TV serija: Eva Luna

EVA LUNA
Samo na programu BN TV
sa po─Źetkom u 23:00

 

Eva-Luna-naslov

Ova intrigantna telenovela na male ekrane donosi veliku gluma─Źku zvijezdu Guya Eckera te talentovanu glumicu Blancu Soto. ‘Eva Luna‘ donosi na male ekrane odnos pun mr┼żnje, strasti, privla─Źnosti i ljubavi.

 

Daniel i njegov najbolji prijatelj Leonardo susre─çu na sajmu prekrasnu Evu koja tamo radi kako bi pomogla svojoj siroma┼ínoj porodici. Sljede─çi dan njenog oca pregazi nepoznati voza─Ź i ubije ga. U┼żasnuta Eva zaklinje se na o─Źevu grobu da ─çe ga osvetiti. O─Źaran Evinom ljepotom Leonardo joj ponudi posao – brigu o njegovom bolesnom ocu don Juliju Arisemendi u njihovom domu. Prelijepa Eva dolaskom na imanje Arisemendija postaje objekt ┼żelja Leonarda, ali i Daniela, zaru─Źnika Leove sestre Victorije. Daniel je uvjeren kako Leonardo ne─çe spletkama osvojiti fatalnu Evu.

 

Eva-Luna-2

Uskoro Eva i Daniel po─Źinju osje─çati veliku privla─Źnost. Ljubomoran Leonardo odlu─Źi zauvijek rastaviti Evu i Danielu te sla┼że kako je Daniel voza─Ź koji je pregazio Evinog oca. No zapravo istina je totalno druk─Źija, zato ┼íto je za smrt Evinog oca kriv upravo Leonardo. Eva podlegne Leovim manipulacijama te prema Danielu po─Źinje osje─çati odbojnost, no istovremeno osje─ça i nevjerojatnu strast.

 

Uskoro se Evina sudbina mijenja te odlazi s imanja i postaje model pod imenom Luna. Njen alter ego sada ┼żeli osvetiti smrt svog oca, ali i sve neda─çe koje joj je priu┼ítila zla porodica Arisemendi.

 

Eva-Luna-3

EVA GONZÁLEZ (Blanca Soto)

Prelijepu i fatalnu Evu krase veliko srce i dobrota. Uskoro ─çe Eva osjetiti gorak okus sudbine kada joj se u ┼żivot upletu mr┼żnja i zavist. Na prvi pogled se zaljubi u Daniela, no Eva je odlu─Źna da mu ne podari svoje srce.

 

DANIEL VILLANUEVA (Guy Ecker)

┼áarmantan i strastven Daniel uspje┼ían je ─Źovjek i otac. Zaru─Źen je za Viktoriju, no kada se susretne s Evom ostane o─Źaran njenom fatalnom ljepotom.

 

LEONARDO ARISMENDI (Julian Gil)

Prepreden i lukav manipulator. Izrazito privla─Źne vje┼ítine Leonardo je opsjednut lijepom Evom. U stanju je u─Źiniti sve kako bi ispunio svoju ambiciju.

 

VICTORIA ARISMENDI (Vanessa Villela)

Leonardova sestra i Danielova zaru─Źnica. Oduvijek ┼żeli mo─çi i bogatstvo. Nije navikla da gubi u ┼żivotu. Kada joj Daniela otme lijepa Eva, Viktorija se zaklinje na osvetu.

 

Eva-Luna-4

O GLAVNIM GLUMCIMA

Blanca Soto je ro─Ĺena 5. januara, 1979. u Meksiku. Ova lijepa glumica biv┼íi je model i biv┼ía kraljica ljepote svoje zemlje. Osim naslovne uloge u ovoj telenoveli, Blanca je ostvarila jo┼í jednu glavnu i to u seriji ‘Talisman’. Pojavila se u video spotu Billyja Curringtona ‘Must Be Doin’ Somethin’ Right’.

Guy Ecker je ro─Ĺen u februaru 1959. godine u Sao Paulu u Brazilu. Sin je ameri─Źkih dr┼żavljana Marion i Boba Eckera. Guy je 1998. godine dobio naslovnu ulogu u telenoveli ‘La┼ż', zajedno s glumicom Kate del Castillo. Za ulogu Demetrija u ovoj telenoveli Guy je dobio nagradu za najboljeg glumca u Meksiku. Guy je tuma─Źio i glavni lik u telenoveli ‘Salome’. Prema ─Źasopisu People (izdanje Latinske Amerike) ovaj glumac je smje┼íten na listu najljep┼íih latinoameri─Źkih mu┼íkaraca. Za ulogu Sebastiana u seriji ‘Caf├ę con aroma de Mujer’ Guy je dobio priznanje Udru┼żenja kriti─Źara New Yorka te Udru┼żenja komentatora i kriti─Źara umjetnosti Miamija.