POGREŠAN ČOVJEK

Pon-čet 18:25

Radnja prati priču samohrane majke Lee, koja je spremna pogaziti sve svoje principe i uvjerenja kada sazna da joj je kćerka Zoe teško bolesna. Našavši se u nezavidnoj poziciji i bez drugog izbora, Lea odlazi u potragu za Zoeinim ocem Lazarom, koga nije vidjela već 16 godina. Otkriva da Lazar, koji nosi nadimak Crni, danas živi povučenim životom u svjetioniku na malom ostrvu.
Uvjerena da je on najveći krivac za svu njenu patnju u životu, Lea je primorana zaboraviti ožiljke iz prošlosti te ga moliti za pomoć. Međutim, kako život uvijek piše nepredvidljive priče, tako će se pokazati da i ova ima dvije strane.

Uloge: Ivana Roščić, Emir Catovic, Dora Dimić RakarPonedjeljak 22.7.2019 u 18:25h (176.)
Najava epizode:
Zaljubljeni i sretni, Lea i Lazar održavaju intimnu ceremoniju vjenčanja. Aleksandra se oprašta od svog radnog mjesta, a zatim odlazi u lovačku kuću te ondje unese nemir. Mihajlo ponovno stiže nenajavljen na Leino i Lazarovo vjenčanje, ali s drugačijim namjerama nego prvi put. Zoe se nađe u životnoj opasnosti.

Utorak, 23.7.2019 u 18:25h (177.)
Najava epizode:
Lazar i Mihajlo spašavaju Zoe iz nevolje koja ju je snašla, uslijed čega se jedan od njih dvojice nađe u ozbiljnoj opasnosti. Nevenka priskače Klari u pomoć nakon što joj pukne vodenjak. Ven posjećuje svog tatu Zlatka u zatvoru kako bi mu prenio sretnu vijest. Milena napokon pronalazi zajednički jezik s Aleksandrom. 

 

 

 

 


Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.