoju organizaciju? Hocu da pomognem u rusenju. A ovi neka hapse doci ce vreme kad cemo mi njih privoditi!!! Mi njima necemo oprostiti niti imati milosti.

ODGOVORITE
Name

pepa

05.03.2014 11:40

Svaka cast Dronjak. Samo tako.

ODGOVORITE
Name

Sasa Hercegovac

05.03.2014 14:00

Inace nisam ljubitelj nevladinih organizacija. Ali vlast je postala brutalna, jos malo pocece privoditi I streljati svakoga ko izrazi nezadovoljstvo.

ODGOVORITE
Name

Remi

05.03.2014 12:50

Dronjak zasto tako histericna prica? Ako nisi kriv tuzi Glas Srpske i trazi pravdu.

ODGOVORITE
Name

srpsko sarajevo

05.03.2014 12:16

Ko sluša mlade moj Dronjak vidis da smo zadnja rupa na sviralu... dok ne promjenimo iz korjena ove lopove i kriminalce nema nam budućnosti nikakve NAŽALOST ...

ODGOVORITE
Name

Re Petar

05.03.2014 13:14

Prvi rstni veterani ne koriste tudje probleme za svoju promociju. Primjer je Vukotic koji je od drzave dobio vise nego desetina drugih. Poslije izbora bice svima jasno za koje ciljeve se bori ovaj veteran- zivi bili pa vidjeli!

ODGOVORITE
Name

Evo ovako

05.03.2014 17:54

Prvo cemo Skrbica i Milu uhapsiti.Drugo Glas Srpske raspustiti a ove novinare sto sramote sve nas i pisu bljuvotine otjerati iz medija.

ODGOVORITE
Name

SIMO.P.OROZ

05.03.2014 11:47

Mladi čovječe,budi oprezan,sistem, ne oprašta

ODGOVORITE
Name

Ja...

06.03.2014 08:39

...sve vjerujem što je napisano u Glasu Srpske!

ODGOVORITE
Name

roki

06.03.2014 08:36

Ne lupajte pitajte dronjkove kolege sa faksa koje on i sta je niko i nista.. Nije mogao dati ni pet ispita za pet godina pa je presao na privatnii pametuje sada nama sta i kako treba.. Velika strucnjak za buducnost RS.. Samo da ne ode u inostranstvo tako veliki strucnjak onda nas nema nigdje..

ODGOVORITE
Name

DOBRO VIDIM

06.03.2014 17:03

DOMACI IZDAJNICI SU ONI KOJI SU ZA VREME PRIVATIZACIJE OPLJACKALI SRPSKU Domaci izdajnici su oni politicari koji nisu pokrenuli istrage o pljackaskoj privatizaciji Domaci izdajnici su oni koji su svojom politikom doveli narod u ovakav polozaj Domaci izdajnici su mediji koji podrzavaju te tajkune i politicare A NE OVAJ MLAD COVJEK KOJI POKUSAVA NESTO DA PROMENI U SRPKOJ

ODGOVORITE
Name

SRB in

06.03.2014 16:49

Samo još više i još jače, protiv lopovskog režima. Ne posustajte ni za jotu.

ODGOVORITE
Name

Gavrilo Princip

06.03.2014 06:49

Mi Srbi smo gori od onih u Džemahiriji. Kad mi poludimo to nije ni jedan posto od onoga što se događalo u Džemahiriji. Zna Milokrad i svita da je Srpski narod na kraju tog ludila. Njemu je bolje da podnese ostavku, jer ako narod izađe na ulicu, Milokrad i njegovi oko njega su momentalno izgubili sve. Apsolutno sve. Srpski Narod ako izađe na ulice, više ni Bog sa nebesa ne može spasiti ovaj režim. Ja bih poručio ovoj kriminalnoj vlasti da se ne igra sa živcima ovog napaćenog naroda kome je sve dogorelo !

ODGOVORITE
Name

Dejan mg

06.03.2014 10:04

Moja podrska ovom momku. Nemam pojma ko si. Cuo sam nesto u medijima da se protivis vlastima, a njihov neprijatelj je moj prijatelj. Gledao sam konferenciju juce i prvi put sam cuo kako komuniciras. Ima nesto u tebi. A onaj konj iz Glasa sto mlati po nalogu Dodika, njega posle oktobra pozovi na konferenciju, a zovi i mene, pa cu ja da mu objasnim ko je taj covjek u Bjeljini, i ko su domaci izdajnici...

ODGOVORITE
Name

Rujo

06.03.2014 01:22

Dronjak, probaj da zavrsis fakultet, mani se politike, na kraju ces postati kalimero.

ODGOVORITE
Name

bane80

24.04.2024 05:30

Kako bi se ti slizao sa Dodikom da ti ponudi neku koznu fotelju,pa da osam sati dnevno zijevas u plafon.... Svi su isti...

ODGOVORITE
Name

Gile

05.03.2014 17:14

Da su ovo sve ciste izmisljotine Glasa Srpske to je svakom normalnom covjeku jasno. Da je ovaj momak veliki problem lopovima iz vlasti i to svi znamo. Da mu spremaju neku podvalu i to svi ocekujemo, jer nasi lopovi ne ostaju nikome duzni. Ovaj momak je hrabar i pametan ali sta mu to vrijedi kada ce Dodik opet iz drzavnog budzeta svaki glas u oktobru platiti 100 KM i opet ostati na vlasti. Nas narod nema tu svijest da kaze ne hvala ne trebaju meni vasih 100 KM meni treba postena vlast u Republici Srpskoj. Nas narod kaze sto maraka je sto maraka. Iskreno volio bi da nije tako ali nazalost jeste.

ODGOVORITE
Name

banja luka

05.03.2014 16:49

Ako ima iko u Republici Srpskoj da iskreno vjeruje u ono sto je napisano u Glasu Srpske danas onda je ovo sumrak ljudskog uma.

ODGOVORITE
Name

Evo ovako:

05.03.2014 18:01

Prvo treba dobiti vlast na izborima. Drugo donijeti zakon o porijeklu imovine od 1995 do danas i svu nelegalno stecenu imovinu usmjeriti u poboljsanje standarda najugrozenijih lica.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

05.03.2014 14:51

Ovako, koliko sam obavješten Vukotić od Republike Srpske prima samo borački dodatak na godišnjem nivou, no to sada nije toliko bitno.Bitno je da se oni koji u budućnosti budu izabrani mogu ekspresno smijeniti ako ne rade svoje posao kako treba, a ne da ih čovjek sa puškom ne može istjerati iz fotelje. Što se tiče našeg "dragog" Milokrada valjda su borci i invalidi vidjeli i čuli kako ih on zove! Ne znam samo šta je on ako smo mi "ološ"? Pogledajte se, između ostalih i j, na kakvu smo bijedu spali zbog ovih kriminalaca. Mogu i želim slobodno da napišem da svi ovdje pomenuti su obične OVCE ZA ŠIŠANJE ako glasaju za njega pogotovo što ih isti taj naziva ološom i ne da im ni hljeba da jedu pljačkajući ono što smo mi krvlju stvorili.

ODGOVORITE
Name

banjalucanin

05.03.2014 17:53

Mozda i bude nesto od ovog Dronjka....

ODGOVORITE
Name

Borac

05.03.2014 11:52

Nije Dronjak histerican,histerican je Milokrad koji je sve opljackao od naroda pa zna da mu se blizi zatvor!

ODGOVORITE
Name

SAŠA

05.03.2014 11:34

Iskreno se nadam da je narodu konačno postalo jasno ko mu je na vlasti...

ODGOVORITE
Name

petar

05.03.2014 11:32

Ostrije malo bez tolikih izvinjenja! A Dodika su i ratni veterani olos i placenici moj sin ranjen sa cetiri metka ima 30 KM invalidninu, a njegov 3 miliona sto nije olos, ali olos mu caca!

ODGOVORITE
Name

Ne kontam

05.03.2014 17:59

Sta bi bilo da nekome od tih ljudi sto su proglaseni izdajnicima bude nesto?Dali su ti idioti svjesni sta su uradili kad su objavili te spiskove ili su morali po naredjenju Mile da to napisu pa sta bude?Slobini su pravili spiskove na kojima su bili:Curuvija,Pantic,Stambolic...kraj svi znamo.Nadam se da tim ljudima nece dlaka s glave faliti.a ovim idiotima sto prave price i pisu te budalestine neka je na sramotu.I necemo vam to zaboraviti da znate!!!

ODGOVORITE
Name

Milan Vujicic

05.03.2014 14:51

Kako se mogu uclaniti u tvoju organizaciju? Hocu da pomognem u rusenju. A ovi neka hapse doci ce vreme kad cemo mi njih privoditi!!! Mi njima necemo oprostiti niti imati milosti.

ODGOVORITE
Name

pepa

05.03.2014 11:40

Svaka cast Dronjak. Samo tako.

ODGOVORITE
Name

Sasa Hercegovac

05.03.2014 14:00

Inace nisam ljubitelj nevladinih organizacija. Ali vlast je postala brutalna, jos malo pocece privoditi I streljati svakoga ko izrazi nezadovoljstvo.

ODGOVORITE
Name

Remi

05.03.2014 12:50

Dronjak zasto tako histericna prica? Ako nisi kriv tuzi Glas Srpske i trazi pravdu.

ODGOVORITE
Name

srpsko sarajevo

05.03.2014 12:16

Ko sluša mlade moj Dronjak vidis da smo zadnja rupa na sviralu... dok ne promjenimo iz korjena ove lopove i kriminalce nema nam budućnosti nikakve NAŽALOST ...

ODGOVORITE
Name

Re Petar

05.03.2014 13:14

Prvi rstni veterani ne koriste tudje probleme za svoju promociju. Primjer je Vukotic koji je od drzave dobio vise nego desetina drugih. Poslije izbora bice svima jasno za koje ciljeve se bori ovaj veteran- zivi bili pa vidjeli!

ODGOVORITE
Name

Evo ovako

05.03.2014 17:54

Prvo cemo Skrbica i Milu uhapsiti.Drugo Glas Srpske raspustiti a ove novinare sto sramote sve nas i pisu bljuvotine otjerati iz medija.

ODGOVORITE
Name

SIMO.P.OROZ

05.03.2014 11:47

Mladi čovječe,budi oprezan,sistem, ne oprašta

ODGOVORITE
Name

Ja...

06.03.2014 08:39

...sve vjerujem što je napisano u Glasu Srpske!

ODGOVORITE
Name

roki

06.03.2014 08:36

Ne lupajte pitajte dronjkove kolege sa faksa koje on i sta je niko i nista.. Nije mogao dati ni pet ispita za pet godina pa je presao na privatnii pametuje sada nama sta i kako treba.. Velika strucnjak za buducnost RS.. Samo da ne ode u inostranstvo tako veliki strucnjak onda nas nema nigdje..

ODGOVORITE
Name

DOBRO VIDIM

06.03.2014 17:03

DOMACI IZDAJNICI SU ONI KOJI SU ZA VREME PRIVATIZACIJE OPLJACKALI SRPSKU Domaci izdajnici su oni politicari koji nisu pokrenuli istrage o pljackaskoj privatizaciji Domaci izdajnici su oni koji su svojom politikom doveli narod u ovakav polozaj Domaci izdajnici su mediji koji podrzavaju te tajkune i politicare A NE OVAJ MLAD COVJEK KOJI POKUSAVA NESTO DA PROMENI U SRPKOJ

ODGOVORITE
Name

SRB in

06.03.2014 16:49

Samo još više i još jače, protiv lopovskog režima. Ne posustajte ni za jotu.

ODGOVORITE
Name

Gavrilo Princip

06.03.2014 06:49

Mi Srbi smo gori od onih u Džemahiriji. Kad mi poludimo to nije ni jedan posto od onoga što se događalo u Džemahiriji. Zna Milokrad i svita da je Srpski narod na kraju tog ludila. Njemu je bolje da podnese ostavku, jer ako narod izađe na ulicu, Milokrad i njegovi oko njega su momentalno izgubili sve. Apsolutno sve. Srpski Narod ako izađe na ulice, više ni Bog sa nebesa ne može spasiti ovaj režim. Ja bih poručio ovoj kriminalnoj vlasti da se ne igra sa živcima ovog napaćenog naroda kome je sve dogorelo !

ODGOVORITE
Name

Dejan mg

06.03.2014 10:04

Moja podrska ovom momku. Nemam pojma ko si. Cuo sam nesto u medijima da se protivis vlastima, a njihov neprijatelj je moj prijatelj. Gledao sam konferenciju juce i prvi put sam cuo kako komuniciras. Ima nesto u tebi. A onaj konj iz Glasa sto mlati po nalogu Dodika, njega posle oktobra pozovi na konferenciju, a zovi i mene, pa cu ja da mu objasnim ko je taj covjek u Bjeljini, i ko su domaci izdajnici...

ODGOVORITE
Name

Rujo

06.03.2014 01:22

Dronjak, probaj da zavrsis fakultet, mani se politike, na kraju ces postati kalimero.

ODGOVORITE
Name

bane80

24.04.2024 05:30

Kako bi se ti slizao sa Dodikom da ti ponudi neku koznu fotelju,pa da osam sati dnevno zijevas u plafon.... Svi su isti...

ODGOVORITE
Name

Gile

05.03.2014 17:14

Da su ovo sve ciste izmisljotine Glasa Srpske to je svakom normalnom covjeku jasno. Da je ovaj momak veliki problem lopovima iz vlasti i to svi znamo. Da mu spremaju neku podvalu i to svi ocekujemo, jer nasi lopovi ne ostaju nikome duzni. Ovaj momak je hrabar i pametan ali sta mu to vrijedi kada ce Dodik opet iz drzavnog budzeta svaki glas u oktobru platiti 100 KM i opet ostati na vlasti. Nas narod nema tu svijest da kaze ne hvala ne trebaju meni vasih 100 KM meni treba postena vlast u Republici Srpskoj. Nas narod kaze sto maraka je sto maraka. Iskreno volio bi da nije tako ali nazalost jeste.

ODGOVORITE
Name

banja luka

05.03.2014 16:49

Ako ima iko u Republici Srpskoj da iskreno vjeruje u ono sto je napisano u Glasu Srpske danas onda je ovo sumrak ljudskog uma.

ODGOVORITE
Name

Evo ovako:

05.03.2014 18:01

Prvo treba dobiti vlast na izborima. Drugo donijeti zakon o porijeklu imovine od 1995 do danas i svu nelegalno stecenu imovinu usmjeriti u poboljsanje standarda najugrozenijih lica.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

05.03.2014 14:51

Ovako, koliko sam obavješten Vukotić od Republike Srpske prima samo borački dodatak na godišnjem nivou, no to sada nije toliko bitno.Bitno je da se oni koji u budućnosti budu izabrani mogu ekspresno smijeniti ako ne rade svoje posao kako treba, a ne da ih čovjek sa puškom ne može istjerati iz fotelje. Što se tiče našeg "dragog" Milokrada valjda su borci i invalidi vidjeli i čuli kako ih on zove! Ne znam samo šta je on ako smo mi "ološ"? Pogledajte se, između ostalih i j, na kakvu smo bijedu spali zbog ovih kriminalaca. Mogu i želim slobodno da napišem da svi ovdje pomenuti su obične OVCE ZA ŠIŠANJE ako glasaju za njega pogotovo što ih isti taj naziva ološom i ne da im ni hljeba da jedu pljačkajući ono što smo mi krvlju stvorili.

ODGOVORITE
Name

banjalucanin

05.03.2014 17:53

Mozda i bude nesto od ovog Dronjka....

ODGOVORITE
Name

Borac

05.03.2014 11:52

Nije Dronjak histerican,histerican je Milokrad koji je sve opljackao od naroda pa zna da mu se blizi zatvor!

ODGOVORITE
Name

SAŠA

05.03.2014 11:34

Iskreno se nadam da je narodu konačno postalo jasno ko mu je na vlasti...

ODGOVORITE
Name

petar

05.03.2014 11:32

Ostrije malo bez tolikih izvinjenja! A Dodika su i ratni veterani olos i placenici moj sin ranjen sa cetiri metka ima 30 KM invalidninu, a njegov 3 miliona sto nije olos, ali olos mu caca!

ODGOVORITE
Name

Ne kontam

05.03.2014 17:59

Sta bi bilo da nekome od tih ljudi sto su proglaseni izdajnicima bude nesto?Dali su ti idioti svjesni sta su uradili kad su objavili te spiskove ili su morali po naredjenju Mile da to napisu pa sta bude?Slobini su pravili spiskove na kojima su bili:Curuvija,Pantic,Stambolic...kraj svi znamo.Nadam se da tim ljudima nece dlaka s glave faliti.a ovim idiotima sto prave price i pisu te budalestine neka je na sramotu.I necemo vam to zaboraviti da znate!!!

ODGOVORITE
Name

Milan Vujicic

05.03.2014 14:51

Kako se mogu uclaniti u tvoju organizaciju? Hocu da pomognem u rusenju. A ovi neka hapse doci ce vreme kad cemo mi njih privoditi!!! Mi njima necemo oprostiti niti imati milosti.

ODGOVORITE
Name

pepa

05.03.2014 11:40

Svaka cast Dronjak. Samo tako.

ODGOVORITE
Name

Sasa Hercegovac

05.03.2014 14:00

Inace nisam ljubitelj nevladinih organizacija. Ali vlast je postala brutalna, jos malo pocece privoditi I streljati svakoga ko izrazi nezadovoljstvo.

ODGOVORITE
Name

Remi

05.03.2014 12:50

Dronjak zasto tako histericna prica? Ako nisi kriv tuzi Glas Srpske i trazi pravdu.

ODGOVORITE
Name

srpsko sarajevo

05.03.2014 12:16

Ko sluša mlade moj Dronjak vidis da smo zadnja rupa na sviralu... dok ne promjenimo iz korjena ove lopove i kriminalce nema nam budućnosti nikakve NAŽALOST ...

ODGOVORITE
Name

Re Petar

05.03.2014 13:14

Prvi rstni veterani ne koriste tudje probleme za svoju promociju. Primjer je Vukotic koji je od drzave dobio vise nego desetina drugih. Poslije izbora bice svima jasno za koje ciljeve se bori ovaj veteran- zivi bili pa vidjeli!

ODGOVORITE
Name

Evo ovako

05.03.2014 17:54

Prvo cemo Skrbica i Milu uhapsiti.Drugo Glas Srpske raspustiti a ove novinare sto sramote sve nas i pisu bljuvotine otjerati iz medija.

ODGOVORITE
Name

SIMO.P.OROZ

05.03.2014 11:47

Mladi čovječe,budi oprezan,sistem, ne oprašta

ODGOVORITE
Name

Ja...

06.03.2014 08:39

...sve vjerujem što je napisano u Glasu Srpske!

ODGOVORITE
Name

roki

06.03.2014 08:36

Ne lupajte pitajte dronjkove kolege sa faksa koje on i sta je niko i nista.. Nije mogao dati ni pet ispita za pet godina pa je presao na privatnii pametuje sada nama sta i kako treba.. Velika strucnjak za buducnost RS.. Samo da ne ode u inostranstvo tako veliki strucnjak onda nas nema nigdje..

ODGOVORITE
Name

DOBRO VIDIM

06.03.2014 17:03

DOMACI IZDAJNICI SU ONI KOJI SU ZA VREME PRIVATIZACIJE OPLJACKALI SRPSKU Domaci izdajnici su oni politicari koji nisu pokrenuli istrage o pljackaskoj privatizaciji Domaci izdajnici su oni koji su svojom politikom doveli narod u ovakav polozaj Domaci izdajnici su mediji koji podrzavaju te tajkune i politicare A NE OVAJ MLAD COVJEK KOJI POKUSAVA NESTO DA PROMENI U SRPKOJ

ODGOVORITE
Name

SRB in

06.03.2014 16:49

Samo još više i još jače, protiv lopovskog režima. Ne posustajte ni za jotu.

ODGOVORITE
Name

Gavrilo Princip

06.03.2014 06:49

Mi Srbi smo gori od onih u Džemahiriji. Kad mi poludimo to nije ni jedan posto od onoga što se događalo u Džemahiriji. Zna Milokrad i svita da je Srpski narod na kraju tog ludila. Njemu je bolje da podnese ostavku, jer ako narod izađe na ulicu, Milokrad i njegovi oko njega su momentalno izgubili sve. Apsolutno sve. Srpski Narod ako izađe na ulice, više ni Bog sa nebesa ne može spasiti ovaj režim. Ja bih poručio ovoj kriminalnoj vlasti da se ne igra sa živcima ovog napaćenog naroda kome je sve dogorelo !

ODGOVORITE
Name

Dejan mg

06.03.2014 10:04

Moja podrska ovom momku. Nemam pojma ko si. Cuo sam nesto u medijima da se protivis vlastima, a njihov neprijatelj je moj prijatelj. Gledao sam konferenciju juce i prvi put sam cuo kako komuniciras. Ima nesto u tebi. A onaj konj iz Glasa sto mlati po nalogu Dodika, njega posle oktobra pozovi na konferenciju, a zovi i mene, pa cu ja da mu objasnim ko je taj covjek u Bjeljini, i ko su domaci izdajnici...

ODGOVORITE
Name

Rujo

06.03.2014 01:22

Dronjak, probaj da zavrsis fakultet, mani se politike, na kraju ces postati kalimero.

ODGOVORITE
Name

bane80

24.04.2024 05:30

Kako bi se ti slizao sa Dodikom da ti ponudi neku koznu fotelju,pa da osam sati dnevno zijevas u plafon.... Svi su isti...

ODGOVORITE
Name

Gile

05.03.2014 17:14

Da su ovo sve ciste izmisljotine Glasa Srpske to je svakom normalnom covjeku jasno. Da je ovaj momak veliki problem lopovima iz vlasti i to svi znamo. Da mu spremaju neku podvalu i to svi ocekujemo, jer nasi lopovi ne ostaju nikome duzni. Ovaj momak je hrabar i pametan ali sta mu to vrijedi kada ce Dodik opet iz drzavnog budzeta svaki glas u oktobru platiti 100 KM i opet ostati na vlasti. Nas narod nema tu svijest da kaze ne hvala ne trebaju meni vasih 100 KM meni treba postena vlast u Republici Srpskoj. Nas narod kaze sto maraka je sto maraka. Iskreno volio bi da nije tako ali nazalost jeste.

ODGOVORITE
Name

banja luka

05.03.2014 16:49

Ako ima iko u Republici Srpskoj da iskreno vjeruje u ono sto je napisano u Glasu Srpske danas onda je ovo sumrak ljudskog uma.

ODGOVORITE
Name

Evo ovako:

05.03.2014 18:01

Prvo treba dobiti vlast na izborima. Drugo donijeti zakon o porijeklu imovine od 1995 do danas i svu nelegalno stecenu imovinu usmjeriti u poboljsanje standarda najugrozenijih lica.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

05.03.2014 14:51

Ovako, koliko sam obavješten Vukotić od Republike Srpske prima samo borački dodatak na godišnjem nivou, no to sada nije toliko bitno.Bitno je da se oni koji u budućnosti budu izabrani mogu ekspresno smijeniti ako ne rade svoje posao kako treba, a ne da ih čovjek sa puškom ne može istjerati iz fotelje. Što se tiče našeg "dragog" Milokrada valjda su borci i invalidi vidjeli i čuli kako ih on zove! Ne znam samo šta je on ako smo mi "ološ"? Pogledajte se, između ostalih i j, na kakvu smo bijedu spali zbog ovih kriminalaca. Mogu i želim slobodno da napišem da svi ovdje pomenuti su obične OVCE ZA ŠIŠANJE ako glasaju za njega pogotovo što ih isti taj naziva ološom i ne da im ni hljeba da jedu pljačkajući ono što smo mi krvlju stvorili.

ODGOVORITE
Name

banjalucanin

05.03.2014 17:53

Mozda i bude nesto od ovog Dronjka....

ODGOVORITE
Name

Borac

05.03.2014 11:52

Nije Dronjak histerican,histerican je Milokrad koji je sve opljackao od naroda pa zna da mu se blizi zatvor!

ODGOVORITE
Name

SAŠA

05.03.2014 11:34

Iskreno se nadam da je narodu konačno postalo jasno ko mu je na vlasti...

ODGOVORITE
Name

petar

05.03.2014 11:32

Ostrije malo bez tolikih izvinjenja! A Dodika su i ratni veterani olos i placenici moj sin ranjen sa cetiri metka ima 30 KM invalidninu, a njegov 3 miliona sto nije olos, ali olos mu caca!

ODGOVORITE
Name

Ne kontam

05.03.2014 17:59

Sta bi bilo da nekome od tih ljudi sto su proglaseni izdajnicima bude nesto?Dali su ti idioti svjesni sta su uradili kad su objavili te spiskove ili su morali po naredjenju Mile da to napisu pa sta bude?Slobini su pravili spiskove na kojima su bili:Curuvija,Pantic,Stambolic...kraj svi znamo.Nadam se da tim ljudima nece dlaka s glave faliti.a ovim idiotima sto prave price i pisu te budalestine neka je na sramotu.I necemo vam to zaboraviti da znate!!!

ODGOVORITE
Name

Milan Vujicic

05.03.2014 14:51

Kako se mogu uclaniti u tvoju organizaciju? Hocu da pomognem u rusenju. A ovi neka hapse doci ce vreme kad cemo mi njih privoditi!!! Mi njima necemo oprostiti niti imati milosti.

ODGOVORITE
Name

pepa

05.03.2014 11:40

Svaka cast Dronjak. Samo tako.

ODGOVORITE
Name

Sasa Hercegovac

05.03.2014 14:00

Inace nisam ljubitelj nevladinih organizacija. Ali vlast je postala brutalna, jos malo pocece privoditi I streljati svakoga ko izrazi nezadovoljstvo.

ODGOVORITE
Name

Remi

05.03.2014 12:50

Dronjak zasto tako histericna prica? Ako nisi kriv tuzi Glas Srpske i trazi pravdu.

ODGOVORITE
Name

srpsko sarajevo

05.03.2014 12:16

Ko sluša mlade moj Dronjak vidis da smo zadnja rupa na sviralu... dok ne promjenimo iz korjena ove lopove i kriminalce nema nam budućnosti nikakve NAŽALOST ...

ODGOVORITE
Name

Re Petar

05.03.2014 13:14

Prvi rstni veterani ne koriste tudje probleme za svoju promociju. Primjer je Vukotic koji je od drzave dobio vise nego desetina drugih. Poslije izbora bice svima jasno za koje ciljeve se bori ovaj veteran- zivi bili pa vidjeli!

ODGOVORITE
Name

Evo ovako

05.03.2014 17:54

Prvo cemo Skrbica i Milu uhapsiti.Drugo Glas Srpske raspustiti a ove novinare sto sramote sve nas i pisu bljuvotine otjerati iz medija.

ODGOVORITE
Name

SIMO.P.OROZ

05.03.2014 11:47

Mladi čovječe,budi oprezan,sistem, ne oprašta

ODGOVORITE
Name

Ja...

06.03.2014 08:39

...sve vjerujem što je napisano u Glasu Srpske!

ODGOVORITE
Name

roki

06.03.2014 08:36

Ne lupajte pitajte dronjkove kolege sa faksa koje on i sta je niko i nista.. Nije mogao dati ni pet ispita za pet godina pa je presao na privatnii pametuje sada nama sta i kako treba.. Velika strucnjak za buducnost RS.. Samo da ne ode u inostranstvo tako veliki strucnjak onda nas nema nigdje..

ODGOVORITE
Name

DOBRO VIDIM

06.03.2014 17:03

DOMACI IZDAJNICI SU ONI KOJI SU ZA VREME PRIVATIZACIJE OPLJACKALI SRPSKU Domaci izdajnici su oni politicari koji nisu pokrenuli istrage o pljackaskoj privatizaciji Domaci izdajnici su oni koji su svojom politikom doveli narod u ovakav polozaj Domaci izdajnici su mediji koji podrzavaju te tajkune i politicare A NE OVAJ MLAD COVJEK KOJI POKUSAVA NESTO DA PROMENI U SRPKOJ

ODGOVORITE
Name

SRB in

06.03.2014 16:49

Samo još više i još jače, protiv lopovskog režima. Ne posustajte ni za jotu.

ODGOVORITE
Name

Gavrilo Princip

06.03.2014 06:49

Mi Srbi smo gori od onih u Džemahiriji. Kad mi poludimo to nije ni jedan posto od onoga što se događalo u Džemahiriji. Zna Milokrad i svita da je Srpski narod na kraju tog ludila. Njemu je bolje da podnese ostavku, jer ako narod izađe na ulicu, Milokrad i njegovi oko njega su momentalno izgubili sve. Apsolutno sve. Srpski Narod ako izađe na ulice, više ni Bog sa nebesa ne može spasiti ovaj režim. Ja bih poručio ovoj kriminalnoj vlasti da se ne igra sa živcima ovog napaćenog naroda kome je sve dogorelo !

ODGOVORITE
Name

Dejan mg

06.03.2014 10:04

Moja podrska ovom momku. Nemam pojma ko si. Cuo sam nesto u medijima da se protivis vlastima, a njihov neprijatelj je moj prijatelj. Gledao sam konferenciju juce i prvi put sam cuo kako komuniciras. Ima nesto u tebi. A onaj konj iz Glasa sto mlati po nalogu Dodika, njega posle oktobra pozovi na konferenciju, a zovi i mene, pa cu ja da mu objasnim ko je taj covjek u Bjeljini, i ko su domaci izdajnici...

ODGOVORITE
Name

Rujo

06.03.2014 01:22

Dronjak, probaj da zavrsis fakultet, mani se politike, na kraju ces postati kalimero.

ODGOVORITE
Name

bane80

24.04.2024 05:30

Kako bi se ti slizao sa Dodikom da ti ponudi neku koznu fotelju,pa da osam sati dnevno zijevas u plafon.... Svi su isti...

ODGOVORITE
Name

Gile

05.03.2014 17:14

Da su ovo sve ciste izmisljotine Glasa Srpske to je svakom normalnom covjeku jasno. Da je ovaj momak veliki problem lopovima iz vlasti i to svi znamo. Da mu spremaju neku podvalu i to svi ocekujemo, jer nasi lopovi ne ostaju nikome duzni. Ovaj momak je hrabar i pametan ali sta mu to vrijedi kada ce Dodik opet iz drzavnog budzeta svaki glas u oktobru platiti 100 KM i opet ostati na vlasti. Nas narod nema tu svijest da kaze ne hvala ne trebaju meni vasih 100 KM meni treba postena vlast u Republici Srpskoj. Nas narod kaze sto maraka je sto maraka. Iskreno volio bi da nije tako ali nazalost jeste.

ODGOVORITE
Name

banja luka

05.03.2014 16:49

Ako ima iko u Republici Srpskoj da iskreno vjeruje u ono sto je napisano u Glasu Srpske danas onda je ovo sumrak ljudskog uma.

ODGOVORITE
Name

Evo ovako:

05.03.2014 18:01

Prvo treba dobiti vlast na izborima. Drugo donijeti zakon o porijeklu imovine od 1995 do danas i svu nelegalno stecenu imovinu usmjeriti u poboljsanje standarda najugrozenijih lica.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

05.03.2014 14:51

Ovako, koliko sam obavješten Vukotić od Republike Srpske prima samo borački dodatak na godišnjem nivou, no to sada nije toliko bitno.Bitno je da se oni koji u budućnosti budu izabrani mogu ekspresno smijeniti ako ne rade svoje posao kako treba, a ne da ih čovjek sa puškom ne može istjerati iz fotelje. Što se tiče našeg "dragog" Milokrada valjda su borci i invalidi vidjeli i čuli kako ih on zove! Ne znam samo šta je on ako smo mi "ološ"? Pogledajte se, između ostalih i j, na kakvu smo bijedu spali zbog ovih kriminalaca. Mogu i želim slobodno da napišem da svi ovdje pomenuti su obične OVCE ZA ŠIŠANJE ako glasaju za njega pogotovo što ih isti taj naziva ološom i ne da im ni hljeba da jedu pljačkajući ono što smo mi krvlju stvorili.

ODGOVORITE
Name

banjalucanin

05.03.2014 17:53

Mozda i bude nesto od ovog Dronjka....

ODGOVORITE
Name

Borac

05.03.2014 11:52

Nije Dronjak histerican,histerican je Milokrad koji je sve opljackao od naroda pa zna da mu se blizi zatvor!

ODGOVORITE
Name

SAŠA

05.03.2014 11:34

Iskreno se nadam da je narodu konačno postalo jasno ko mu je na vlasti...

ODGOVORITE
Name

petar

05.03.2014 11:32

Ostrije malo bez tolikih izvinjenja! A Dodika su i ratni veterani olos i placenici moj sin ranjen sa cetiri metka ima 30 KM invalidninu, a njegov 3 miliona sto nije olos, ali olos mu caca!

ODGOVORITE
Name

Ne kontam

05.03.2014 17:59

Sta bi bilo da nekome od tih ljudi sto su proglaseni izdajnicima bude nesto?Dali su ti idioti svjesni sta su uradili kad su objavili te spiskove ili su morali po naredjenju Mile da to napisu pa sta bude?Slobini su pravili spiskove na kojima su bili:Curuvija,Pantic,Stambolic...kraj svi znamo.Nadam se da tim ljudima nece dlaka s glave faliti.a ovim idiotima sto prave price i pisu te budalestine neka je na sramotu.I necemo vam to zaboraviti da znate!!!

ODGOVORITE
Name

Milan Vujicic

05.03.2014 14:51

Kako se mogu uclaniti u tvoju organizaciju? Hocu da pomognem u rusenju. A ovi neka hapse doci ce vreme kad cemo mi njih privoditi!!! Mi njima necemo oprostiti niti imati milosti.

ODGOVORITE
Name

pepa

05.03.2014 11:40

Svaka cast Dronjak. Samo tako.

ODGOVORITE
Name

Sasa Hercegovac

05.03.2014 14:00

Inace nisam ljubitelj nevladinih organizacija. Ali vlast je postala brutalna, jos malo pocece privoditi I streljati svakoga ko izrazi nezadovoljstvo.

ODGOVORITE
Name

Remi

05.03.2014 12:50

Dronjak zasto tako histericna prica? Ako nisi kriv tuzi Glas Srpske i trazi pravdu.

ODGOVORITE
Name

srpsko sarajevo

05.03.2014 12:16

Ko sluša mlade moj Dronjak vidis da smo zadnja rupa na sviralu... dok ne promjenimo iz korjena ove lopove i kriminalce nema nam budućnosti nikakve NAŽALOST ...

ODGOVORITE
Name

Re Petar

05.03.2014 13:14

Prvi rstni veterani ne koriste tudje probleme za svoju promociju. Primjer je Vukotic koji je od drzave dobio vise nego desetina drugih. Poslije izbora bice svima jasno za koje ciljeve se bori ovaj veteran- zivi bili pa vidjeli!

ODGOVORITE
Name

Evo ovako

05.03.2014 17:54

Prvo cemo Skrbica i Milu uhapsiti.Drugo Glas Srpske raspustiti a ove novinare sto sramote sve nas i pisu bljuvotine otjerati iz medija.

ODGOVORITE
Name

SIMO.P.OROZ

05.03.2014 11:47

Mladi čovječe,budi oprezan,sistem, ne oprašta

ODGOVORITE
Name

Ja...

06.03.2014 08:39

...sve vjerujem što je napisano u Glasu Srpske!

ODGOVORITE
Name

roki

06.03.2014 08:36

Ne lupajte pitajte dronjkove kolege sa faksa koje on i sta je niko i nista.. Nije mogao dati ni pet ispita za pet godina pa je presao na privatnii pametuje sada nama sta i kako treba.. Velika strucnjak za buducnost RS.. Samo da ne ode u inostranstvo tako veliki strucnjak onda nas nema nigdje..

ODGOVORITE
Name

DOBRO VIDIM

06.03.2014 17:03

DOMACI IZDAJNICI SU ONI KOJI SU ZA VREME PRIVATIZACIJE OPLJACKALI SRPSKU Domaci izdajnici su oni politicari koji nisu pokrenuli istrage o pljackaskoj privatizaciji Domaci izdajnici su oni koji su svojom politikom doveli narod u ovakav polozaj Domaci izdajnici su mediji koji podrzavaju te tajkune i politicare A NE OVAJ MLAD COVJEK KOJI POKUSAVA NESTO DA PROMENI U SRPKOJ

ODGOVORITE
Name

SRB in

06.03.2014 16:49

Samo još više i još jače, protiv lopovskog režima. Ne posustajte ni za jotu.

ODGOVORITE
Name

Gavrilo Princip

06.03.2014 06:49

Mi Srbi smo gori od onih u Džemahiriji. Kad mi poludimo to nije ni jedan posto od onoga što se događalo u Džemahiriji. Zna Milokrad i svita da je Srpski narod na kraju tog ludila. Njemu je bolje da podnese ostavku, jer ako narod izađe na ulicu, Milokrad i njegovi oko njega su momentalno izgubili sve. Apsolutno sve. Srpski Narod ako izađe na ulice, više ni Bog sa nebesa ne može spasiti ovaj režim. Ja bih poručio ovoj kriminalnoj vlasti da se ne igra sa živcima ovog napaćenog naroda kome je sve dogorelo !

ODGOVORITE
Name

Dejan mg

06.03.2014 10:04

Moja podrska ovom momku. Nemam pojma ko si. Cuo sam nesto u medijima da se protivis vlastima, a njihov neprijatelj je moj prijatelj. Gledao sam konferenciju juce i prvi put sam cuo kako komuniciras. Ima nesto u tebi. A onaj konj iz Glasa sto mlati po nalogu Dodika, njega posle oktobra pozovi na konferenciju, a zovi i mene, pa cu ja da mu objasnim ko je taj covjek u Bjeljini, i ko su domaci izdajnici...

ODGOVORITE
Name

Rujo

06.03.2014 01:22

Dronjak, probaj da zavrsis fakultet, mani se politike, na kraju ces postati kalimero.

ODGOVORITE
Name

bane80

24.04.2024 05:30

Kako bi se ti slizao sa Dodikom da ti ponudi neku koznu fotelju,pa da osam sati dnevno zijevas u plafon.... Svi su isti...

ODGOVORITE
Name

Gile

05.03.2014 17:14

Da su ovo sve ciste izmisljotine Glasa Srpske to je svakom normalnom covjeku jasno. Da je ovaj momak veliki problem lopovima iz vlasti i to svi znamo. Da mu spremaju neku podvalu i to svi ocekujemo, jer nasi lopovi ne ostaju nikome duzni. Ovaj momak je hrabar i pametan ali sta mu to vrijedi kada ce Dodik opet iz drzavnog budzeta svaki glas u oktobru platiti 100 KM i opet ostati na vlasti. Nas narod nema tu svijest da kaze ne hvala ne trebaju meni vasih 100 KM meni treba postena vlast u Republici Srpskoj. Nas narod kaze sto maraka je sto maraka. Iskreno volio bi da nije tako ali nazalost jeste.

ODGOVORITE
Name

banja luka

05.03.2014 16:49

Ako ima iko u Republici Srpskoj da iskreno vjeruje u ono sto je napisano u Glasu Srpske danas onda je ovo sumrak ljudskog uma.

ODGOVORITE
Name

Evo ovako:

05.03.2014 18:01

Prvo treba dobiti vlast na izborima. Drugo donijeti zakon o porijeklu imovine od 1995 do danas i svu nelegalno stecenu imovinu usmjeriti u poboljsanje standarda najugrozenijih lica.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

05.03.2014 14:51

Ovako, koliko sam obavješten Vukotić od Republike Srpske prima samo borački dodatak na godišnjem nivou, no to sada nije toliko bitno.Bitno je da se oni koji u budućnosti budu izabrani mogu ekspresno smijeniti ako ne rade svoje posao kako treba, a ne da ih čovjek sa puškom ne može istjerati iz fotelje. Što se tiče našeg "dragog" Milokrada valjda su borci i invalidi vidjeli i čuli kako ih on zove! Ne znam samo šta je on ako smo mi "ološ"? Pogledajte se, između ostalih i j, na kakvu smo bijedu spali zbog ovih kriminalaca. Mogu i želim slobodno da napišem da svi ovdje pomenuti su obične OVCE ZA ŠIŠANJE ako glasaju za njega pogotovo što ih isti taj naziva ološom i ne da im ni hljeba da jedu pljačkajući ono što smo mi krvlju stvorili.

ODGOVORITE
Name

banjalucanin

05.03.2014 17:53

Mozda i bude nesto od ovog Dronjka....

ODGOVORITE
Name

Borac

05.03.2014 11:52

Nije Dronjak histerican,histerican je Milokrad koji je sve opljackao od naroda pa zna da mu se blizi zatvor!

ODGOVORITE
Name

SAŠA

05.03.2014 11:34

Iskreno se nadam da je narodu konačno postalo jasno ko mu je na vlasti...

ODGOVORITE
Name

petar

05.03.2014 11:32

Ostrije malo bez tolikih izvinjenja! A Dodika su i ratni veterani olos i placenici moj sin ranjen sa cetiri metka ima 30 KM invalidninu, a njegov 3 miliona sto nije olos, ali olos mu caca!

ODGOVORITE
Name

Ne kontam

05.03.2014 17:59

Sta bi bilo da nekome od tih ljudi sto su proglaseni izdajnicima bude nesto?Dali su ti idioti svjesni sta su uradili kad su objavili te spiskove ili su morali po naredjenju Mile da to napisu pa sta bude?Slobini su pravili spiskove na kojima su bili:Curuvija,Pantic,Stambolic...kraj svi znamo.Nadam se da tim ljudima nece dlaka s glave faliti.a ovim idiotima sto prave price i pisu te budalestine neka je na sramotu.I necemo vam to zaboraviti da znate!!!

ODGOVORITE
Name

Milan Vujicic

05.03.2014 14:51

Kako se mogu uclaniti u tvoju organizaciju? Hocu da pomognem u rusenju. A ovi neka hapse doci ce vreme kad cemo mi njih privoditi!!! Mi njima necemo oprostiti niti imati milosti.

ODGOVORITE
Name

pepa

05.03.2014 11:40

Svaka cast Dronjak. Samo tako.

ODGOVORITE
Name

Sasa Hercegovac

05.03.2014 14:00

Inace nisam ljubitelj nevladinih organizacija. Ali vlast je postala brutalna, jos malo pocece privoditi I streljati svakoga ko izrazi nezadovoljstvo.

ODGOVORITE
Name

Remi

05.03.2014 12:50

Dronjak zasto tako histericna prica? Ako nisi kriv tuzi Glas Srpske i trazi pravdu.

ODGOVORITE
Name

srpsko sarajevo

05.03.2014 12:16

Ko sluša mlade moj Dronjak vidis da smo zadnja rupa na sviralu... dok ne promjenimo iz korjena ove lopove i kriminalce nema nam budućnosti nikakve NAŽALOST ...

ODGOVORITE
Name

Re Petar

05.03.2014 13:14

Prvi rstni veterani ne koriste tudje probleme za svoju promociju. Primjer je Vukotic koji je od drzave dobio vise nego desetina drugih. Poslije izbora bice svima jasno za koje ciljeve se bori ovaj veteran- zivi bili pa vidjeli!

ODGOVORITE
Name

Evo ovako

05.03.2014 17:54

Prvo cemo Skrbica i Milu uhapsiti.Drugo Glas Srpske raspustiti a ove novinare sto sramote sve nas i pisu bljuvotine otjerati iz medija.

ODGOVORITE
Name

SIMO.P.OROZ

05.03.2014 11:47

Mladi čovječe,budi oprezan,sistem, ne oprašta

ODGOVORITE
Name

Ja...

06.03.2014 08:39

...sve vjerujem što je napisano u Glasu Srpske!

ODGOVORITE
Name

roki

06.03.2014 08:36

Ne lupajte pitajte dronjkove kolege sa faksa koje on i sta je niko i nista.. Nije mogao dati ni pet ispita za pet godina pa je presao na privatnii pametuje sada nama sta i kako treba.. Velika strucnjak za buducnost RS.. Samo da ne ode u inostranstvo tako veliki strucnjak onda nas nema nigdje..

ODGOVORITE
Name

DOBRO VIDIM

06.03.2014 17:03

DOMACI IZDAJNICI SU ONI KOJI SU ZA VREME PRIVATIZACIJE OPLJACKALI SRPSKU Domaci izdajnici su oni politicari koji nisu pokrenuli istrage o pljackaskoj privatizaciji Domaci izdajnici su oni koji su svojom politikom doveli narod u ovakav polozaj Domaci izdajnici su mediji koji podrzavaju te tajkune i politicare A NE OVAJ MLAD COVJEK KOJI POKUSAVA NESTO DA PROMENI U SRPKOJ

ODGOVORITE
Name

SRB in

06.03.2014 16:49

Samo još više i još jače, protiv lopovskog režima. Ne posustajte ni za jotu.

ODGOVORITE
Name

Gavrilo Princip

06.03.2014 06:49

Mi Srbi smo gori od onih u Džemahiriji. Kad mi poludimo to nije ni jedan posto od onoga što se događalo u Džemahiriji. Zna Milokrad i svita da je Srpski narod na kraju tog ludila. Njemu je bolje da podnese ostavku, jer ako narod izađe na ulicu, Milokrad i njegovi oko njega su momentalno izgubili sve. Apsolutno sve. Srpski Narod ako izađe na ulice, više ni Bog sa nebesa ne može spasiti ovaj režim. Ja bih poručio ovoj kriminalnoj vlasti da se ne igra sa živcima ovog napaćenog naroda kome je sve dogorelo !

ODGOVORITE
Name

Dejan mg

06.03.2014 10:04

Moja podrska ovom momku. Nemam pojma ko si. Cuo sam nesto u medijima da se protivis vlastima, a njihov neprijatelj je moj prijatelj. Gledao sam konferenciju juce i prvi put sam cuo kako komuniciras. Ima nesto u tebi. A onaj konj iz Glasa sto mlati po nalogu Dodika, njega posle oktobra pozovi na konferenciju, a zovi i mene, pa cu ja da mu objasnim ko je taj covjek u Bjeljini, i ko su domaci izdajnici...

ODGOVORITE
Name

Rujo

06.03.2014 01:22

Dronjak, probaj da zavrsis fakultet, mani se politike, na kraju ces postati kalimero.

ODGOVORITE
Name

bane80

24.04.2024 05:30

Kako bi se ti slizao sa Dodikom da ti ponudi neku koznu fotelju,pa da osam sati dnevno zijevas u plafon.... Svi su isti...

ODGOVORITE
Name

Gile

05.03.2014 17:14

Da su ovo sve ciste izmisljotine Glasa Srpske to je svakom normalnom covjeku jasno. Da je ovaj momak veliki problem lopovima iz vlasti i to svi znamo. Da mu spremaju neku podvalu i to svi ocekujemo, jer nasi lopovi ne ostaju nikome duzni. Ovaj momak je hrabar i pametan ali sta mu to vrijedi kada ce Dodik opet iz drzavnog budzeta svaki glas u oktobru platiti 100 KM i opet ostati na vlasti. Nas narod nema tu svijest da kaze ne hvala ne trebaju meni vasih 100 KM meni treba postena vlast u Republici Srpskoj. Nas narod kaze sto maraka je sto maraka. Iskreno volio bi da nije tako ali nazalost jeste.

ODGOVORITE
Name

banja luka

05.03.2014 16:49

Ako ima iko u Republici Srpskoj da iskreno vjeruje u ono sto je napisano u Glasu Srpske danas onda je ovo sumrak ljudskog uma.

ODGOVORITE
Name

Evo ovako:

05.03.2014 18:01

Prvo treba dobiti vlast na izborima. Drugo donijeti zakon o porijeklu imovine od 1995 do danas i svu nelegalno stecenu imovinu usmjeriti u poboljsanje standarda najugrozenijih lica.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

05.03.2014 14:51

Ovako, koliko sam obavješten Vukotić od Republike Srpske prima samo borački dodatak na godišnjem nivou, no to sada nije toliko bitno.Bitno je da se oni koji u budućnosti budu izabrani mogu ekspresno smijeniti ako ne rade svoje posao kako treba, a ne da ih čovjek sa puškom ne može istjerati iz fotelje. Što se tiče našeg "dragog" Milokrada valjda su borci i invalidi vidjeli i čuli kako ih on zove! Ne znam samo šta je on ako smo mi "ološ"? Pogledajte se, između ostalih i j, na kakvu smo bijedu spali zbog ovih kriminalaca. Mogu i želim slobodno da napišem da svi ovdje pomenuti su obične OVCE ZA ŠIŠANJE ako glasaju za njega pogotovo što ih isti taj naziva ološom i ne da im ni hljeba da jedu pljačkajući ono što smo mi krvlju stvorili.

ODGOVORITE
Name

banjalucanin

05.03.2014 17:53

Mozda i bude nesto od ovog Dronjka....

ODGOVORITE
Name

Borac

05.03.2014 11:52

Nije Dronjak histerican,histerican je Milokrad koji je sve opljackao od naroda pa zna da mu se blizi zatvor!

ODGOVORITE
Name

SAŠA

05.03.2014 11:34

Iskreno se nadam da je narodu konačno postalo jasno ko mu je na vlasti...

ODGOVORITE
Name

petar

05.03.2014 11:32

Ostrije malo bez tolikih izvinjenja! A Dodika su i ratni veterani olos i placenici moj sin ranjen sa cetiri metka ima 30 KM invalidninu, a njegov 3 miliona sto nije olos, ali olos mu caca!

ODGOVORITE
Name

Ne kontam

05.03.2014 17:59

Sta bi bilo da nekome od tih ljudi sto su proglaseni izdajnicima bude nesto?Dali su ti idioti svjesni sta su uradili kad su objavili te spiskove ili su morali po naredjenju Mile da to napisu pa sta bude?Slobini su pravili spiskove na kojima su bili:Curuvija,Pantic,Stambolic...kraj svi znamo.Nadam se da tim ljudima nece dlaka s glave faliti.a ovim idiotima sto prave price i pisu te budalestine neka je na sramotu.I necemo vam to zaboraviti da znate!!!

ODGOVORITE
Name

Milan Vujicic

05.03.2014 14:51

Kako se mogu uclaniti u tvoju organizaciju? Hocu da pomognem u rusenju. A ovi neka hapse doci ce vreme kad cemo mi njih privoditi!!! Mi njima necemo oprostiti niti imati milosti.

ODGOVORITE
Name

pepa

05.03.2014 11:40

Svaka cast Dronjak. Samo tako.

ODGOVORITE
Name

Sasa Hercegovac

05.03.2014 14:00

Inace nisam ljubitelj nevladinih organizacija. Ali vlast je postala brutalna, jos malo pocece privoditi I streljati svakoga ko izrazi nezadovoljstvo.

ODGOVORITE
Name

Remi

05.03.2014 12:50

Dronjak zasto tako histericna prica? Ako nisi kriv tuzi Glas Srpske i trazi pravdu.

ODGOVORITE
Name

srpsko sarajevo

05.03.2014 12:16

Ko sluša mlade moj Dronjak vidis da smo zadnja rupa na sviralu... dok ne promjenimo iz korjena ove lopove i kriminalce nema nam budućnosti nikakve NAŽALOST ...

ODGOVORITE
Name

Re Petar

05.03.2014 13:14

Prvi rstni veterani ne koriste tudje probleme za svoju promociju. Primjer je Vukotic koji je od drzave dobio vise nego desetina drugih. Poslije izbora bice svima jasno za koje ciljeve se bori ovaj veteran- zivi bili pa vidjeli!

ODGOVORITE
Name

Evo ovako

05.03.2014 17:54

Prvo cemo Skrbica i Milu uhapsiti.Drugo Glas Srpske raspustiti a ove novinare sto sramote sve nas i pisu bljuvotine otjerati iz medija.

ODGOVORITE
Name

SIMO.P.OROZ

05.03.2014 11:47

Mladi čovječe,budi oprezan,sistem, ne oprašta

ODGOVORITE
Name

Ja...

06.03.2014 08:39

...sve vjerujem što je napisano u Glasu Srpske!

ODGOVORITE
Name

roki

06.03.2014 08:36

Ne lupajte pitajte dronjkove kolege sa faksa koje on i sta je niko i nista.. Nije mogao dati ni pet ispita za pet godina pa je presao na privatnii pametuje sada nama sta i kako treba.. Velika strucnjak za buducnost RS.. Samo da ne ode u inostranstvo tako veliki strucnjak onda nas nema nigdje..

ODGOVORITE
Name

DOBRO VIDIM

06.03.2014 17:03

DOMACI IZDAJNICI SU ONI KOJI SU ZA VREME PRIVATIZACIJE OPLJACKALI SRPSKU Domaci izdajnici su oni politicari koji nisu pokrenuli istrage o pljackaskoj privatizaciji Domaci izdajnici su oni koji su svojom politikom doveli narod u ovakav polozaj Domaci izdajnici su mediji koji podrzavaju te tajkune i politicare A NE OVAJ MLAD COVJEK KOJI POKUSAVA NESTO DA PROMENI U SRPKOJ

ODGOVORITE
Name

SRB in

06.03.2014 16:49

Samo još više i još jače, protiv lopovskog režima. Ne posustajte ni za jotu.

ODGOVORITE
Name

Gavrilo Princip

06.03.2014 06:49

Mi Srbi smo gori od onih u Džemahiriji. Kad mi poludimo to nije ni jedan posto od onoga što se događalo u Džemahiriji. Zna Milokrad i svita da je Srpski narod na kraju tog ludila. Njemu je bolje da podnese ostavku, jer ako narod izađe na ulicu, Milokrad i njegovi oko njega su momentalno izgubili sve. Apsolutno sve. Srpski Narod ako izađe na ulice, više ni Bog sa nebesa ne može spasiti ovaj režim. Ja bih poručio ovoj kriminalnoj vlasti da se ne igra sa živcima ovog napaćenog naroda kome je sve dogorelo !

ODGOVORITE
Name

Dejan mg

06.03.2014 10:04

Moja podrska ovom momku. Nemam pojma ko si. Cuo sam nesto u medijima da se protivis vlastima, a njihov neprijatelj je moj prijatelj. Gledao sam konferenciju juce i prvi put sam cuo kako komuniciras. Ima nesto u tebi. A onaj konj iz Glasa sto mlati po nalogu Dodika, njega posle oktobra pozovi na konferenciju, a zovi i mene, pa cu ja da mu objasnim ko je taj covjek u Bjeljini, i ko su domaci izdajnici...

ODGOVORITE
Name

Rujo

06.03.2014 01:22

Dronjak, probaj da zavrsis fakultet, mani se politike, na kraju ces postati kalimero.

ODGOVORITE
Name

bane80

24.04.2024 05:30

Kako bi se ti slizao sa Dodikom da ti ponudi neku koznu fotelju,pa da osam sati dnevno zijevas u plafon.... Svi su isti...

ODGOVORITE
Name

Gile

05.03.2014 17:14

Da su ovo sve ciste izmisljotine Glasa Srpske to je svakom normalnom covjeku jasno. Da je ovaj momak veliki problem lopovima iz vlasti i to svi znamo. Da mu spremaju neku podvalu i to svi ocekujemo, jer nasi lopovi ne ostaju nikome duzni. Ovaj momak je hrabar i pametan ali sta mu to vrijedi kada ce Dodik opet iz drzavnog budzeta svaki glas u oktobru platiti 100 KM i opet ostati na vlasti. Nas narod nema tu svijest da kaze ne hvala ne trebaju meni vasih 100 KM meni treba postena vlast u Republici Srpskoj. Nas narod kaze sto maraka je sto maraka. Iskreno volio bi da nije tako ali nazalost jeste.

ODGOVORITE
Name

banja luka

05.03.2014 16:49

Ako ima iko u Republici Srpskoj da iskreno vjeruje u ono sto je napisano u Glasu Srpske danas onda je ovo sumrak ljudskog uma.

ODGOVORITE
Name

Evo ovako:

05.03.2014 18:01

Prvo treba dobiti vlast na izborima. Drugo donijeti zakon o porijeklu imovine od 1995 do danas i svu nelegalno stecenu imovinu usmjeriti u poboljsanje standarda najugrozenijih lica.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

05.03.2014 14:51

Ovako, koliko sam obavješten Vukotić od Republike Srpske prima samo borački dodatak na godišnjem nivou, no to sada nije toliko bitno.Bitno je da se oni koji u budućnosti budu izabrani mogu ekspresno smijeniti ako ne rade svoje posao kako treba, a ne da ih čovjek sa puškom ne može istjerati iz fotelje. Što se tiče našeg "dragog" Milokrada valjda su borci i invalidi vidjeli i čuli kako ih on zove! Ne znam samo šta je on ako smo mi "ološ"? Pogledajte se, između ostalih i j, na kakvu smo bijedu spali zbog ovih kriminalaca. Mogu i želim slobodno da napišem da svi ovdje pomenuti su obične OVCE ZA ŠIŠANJE ako glasaju za njega pogotovo što ih isti taj naziva ološom i ne da im ni hljeba da jedu pljačkajući ono što smo mi krvlju stvorili.

ODGOVORITE
Name

banjalucanin

05.03.2014 17:53

Mozda i bude nesto od ovog Dronjka....

ODGOVORITE
Name

Borac

05.03.2014 11:52

Nije Dronjak histerican,histerican je Milokrad koji je sve opljackao od naroda pa zna da mu se blizi zatvor!

ODGOVORITE
Name

SAŠA

05.03.2014 11:34

Iskreno se nadam da je narodu konačno postalo jasno ko mu je na vlasti...

ODGOVORITE
Name

petar

05.03.2014 11:32

Ostrije malo bez tolikih izvinjenja! A Dodika su i ratni veterani olos i placenici moj sin ranjen sa cetiri metka ima 30 KM invalidninu, a njegov 3 miliona sto nije olos, ali olos mu caca!

ODGOVORITE
Name

Ne kontam

05.03.2014 17:59

Sta bi bilo da nekome od tih ljudi sto su proglaseni izdajnicima bude nesto?Dali su ti idioti svjesni sta su uradili kad su objavili te spiskove ili su morali po naredjenju Mile da to napisu pa sta bude?Slobini su pravili spiskove na kojima su bili:Curuvija,Pantic,Stambolic...kraj svi znamo.Nadam se da tim ljudima nece dlaka s glave faliti.a ovim idiotima sto prave price i pisu te budalestine neka je na sramotu.I necemo vam to zaboraviti da znate!!!

ODGOVORITE
Name

Milan Vujicic

05.03.2014 14:51

Kako se mogu uclaniti u tvoju organizaciju? Hocu da pomognem u rusenju. A ovi neka hapse doci ce vreme kad cemo mi njih privoditi!!! Mi njima necemo oprostiti niti imati milosti.

ODGOVORITE
Name

pepa

05.03.2014 11:40

Svaka cast Dronjak. Samo tako.

ODGOVORITE
Name

Sasa Hercegovac

05.03.2014 14:00

Inace nisam ljubitelj nevladinih organizacija. Ali vlast je postala brutalna, jos malo pocece privoditi I streljati svakoga ko izrazi nezadovoljstvo.

ODGOVORITE
Name

Remi

05.03.2014 12:50

Dronjak zasto tako histericna prica? Ako nisi kriv tuzi Glas Srpske i trazi pravdu.

ODGOVORITE
Name

srpsko sarajevo

05.03.2014 12:16

Ko sluša mlade moj Dronjak vidis da smo zadnja rupa na sviralu... dok ne promjenimo iz korjena ove lopove i kriminalce nema nam budućnosti nikakve NAŽALOST ...

ODGOVORITE
Name

Re Petar

05.03.2014 13:14

Prvi rstni veterani ne koriste tudje probleme za svoju promociju. Primjer je Vukotic koji je od drzave dobio vise nego desetina drugih. Poslije izbora bice svima jasno za koje ciljeve se bori ovaj veteran- zivi bili pa vidjeli!

ODGOVORITE
Name

Evo ovako

05.03.2014 17:54

Prvo cemo Skrbica i Milu uhapsiti.Drugo Glas Srpske raspustiti a ove novinare sto sramote sve nas i pisu bljuvotine otjerati iz medija.

ODGOVORITE
Name

SIMO.P.OROZ

05.03.2014 11:47

Mladi čovječe,budi oprezan,sistem, ne oprašta

ODGOVORITE
Name

Ja...

06.03.2014 08:39

...sve vjerujem što je napisano u Glasu Srpske!

ODGOVORITE
Name

roki

06.03.2014 08:36

Ne lupajte pitajte dronjkove kolege sa faksa koje on i sta je niko i nista.. Nije mogao dati ni pet ispita za pet godina pa je presao na privatnii pametuje sada nama sta i kako treba.. Velika strucnjak za buducnost RS.. Samo da ne ode u inostranstvo tako veliki strucnjak onda nas nema nigdje..

ODGOVORITE
Name

DOBRO VIDIM

06.03.2014 17:03

DOMACI IZDAJNICI SU ONI KOJI SU ZA VREME PRIVATIZACIJE OPLJACKALI SRPSKU Domaci izdajnici su oni politicari koji nisu pokrenuli istrage o pljackaskoj privatizaciji Domaci izdajnici su oni koji su svojom politikom doveli narod u ovakav polozaj Domaci izdajnici su mediji koji podrzavaju te tajkune i politicare A NE OVAJ MLAD COVJEK KOJI POKUSAVA NESTO DA PROMENI U SRPKOJ

ODGOVORITE
Name

SRB in

06.03.2014 16:49

Samo još više i još jače, protiv lopovskog režima. Ne posustajte ni za jotu.

ODGOVORITE
Name

Gavrilo Princip

06.03.2014 06:49

Mi Srbi smo gori od onih u Džemahiriji. Kad mi poludimo to nije ni jedan posto od onoga što se događalo u Džemahiriji. Zna Milokrad i svita da je Srpski narod na kraju tog ludila. Njemu je bolje da podnese ostavku, jer ako narod izađe na ulicu, Milokrad i njegovi oko njega su momentalno izgubili sve. Apsolutno sve. Srpski Narod ako izađe na ulice, više ni Bog sa nebesa ne može spasiti ovaj režim. Ja bih poručio ovoj kriminalnoj vlasti da se ne igra sa živcima ovog napaćenog naroda kome je sve dogorelo !

ODGOVORITE
Name

Dejan mg

06.03.2014 10:04

Moja podrska ovom momku. Nemam pojma ko si. Cuo sam nesto u medijima da se protivis vlastima, a njihov neprijatelj je moj prijatelj. Gledao sam konferenciju juce i prvi put sam cuo kako komuniciras. Ima nesto u tebi. A onaj konj iz Glasa sto mlati po nalogu Dodika, njega posle oktobra pozovi na konferenciju, a zovi i mene, pa cu ja da mu objasnim ko je taj covjek u Bjeljini, i ko su domaci izdajnici...

ODGOVORITE
Name

Rujo

06.03.2014 01:22

Dronjak, probaj da zavrsis fakultet, mani se politike, na kraju ces postati kalimero.

ODGOVORITE
Name

bane80

24.04.2024 05:30

Kako bi se ti slizao sa Dodikom da ti ponudi neku koznu fotelju,pa da osam sati dnevno zijevas u plafon.... Svi su isti...

ODGOVORITE
Name

Gile

05.03.2014 17:14

Da su ovo sve ciste izmisljotine Glasa Srpske to je svakom normalnom covjeku jasno. Da je ovaj momak veliki problem lopovima iz vlasti i to svi znamo. Da mu spremaju neku podvalu i to svi ocekujemo, jer nasi lopovi ne ostaju nikome duzni. Ovaj momak je hrabar i pametan ali sta mu to vrijedi kada ce Dodik opet iz drzavnog budzeta svaki glas u oktobru platiti 100 KM i opet ostati na vlasti. Nas narod nema tu svijest da kaze ne hvala ne trebaju meni vasih 100 KM meni treba postena vlast u Republici Srpskoj. Nas narod kaze sto maraka je sto maraka. Iskreno volio bi da nije tako ali nazalost jeste.

ODGOVORITE
Name

banja luka

05.03.2014 16:49

Ako ima iko u Republici Srpskoj da iskreno vjeruje u ono sto je napisano u Glasu Srpske danas onda je ovo sumrak ljudskog uma.

ODGOVORITE
Name

Evo ovako:

05.03.2014 18:01

Prvo treba dobiti vlast na izborima. Drugo donijeti zakon o porijeklu imovine od 1995 do danas i svu nelegalno stecenu imovinu usmjeriti u poboljsanje standarda najugrozenijih lica.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

05.03.2014 14:51

Ovako, koliko sam obavješten Vukotić od Republike Srpske prima samo borački dodatak na godišnjem nivou, no to sada nije toliko bitno.Bitno je da se oni koji u budućnosti budu izabrani mogu ekspresno smijeniti ako ne rade svoje posao kako treba, a ne da ih čovjek sa puškom ne može istjerati iz fotelje. Što se tiče našeg "dragog" Milokrada valjda su borci i invalidi vidjeli i čuli kako ih on zove! Ne znam samo šta je on ako smo mi "ološ"? Pogledajte se, između ostalih i j, na kakvu smo bijedu spali zbog ovih kriminalaca. Mogu i želim slobodno da napišem da svi ovdje pomenuti su obične OVCE ZA ŠIŠANJE ako glasaju za njega pogotovo što ih isti taj naziva ološom i ne da im ni hljeba da jedu pljačkajući ono što smo mi krvlju stvorili.

ODGOVORITE
Name

banjalucanin

05.03.2014 17:53

Mozda i bude nesto od ovog Dronjka....

ODGOVORITE
Name

Borac

05.03.2014 11:52

Nije Dronjak histerican,histerican je Milokrad koji je sve opljackao od naroda pa zna da mu se blizi zatvor!

ODGOVORITE
Name

SAŠA

05.03.2014 11:34

Iskreno se nadam da je narodu konačno postalo jasno ko mu je na vlasti...

ODGOVORITE
Name

petar

05.03.2014 11:32

Ostrije malo bez tolikih izvinjenja! A Dodika su i ratni veterani olos i placenici moj sin ranjen sa cetiri metka ima 30 KM invalidninu, a njegov 3 miliona sto nije olos, ali olos mu caca!

ODGOVORITE
Name

Ne kontam

05.03.2014 17:59

Sta bi bilo da nekome od tih ljudi sto su proglaseni izdajnicima bude nesto?Dali su ti idioti svjesni sta su uradili kad su objavili te spiskove ili su morali po naredjenju Mile da to napisu pa sta bude?Slobini su pravili spiskove na kojima su bili:Curuvija,Pantic,Stambolic...kraj svi znamo.Nadam se da tim ljudima nece dlaka s glave faliti.a ovim idiotima sto prave price i pisu te budalestine neka je na sramotu.I necemo vam to zaboraviti da znate!!!

ODGOVORITE
Name

Milan Vujicic

05.03.2014 14:51

Kako se mogu uclaniti u tvoju organizaciju? Hocu da pomognem u rusenju. A ovi neka hapse doci ce vreme kad cemo mi njih privoditi!!! Mi njima necemo oprostiti niti imati milosti.

ODGOVORITE
Name

pepa

05.03.2014 11:40

Svaka cast Dronjak. Samo tako.

ODGOVORITE
Name

Sasa Hercegovac

05.03.2014 14:00

Inace nisam ljubitelj nevladinih organizacija. Ali vlast je postala brutalna, jos malo pocece privoditi I streljati svakoga ko izrazi nezadovoljstvo.

ODGOVORITE
Name

Remi

05.03.2014 12:50

Dronjak zasto tako histericna prica? Ako nisi kriv tuzi Glas Srpske i trazi pravdu.

ODGOVORITE
Name

srpsko sarajevo

05.03.2014 12:16

Ko sluša mlade moj Dronjak vidis da smo zadnja rupa na sviralu... dok ne promjenimo iz korjena ove lopove i kriminalce nema nam budućnosti nikakve NAŽALOST ...

ODGOVORITE
Name

Re Petar

05.03.2014 13:14

Prvi rstni veterani ne koriste tudje probleme za svoju promociju. Primjer je Vukotic koji je od drzave dobio vise nego desetina drugih. Poslije izbora bice svima jasno za koje ciljeve se bori ovaj veteran- zivi bili pa vidjeli!

ODGOVORITE
Name

Evo ovako

05.03.2014 17:54

Prvo cemo Skrbica i Milu uhapsiti.Drugo Glas Srpske raspustiti a ove novinare sto sramote sve nas i pisu bljuvotine otjerati iz medija.

ODGOVORITE
Name

SIMO.P.OROZ

05.03.2014 11:47

Mladi čovječe,budi oprezan,sistem, ne oprašta

ODGOVORITE